- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krammerka #1396 üzenetére
hihetetlen hogy nem ér oda a privim
pedig hármat is irtam.
akkor én hogy kapom meg tőled a privit?
nem nyomtad meg véletlenül a letiltó gombot ?nekem fel sem tünt a csuszás,majd megnézem mit tudok kezdeni vele.
nem tudom miért ment odébb 1-2 oszlop,
ugyanugy csináltam mindet.most néztem meg az eredetit amit küldtél.
azon is el vannak csuszva az oszlopok. nézd meg.
azért mert a tartalomhoz vannak beállitva a cellák.(igy a jobb)
igy a nem egyforma beirások miatt,
csuszik el 1-2 táblázat oszlopa a másikhoz képest. -
krammerka
őstag
felment, nem rossz,nézzétek meg,egy-két adat el van csúszva,de az helyrehozható szerintem
-
Laraxior
titán
E8400@4608MHz@1.344V
FPO az adatlapon -
kicsigeri
senior tag
válasz
akoska07 #1384 üzenetére
Nekem van az ami az adatlapomnál szerepel, anyunak meg apunak 1 éve vettem egy gépet, mert volt nekik valami 800 cerka, de az egy rakás fos volt. Kaptak egy Asus p5l-mx lapot, 2160 as proci, 2X1GB A-data ram, 80 as vinya foxcon ház, meg egy Xerox 17" lcd-t. Amire kell nekik a fényképeket rendezgetni, meg hogy freemailt nézni, meg nyomtatni, tökéletesen jó lesz még 1-2 évig. Persze ha nem nyírom ki a procijukat.
Ja és arról nem beszélve hogy a pincébe ott figyel még 2 pentium 2 es meg egy pentium 3 as. Asszem még van 2 14" monitor is, de 1 biztos. -
kicsigeri
senior tag
Aranyos eredmény, de validot kéne csinálnod, vagy egy CPU-z képet. Itt nem látszik a fesz mongyuk a validnál se.
Ha ezt le tudod futtatni ezen az MHz-n akkor menni fog a valid is. Arra figyelj hogy a legujabb CPU-z legyen mert csak akkor engedi. asszem az 1.49 a legujabb. -
Zsubi
őstag
Max. OC-nak megfelel EZ a kép v. csak CPU-Z ablak jó
-
lipi67
nagyúr
válasz
kicsigeri #1344 üzenetére
Szuper eredmény,de..Adj még kis feszt neki,hátha meglesz a 10GHz
Kulerr: Nyomatsd azt a 4300-ast!!!!
Krammerka: Hol akadtál el?Küld át amit át kell szerkeszteni!Vagy ha hivatkozások kellenek a serverre,forduljMycsó-hoz!Szívesen segít,rég szóltam neki(emlékszel?)
Különben örülök,hogy újra aktív vagy.
Lenne egy kérdésem az főleg"öregekhez"-Mi bánt benneteket a 2000-res offolósba?
Zavar nagyon,hogy nem néztek be,s nemtom miért. -
lipi67
nagyúr
Volt forgalom
Visszaolvasok.Hajrá tuningosok!!!
(#1339) akoska07: Ha vized,hát tedd,vagy vidd ki,vagy mit tudom én,de..120MHz-meg kéne csinálni!!!!(feszeld szét az MCH-t,adj 1,65V-ot a procinak,szerezz bele 9-10-es szorzókat,bármit!!!
-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a Max. FSB-hez és a Max. OC-hoz nem kell az Orthos teszt
-
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #1360 üzenetére
várjál,úgy kérdezz,hogy én is értsem
Az adatokat az office world-on keresztül szerkesztem meg,oda kellene beszúrni egy plussz oszlopot,és akkor már mehetnek is az új eredmények.
A kész táblázatot tudom kezelni,illetve az adatokat feltölteni a szerverre,magával a táblázat szerkesztéssel vagyok bajba.Annak meg örülök,hogy anyámat sikerült lefoglalnom valamivel,apám elvesztése után eléggé magába zárkozott
-
krammerka
őstag
válasz
kicsigeri #1357 üzenetére
igen,csak a szerelgetés.............,meg lenne még egy 2160-as procim is(anyám gépe),szintén egy G33-as lapban megy kb 1 éve 3400MHz-n.Az is egy brutál darab,csak nem volt lehetőségem sokat tesztelni,mert anyám(aki most 62éves)nagyon ráérzett a netre,és nem lehet elszakítani a géptől
A lista bővitéssel kapcsolatban: kellene a segítségetek a szerkesztésben,mert mint mondtam én már csak használom a készre szerkesztett táblázatot.
-
-
válasz
krammerka #1342 üzenetére
hát nem tudom honnan szedek elő belőle +15 FSB-t
6-os szorzóval 500 fsb volt a max,igaz akkor nem volt rányitva az ajtó.
akkor talán elmenne 503-505 -ig.
csak azt nem tudom,hogyan tudnám kivitelezni ugyanezt 8-as szorzóvalnocsak... milyen cerkával és eredménnyel voltál fent ?
-
thx
szerintem itt már fellép az FSB limit.
kéne vizet raknom az alaplapra,hogy az se szabjon határt.
a gyári hütőbordák vannak rajta.(nincs heatpipe)
és még kéne egy 9-s szorzóén sem léggel csinálom,ezen a frekin majdnem -60 fokos volt a proci.
én is elgondolkodtam rajta,hogyan kellene összeszednem azt a 120MHz-et. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1331 üzenetére
persze,voltak mindíg ilyen tesztek,1-1 gép milyen erős(lehet)játékban.Azt nem értem,hogy miért szarabb Vista alatt?
Ez úgy a progit,mint a vistást minősíti asszem.Közben meg..felraktam egy új biost és..lett biososan feles szorzóm(eddig nem volt)
Ki is próbáltam,lehet,h ez lesz a 24/7-es beállításom
[link]
Bár ..nekem 3,6 is kvra elég,sőt -
a lista alapján ez normális eredménynek számit.
pontosan nem tudom mi tesztel ilyenkor.
ha jól értelmeztem a külföldi oldalakon olvasottakat
akkor vmi sakk játékhoz kapcsolnák ezt a tesztet.
ugy gondolom,hogy a játékban való gyors számolás esetleg lépés variáció számolást
méri ilyenkor.
ez igy logikusan hangzik. -
lipi67
nagyúr
Ahogy vártam,[vista alatt szararbb]
még megnézem a 24/7es 9*445/1100-ram -on -
lipi67
nagyúr
[ezt adta a gép.]Mihez kell hasonlítani?semmit se mond nekem.Kíváncsi vok 1vs 2giga ram meg xpvs vista
(megnézem) -
milyen jót tesz a minusz a cuccoknak
nálunk amikor világos van nincs hideg amiért érdmes lenne kipakolni a cuccot az erkélyre.este meg már nekem nincs kedvem kimenni a sötét hidegbeaz sem lesz kis projekt,mármint a jegelés.
aztán ne sajnáld,menjen az a procidolgozni muszáj,vki kitalálta,de vszinü az nem dolgozik
-
én sem olyan nagy kibővitésre gondoltam
csak felmerült ez a dolog.
viszont amit linkeltem listát,
az egyik eredményemmel,bizony beugranék az E2140-el az E6600 procik közé.
ezért mondtam azt,hogy másképp is össze lehet hasonlitani konfigokat.
"kisebb" cuccokkal is lehet nagyot lépni. -
serito
senior tag
válasz
akoska07 #1322 üzenetére
De bizony az, csak akkor a teraszon volt a gép a max validnál meg 25 fokos lakásban.
Az 5.5Ghz benne is van de nem léggel, hanem jéggel. Dolgozom rajta, hogy jég alatt is teszteljem de sajnos kevés időt tudok "játszadozásra" szakítani. Kereskedelemben ( ami még ráadásul a sajátom is) sajna nincs megállás.
Ja köszi!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1313 üzenetére
Értelek.A min futtatni-t arra értettem,h konkrét fesz,vagy órajel.
-Az 5150MHz,asszem 1,728V-on volt(valós)dmark,winrar,evereset,stb..
Túl zsúfolt lenne a lista,s ilyen jellegü próbálkozás már volt(csináltunk)Fix órajel,fix szorzó,fix ram és fix ramidőzítések mellett néztük,hogy mi a különbség egy 2xxx,5xxx,6xxx,7xxx,8xxx tudásában azonos órajelen(asszem 7*333-on)SEMMI!!!1 lényeges eltáérés volt az everest CPU PhotoWorxx tesztje.Na,ott kvra kijött az l2-es c.mérete.
a táblázat él,kitöltheted,ha van kedved,csak tudnám ,hogy hol van(nemtom h hova tettem)Utoljára Mycso szépítgette át(nagy örömömre,s Tildy vállalta a pátyolgatását.Az ittlévők közül sokan megcsinálták. -
serito
senior tag
krammerka itt az első javításom, feszt ne is kérdezzetek 1.7v felett
!
5150Mhz ValidKérlek javítsd az új év alkalmából.
Köszi!
-
válasz
ADAM1337 #1318 üzenetére
ja tényleg..hát léteznek ddr3 ramok is
nekem vhogy nem jutnak kapásból ilyenek eszembe.
igen,a ddr3 többet hoz,összpontszámban.
ami sztem inkább a 3d tesztben jelentkezik.a superpi jó eredményekhez,már komoly gép kell.
végülis
ha 16 vagy 18sec környékén 1-2 ezred-század különbség van az eredmények közt akkor már izgalmas tud lenni a lista. -
amennyiben befér a listára,mint opció...(elég neki egy oszlop,szerintem)
nem lenne megszabva mennyi fesz,mekkora proci-memória órajel.
ugyis mindenki a legnagyobb pontszám elérésére törekedne,ezért ugy gondolom ez egy mindent bele opció lehetne.
mindenki összetudná hasonlitani erősebb gépekkel is,a konfigját.
a végeredmény,mégis tájékoztató jellegü lenne.
ez is egy teszt amivel mérhetné az user a gépe teljesitményét.
mindenféle beállitással,pl. FSB-ram-szorzó arányok.
a topicban is mutathatja mire jutott és amelyiket szeretné,
az felkerülhetne a leendő oszlopba.
a szokásos hitelesitő ablakokkal,cpu-z/cpu - everest/érzékelő - bench ablak.hát nagyjából ennyi lenne,semmi extra.
természetesen várom a többiek véleményét is.
min kell futtatni? -- ezt hogy is érted ?
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #1310 üzenetére
Sziasztok!Krammerka!Megtisztelő,hogy érdekel még a véleményem(tom,rossz voltam s hanyagoltalak-kva családi zűrök-.Most is minden borotvaélen táncol,de:
Több teszt,(ésszerű)több tapasztalat alapján..Nekem semmi kifogásom akoskafelvetése ellen.Ha beletudod zsúfolni,tőlem természetesen mehet!
Pontosan mit és hogyan gondoltál akoska ?Min kell futtatni?végigzongorázni vele kül.feszeken asszem felesleges,de egy ésszerű fesz,vagy egy konkrét MHz?Fesznél asszem procink tuningolhatósága,órajelnél az adott rendszer ereje..Mit gondoltál ki? -
krammerka
őstag
-
serito
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves tuningbarát fórumtársnak!
krammerka: Ha minden jól megy, a napokban küldök pár javítást.
Megy a gép a teraszra megint és hasonlókat fogok művelni : 4500 Prime 1.312v -
#TOTTI
őstag
OFF: BUÉK...
-
krammerka
őstag
Jó reggelt Barátaim!!!
Békés,eredményekben gazdag,Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!
-
kulerr
őstag
BUÉK BUÉK BUÉK!!!!
-
lipi67
nagyúr
B.U.É.K!
-
válasz
fekeandras #1300 üzenetére
asszem ilyesmit irtam le én is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest