- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magyarított Android alkalmazások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #1696 üzenetére
Szép idők voltak.Mindíg,mindenki bizonyítani(jó értelemben)akart.Ma minden unalmasabb..
Aggregátor: Szép eredmény!Ahogy olvastam a hőmérsékleteket(és láttal magam előtt fagyoskodni)kapásból alaplap helyett,ablakot olvastam..
Lenne egy kérdésem.Egy 9600GT-t mennyin hajt ki egy 8400-es?(tudom,hogy pontosan megmondani nem lehet,hisz mi az,hogy kihajt stb..,de úgy kb
)
Tuning nem fog menni.Többet költeni nem akarok,és..cserélni kellene hűtőt.Nem a square pro-val van a baj,hanem az alaplapom hűtésével.1xüen nem fér el a hűtő az alaplapi hűtés miatt.Illetve elfért,de 90°-kal el kellett fordítanom.Így a vga felől szív és felülre fujja ki(van ott lyuk ház tetején.(Venti persze nem fér közé)Így VID-jén,sőt 1,05v-on is 43-45°-osak a magok..Elől szív egy 12-es,hátul fúj,de az Asus kereszbe van.Ha megfordítom..Á!Akkor felülről szív és a meleget az NB-re és a vga-ra nyomja..nemok.
-
barnam_
nagyúr
Jaja, nézegettem az eredményeket, a legtöbb 1.7V felett készült. Anno a CeleronD-nek adtam bios-ban 1.8V-t is. Mostanáig nem sikerült átlépnem azt az eredményt. Talán még most is megy az a proci.
Egyébként jó ez a hűtés (cnps 9500), de ilyen extrém tuninghoz már kevés. 1.65v-al volt idle 50 °C az ablakban, de ha hidegebb lesz, majd megpróbálom 1.7V-al
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #1688 üzenetére
Ez nagyon jó eredmény.Őt nem fogod polírozni?
Aggregátor: Nehezet kérsz!Mit mondjak erre?Én adtam 1,785v-ot (biosban)a 2180-nak,,nyitott ablaknál,bírta.Az,hogy Nálad 1,7v ok-e..nemtom.Szerintem igen.(Emlékezz,akkorirban(Petya,Zájec,Én..stb)mindenki 1,7v felett nyomta léggel,s 1 eset nem volt,amikor elszállt volna.Persze lehet,hogy a procid más.(nem hiszem). -
johniee
senior tag
Az újdonsült E7300-am Még megpróbálok több GHz-et kihozni belőle ezeken a beállításokon
-
barnam_
nagyúr
Az a vicc hogy egész jó idő volt, kinn 3-4°C, a gép mellett 5-6°C, a szobában meg 13°C.
Szerinted meddig emelhetem még a cpu feszt? Az a gáz, hogy ebben a lapban 1.6V fölött csak 0.05V-al lehet emelni a feszt, egészen 2.3V-ig
Tehát 1.65V után 1.7v jön, és nem tudom hogy megkockáztassam-e. -
Bagira01
veterán
Megvan a 9x500Mhz hideg levegővel 1,256v-on 1.232v-al 20 perc futott le, de sebaj
1,304v-al megvan szobába is.
-
ADAM1337
nagyúr
subaruwrc & me oc session
1-2 max oc eredmény.
Most kezdtem el kitesztelni a procimat komolyabban.
Eddig nagyon úgy fest alapfeszen 4giga nem ügy.Am létezik hogy a winamp bebugol az everest-el ?
Csak mert a hang szaggat ha megy egyszerre a 2. -
barnam_
nagyúr
-
koxes
tag
hali
Ajánljatok nekem valami jó kis tunning lapot 20-30k környékén!
én gigabyte-tal szemezek de ha tudtok jobbat akkor osszátok meg velem.
-
Bagira01
veterán
Ez melyik kategóriába lenne jó? Ha vmelyikbe ok akkor később írok fpo-t is, vid az 1,1625v
-
johniee
senior tag
Megkaptam a P5KR alaplapot tsigalko kolléga jóvoltából és kaptam egy új E7300-at is...
a BIOSban semmihez se nyúltam és ez az eredménye --> [link] -
lipi67
nagyúr
1000 1 tucat belőle tesztekkel nem akarok"villogni"emberes tuninghoz meg nincs most ramom.(remélem 1 héten belül módusulnak a feltételek).
S ha lesz időm..
Biztos jó lap,de eddig nekem ebből még semmit se nem mutatott meg(igaz,nem is kértem).Majd..majd ha lesz ram,szétcincálom -
Fecniii
tag
ajjaj úgy látom véletlen rossz topicba írtam az előző hozzászólásom
Megkérhetnék egy moderátort rakja át a hozzászólásom a core 2 - Tuning topicba
-
Fecniii
tag
Sziasztok! Ti mit tudtok az IntelBurnTest nevű stresszelő progiról? állítólag jobban megízasztja a gépet mint az Orthos ráadásul alapból ismeri a quadokat és van 64bites változata is. Valaki használta már?
Amúgy Q9300 tuningról tud valaki valamit? Vettem hozzá egy jó kis Noctua NH-U12P hűtőt csak most már el is kellene kezdeni húzni, de mivel teljesen kezdő vagyok még nem mertem hozzányúlni. -
lipi67
nagyúr
MIért kérdezted?kíváncsivá tettlé,meg..nem is mind1..
-
kicsigeri
senior tag
Sziasztok, a mai napi termés egy max üzem
Krammerka, légyszí dobd a listába. -
XaraX
addikt
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #1643 üzenetére
Hali!
Tudod,mikor beszéltük,(mikor újrakezdtük)kértem is a szigort,mert ha 1 valakinek engedünk,vége.Igazad van!Viszont,Aggregátor jól fogalmazta meg,nem gyengeség,hanem ésszerűség.Ha valaki most tesztel,s valami eltérés van,csinálja újra,megteheti.Így fer.Ja!És a régiek közűl se ok ami hiányos.Ez nem az(ok ramfesz nuku),rajta van minden(több is).Ez mehet fel barátom!
A kiírás természetesen él!!!Ja!Küld már el a friss táblázatot légyszi,elkallódott a ramszarakodásban!
-1066-ost?Tuti,kezeli,hisz az csak ddr2 800,csak jobban megy..Az meg,hogy abban mit megy..lutri.- -
barnam_
nagyúr
válasz
krammerka #1643 üzenetére
Ha megszavaztátok,rajtam nem múlik,csak akkor a többiekkel szemben sem lehet elvárni a feltételekhez mért eredményt
Igazad van, de figyelembe kell venni, hogy nem megismételhetőek a tesztek. Ha másnál ilyen hiányosságok merülnek fel, és megvan még a proci, akkor újra kellene futtatnia a tesztet.Szerintem a G31 is kezeli az 1066-s ramot.
-
krammerka
őstag
válasz
barnam_ #1642 üzenetére
Jó reggelt!!!
Ha megszavaztátok,rajtam nem múlik,csak akkor a többiekkel szemben sem lehet elvárni a feltételekhez mért eredményt
Nekem is kellene 1066-os ram,próbára,vajon kezeli-e egy G31 S2C?
Majd délután ismét rakom fel az eredményeket,bocs akit kihagytam,légyszíves a régebbieket belinkelni ismét
-
lipi67
nagyúr
Ne bosszants már Te!
Aggregátor: Persze,nem mérvadó,nem is ez az lényeg!(ramoknál jól jönne..)Mikor 2xxx őrület volt,azért húztam rá jó fél napot,mert az everest és a CpuZ ramfesze 1,296 és 1,3v volt,nem voltak azonosak.Szívtam vele.Most azért lazább,de lenniük kell határoknak,mert kben a hitelességét veszti.Természetesen szerintem is elfogadható,teljesen korrekt link!Kérdés,ennyi rugalmasság belefér-e a kiírásba.Mivel nem megismételhető,szerintem igen.
(még 1x mondom,nem a hitelességével,vagy a kép információival van baj,hanem a kiírási feltételek mások)
Én is arra szavazok,ez ok . -
barnam_
nagyúr
Szerintem elfogadható a screenshot, mivel cpu-z amúgy is mutatja a cpu feszt.
Az meg amit a programok (Everest) mutatnak a 3v/5v/12v értékeire, lényegtelen mivel nem a valós értéket mutatja.
A ram fesz valóban hiányzik, de valószínűleg 2.1-2.15v körül volt, mert nálam annyin tud 1100-t a 4x1GB.
Cpu fesz alapján a max. üzem kategóriába lehetne sorolni, mert biztos hogy többet tud az E8200/8400. -
lipi67
nagyúr
Bízzunk benne!
(#1621) XaraXagy bajban vok(leszünk)Veled.Nézem az eredményeket és a szívem szakad meg a 8200-as miatt.Gyönyörű!!!!Csak az a kva everest.(táp ram proci fesze)A cpuz-ből még sok is van,de ez hibázik,s ez van a kiírásban.Tudom-tudom(ill. látom)nem mai teszt,s hiába kérném,nem tudnád újracsinálni.Azt is tudom,hogy a képen fesz..Meg kéne szavaztatni,h mehet-e.Meg,mert nagyon jó,s mert ismételni nem tudod.
Kben meg üt a guta!Hol vetted azokat a kingmaxokat amik 1:1-ben 1100-at tudnak? -
lipi67
nagyúr
Szép estét az uraknak!
Most értem haza vagy fél órája,gépek..
Krammerka: Majd mesélj!!!A Procit meg..nagy csibész vagyol ám!
Aggregátor: Ha kell,akkor új vagy garis,és ezen a héten..
-nem magamnak kell,rendeli ha ..rendelik.-Bár addigra lehet,hogy kell majd egy másik itt mert folyton áll a harc.. -
Zsubi
őstag
válasz
krammerka #1624 üzenetére
Helló Krammerka!
Szeretném ha ezek eredmények felkerülnének a listára: Max. FSB és Max. OC
E6400, VID:1.325V, FPO:Q746A143, alaplap: Asus P5Q és léghűtés(Hyper TX2), ramok: OCZ Reaper HPC Edition rev.2Alapfeszen és Max. OC
E8500, VID:1.25V, FPO:Q829A439, alaplap: Asus P5Q és léghűtés de itt már Asus Silent Square Evo hűtővel, ramok: OCZ Reaper HPC Edition rev.2Köszönöm
-
kicsigeri
senior tag
Krammerka bocs, de nem jó az 1,200V eredményem linke, nem mükszik itt van újra. 1,200V 3588
-
Arkar
aktív tag
Egy újabb eredmény de remélem tudok még javítani. 4004
-
krammerka
őstag
Aggregátor,Arkar: FPO-k javítva
kicsigeri: 1-es opció frissítve
-
kicsigeri
senior tag
válasz
krammerka #1615 üzenetére
Hát nem kevés, de ettöl függetlenül jó az is
Itt van az alapfeszes eredményem, ennyit sikerült.alapfesz:3336
-
XaraX
addikt
válasz
krammerka #1618 üzenetére
Ez nem jó?
8400 FPO: Q747A406
8200 FPO:Q748A304
Q6600 FPO L726A173 -
krammerka
őstag
Szevasztok!!
Bocs,kissé el voltam havazva,nem volt idő semmire.
Mindjárt átnézem kinek milyen eredménye van...............
Vettem egy E5200-ast,de nem megy annyira mint kicsigerjé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magyarított Android alkalmazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 3 3200G processzor
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gombászkönyvek egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest