- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
De direkt írta, hogy 20 körül tud a kettőre költeni, erre "vegyél normálisat"és eszerint a normális = 30e ft körüli árral. Csak fülesre. Csak azt mondom, ha már valaki leírja a keretét, ilyen választ kb kár pötyögni, nem?
nem kötözködök, remélem félre se érted. Csak pl mikor gépet akartam összerakni és kérdeztem fórumon, adott keretbe mi férne bele, mindenki jött a csak még plusz 10-20-50 ezer ft és ennyivel és ennyivel jobb lesz. Onnantól el is sikkadt a dolog, hogy nem tudok rádobni még annyit, eleve azért úgy kérdeztem.
-
ReSeTer
senior tag
Hát 40cm alatt van meg a 360fok. Én inkább azon csodálkozom, hogy ti sensekkel meg dpikkel hasonlítgatjátok egymásét.
A cm-es érték univerzális dpi független.notalent.org/sensitivity/sensitivity.htm aztán ott megtudhatja mindenki, hogy mennyi az a cm.
Tehát akkor elégnek kellene lennie, vagy sokat kell emelni az egeret?
-
IreN!CuS
őstag
Először amikor elkezdtem go-z sok év kihagyás után 800 dpi 2 valamennyivel mentem , és ahogy kezdtem belejönni úgy mentem is itt lejjebb.
Viszont igen a pad sokat számít volt egy kopott razer valamilyen padom eléggé kicsit volt most viszont qck+ nagy egyből jött a low sens varázsa"úgy siklik az egere mint ujjak a forró ...." csillagos ötös hasonlat
-
szebe
addikt
Ha lenne havi ~5 euro a fizetős 128 tick + esea szintű anticheat, simán vállalható lenne. Ezt ,ha a havi dropokból teljesen nem is, de egy részét ki lehetne gazdálkodni (ügyesebbek a teljes árat is összemókolnák). Ennyi pénzből futná szerintem kellő erőforrásokra, meg az ESEA anti cheat "bérlésére". Már ha az ESEA odaadná persze...
-
Slystyle
őstag
Jó lenne, de úgysem lesz, legalábbis egy jó ideig biztos nem. Az anti-cheat meg... inkább hagyjuk.
@hemaka: Éppen ez az, hogy rengeteg pénz befolyik. Minek legyen több kiadás, ha egyszer nagyon sokat keresünk és a népek tudnak játszani 64-en is? Valve logic, end of story.
-
MurdR
veterán
Én egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány embert reportoltam. Sok olyannal találkoztam már az első 1-2 pisztolyos körben, amikor egy-egy jól sikerült lövés-sorozat miatt már nyomják a reportot, illetve sokszor írták már rám is, amikor D2 B-tunnelből CT oldalon 5-ből 3-4 rássolót megfogtam five-sevennel. Értékét veszti, mert mindenki orrba szájba adogatja.
-
sikalisk
tag
Egyértelmű, hogy nagy valószínűséggel csaló, már csak a stat alapján is, de ezt biztonsággal csak a játékát nézve állapítható meg, szerintem. Még arra is van esély, hogy egy "smurf" accos profi - fél profi, aki a haverjaival játszik egy új accon. De egyértelmű, hogy erre kicsi az esély. Jómagam is játszottam már SC2-ben 4v4et egy olyan játékos ellen, akit előző napon még egy nemzetközi verseny elődöntőjében láttam nyerni, megesik az ilyen is.
-
Arkennys
addikt
szóval? TE így tolod, és elhiszem, hogy ez neked fun és teljesen fair vagy mert hát jaj csak pisztolyozol (és a cimbijeid is, mellesleg ettől még megalázóbb másik csapatnak, hogy leveritek őket, mert bizonyos rangkülönbségnél már kb késsel is mehetnétek), ettől függetlenül a többi ilyen életforma azt élvezi, ha alacsonyabb rangúakkal kiszúr, mert az tök poén. A zöme ilyen megfontolással teszi, vagy mert reszket a térde a főaccos rangjáért, eh. Szóval...de, köcsög dolog.
-
Vismajor01
addikt
-
törölt tag
Egy újabb 2 hetes lineup.
Nem is értem miért licitálta felül Kinguin az SK-t, de majd elválik.
(#34913) Coccolino_O: Scream inkonzisztens és nem tud csapatban játszani ezért repült Titanból, Maikel és Skytten együtt toxic AF. Rain nagyon jó játékos, fox pedig jelenleg a legjobb portugál CS-s.
-
törölt tag
Örülök hogy végre ScreaM csapatban
Más: Ismerősömnek AMD FX 6100 + R9 280X VGA-ja van, és se cs:s, se cs:go-ba nincs meg az a kellő FPS aminek kellene lenni. Más játékokban pl BF 3-4 ott szépen megy a CPU + GPU kihasználtság de CS-ben egyszerűen alig van kihasználtság 20-30%.
Tudom hogy az FX procikat nem kedveli a CS, de mit lehet ezzel kezdeni? Hallottam itt sokaktól hogy nincs meg nekük se az FPS, de valami driver nincs az FX procikhoz hogy ezeket fixálják?Előre is köszi a választ
-
Coccolino_O
őstag
Érdekes csapat lesz, az biztos. Azt senki sem tudja, hogy Scream anno miért esett ki a Titan kosárból. Maki állítólag mérgező személyiség, plusz ott van az is, hogy hullámzó a teljesítménye. Rain is volt már pár csapatban. SKYTTEN dettó. Utolsó emberről még nem is hallottam.
-
-
szebe
addikt
Nem is a küldizős dolog a gond, hanem mivel 4 részes volt a vanguard, kb napi szinten jöttek a ládák. Breakout küldikből egyrészt kevesebb volt, másrészt láda is kevesebb jött, ha jól emlékszem.
(#33931) lemusz
A heti dropokon kívül csináltad a küldiket, és az azért kapott cucc volt a heti 2-3 plusz. -
lemusz
addikt
Ha a kövi is ilyen küldizős lesz, akkor az nagyon nem faja, lehet meg lesz az első olyan pass, amit nem veszek meg. Ez a vanguard is érted... első nap megvettem mind a négyet, darabját valami 2 euróért, mert hogy majd így éri meg, így lehet több küldit csinálni, nagyobb profitra szert tenni, stb... aha, kb első napra már centekben mérték a láda árát, tehát 8 euró bukta volt az egész, abban reménykedett az ember, hogy legalább fegyódroppos küldiknél drágát kap, de nem...
szerk.: meg még azt se éreztük, amit korábbi passoknál igen, hogy a heti dropplimitet kitoldotta volna 2-3mal...
-
Egyébként köszi a meccset.
Azon a meccsen kb. mindenki lehetett volna jobb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest