- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Nyugi, szerintem rájött ő is hogy ez a kés elég csúnya úgy hogy lecserélte egy Karambitra, szerintem akkor fog rájönni hogy milyen jó vétel is volt amikor offline a botok ellen csak neki lesz egyedül egyedi kése
-
SQX_Barto
addikt
En meg sose fogadtam semmire, de van par hulladek skinem, amit fel lehetne dobni, bar lehet gyujtom oket, aztan kiprobalom ezt a contract dolgot.
#IMIIKE1998: Amelyik lada 0.03-4€ korul van, azt valoszinuleg nem lehet eladni, ami 0.10 korul van mar, azt valoszinuleg el lehet adni.
-
Micsurin
nagyúr
40K-s Naga epicen , görgő oldala jön le , ez a 2. ilyen egerem az előzőnek az akku púposodott, ipon cserélte egy szó nélkül , azon is és ezen is levált a ragasztás a görgőn , kis pillanat ragasz és kész , teljesen jó
Ezekkel együtt is újra ezt választanám bármikor , minden egérnek van valami gyíkja
-
gtamate2
veterán
Annyira komolyan nem akarom ezt csinálni, így hobbi igazából. Utólag rögzítem ezeket és igazából a nyersanyag szinte rögtön megvan. Az ingame hangot pedig lehet beleteszem majd a következőbe ha sikerül úgy felvenni hogy nem beszélnek közben
Köszönöm az építő jellegű kritikát
(#41447) freeroam12: Gondolom erősödött az eur a dollárhoz képest.
(#41453) vzsryl : Az igen, én fél évet késtem, pedig emlékszem anno nagyon vártam de mikor kijött valahogy elfelejtkeztem róla.
-
Arkennys
addikt
lehet esetleg nem reagálni is itt fórumon, és kimenni kapálni?
ennyi erővel. Nem érdekel tetszik e, továbbra is fogok szóvátenni itt észrevételt, miegymás, mintha erre való lenne a fórum. De ha nem jön be, menj át egy bizonyos országba, ahol még az internetet is felügyelik, és nincs ellenvélemény.
-
Arkennys
addikt
Jólvan, örülünk neki, de tényleg
Úgy látom itt mindenki halomra írtja a smurfereket-csalókat, és közben terminator mód világít még az optikai érzékelője is. COD nem nagyon érdekel, soha nem játszottam, nem is fogom, így most kb mintha én hasonlítgatnám olyan játékhoz a CS:GO smurfereit, amit te nem toltál, ráadásul szerintem elég irreleváns is ezt összemaszatolni, a két jázéknak kb annyi köze van egymáshoz, hogy FPS. A tanácsokat meg köszi, de ennyi eszem magamtól is van, de feltételezzétek még páran, hogy nincs
De ha egyszer mérföldekkel jobban lő az enemy, sokat nem tudok csinálni, cs*szhetem a mind gamet. Most majd jön a menj aim mapra, stb. Kösz de arra nincs időm, este munka után ha kicsit leülök, akkor már rendes versengőt tolnék, esetlegesen olyanok ellen akik nem trollok/smurferek/csalók. Ez általában nem teljesül, így hát "sírok". Jaj de zokogok.
nugat: körülbelül, el is megyek vasárnap a templomba hálát adni értük, hisz így fejlődünk. Erkölcsileg mindenképp.
-
regener
veterán
Köszi, persze nálunk az 5.-nek volt végig a legnagyobb szája, olyan helyezetekben is ahol bementünk A-ra, bomba lerak és felszedték mert az utolsó CT 5HP-val a bombához ment míg ő B-nél keresgélte az ellent...
De különben ahoz képest hogy MGE rankot kaptam nemis túl rég még mindig a sima MG1-nek érzem a meccseket, szóval valamit biztos hogy változott a rankrendszer. (pl. kevesebbet fedi a valóságot mint eddig)
-
wannnabeees
aktív tag
"DMG-LE szintű ellenfelek ellen"
Tehát nálad alacsonyabb rangúak ellen játszottál. Illetve olyan sasok ellen sanszosan akik nem állnak közel a LEM-hez. Ergó nem kaptál érte sok elo (vagy akármilyen) pontot.
Amennyiben DMG-ket is rakott be ellened, akkor gondolom olyan premade csapattal mentél el, ahol voltak alacsonyabb rangúak. Nah ők sok elo (vagy akármilyen) pontot kaptak.
-
-
szebe
addikt
Az a 18 oras kezdes leginkabb 21 ora lesz
1.6-os coverage alatt valaki jol osszefoglalta: "mire az arcok felrakják a drivereket, bekonfigolnak, bedmezik magukat és még kimennek enni egy torpedót, utána egy gyors cigi és már mehet is a warmup egy laza 10 percig hogy bemelegedjenek, aztán valahol útközben észreveszik hogy ja nincs hang csében mert az usb portot sem találták meg"
Na, szoval igy lesz ezer oras keses icl-enRemelem par meccs azert felkerul lounge-ra, konnyu penz volna.
-
maximilian4
addikt
Figyelj!
Ha már az értelemnél tartunk...szerinted milyen értelmes az az ember, aki kb. negyedjére értette meg hogy a fegyverre írtam, hogy noob , és nem az emberre..(#37684) Vanir
Inkább olvasd el a saját megnyilvánulásod. Az sem volt idevaló. Emberileg lenullázol, gyakorlatilag majdnem szó szerint lehülyézed a másikat, a harmadik lefütyizi, komolyan mondom tiszta poén. -
maximilian4
addikt
Omg. Biztos nekem kéne szöveget értelmezni? Nagyon jó hogy linkelted. A léynege p90= noob fegyver. Oda is raktam zárójelbe, ha nem lenne gyértelmű. Senkit nem nooboztam le. Ez a rankokkal jövök dolog meg olyan gyerekes..
(#37620) SHiZUx
Nem azért linkeltem, mert én akarok felvágni, csak azért hogy zkas kolléga ne legyen már elszálva a sas miatt, illetve nem jogosítja fel arra, hogy automatikusan az alacsonyabb rankokat lenézze és másokat lefütyizzen.
-
törölt tag
Az ember, aki bort iszik és vizet prédikál.
Lassan ott tartunk, hogy megkéne ismerkednünk személyesen is. Szerintem bírnánk egymást. (K) (L)
Noob (p90), marcust úgy hívják, hogy p90?
(#37619) Vanir
Amikor valaki az off-ra válaszól. Az nem offolás?
Köhöm! Ki? És a személyeskedésre meg keress már rá, mert sosam használod jó helyen meg jókor.
-
hNp88
aktív tag
hiába a 13 év CS a hátam mögött (ebből 10 igazán aktív-eredetis), buta, rusholós, rambó módon játszok, nincs már türelmem sokszor taktikolni meg gondolkozni, achtung, panzer
aztán vagy bejön, vagy nem... úgy látszik ez a nova4-es szinthez elég, szinte mindig top2ben végzek, ez az, amit tartani tudok huzamosabb ideig. ki tudja, ha egyszer tényleg nekidurálnánk magunkat a csapattal, és megint órákig taktikolgatnánk, mint 1.6ban, talán valamelyik csirke szintet elérhetnénk. de perpill kisebb gondunk nagyobb
mindennek az a lényege, hogy nem sajnálom én senkitől már persze aki tisztán játszik, de azért mégiscsak fáj látni, mikor olyan 100 órás újoncok nullába lőnek, akik még homokoztak mikor én már CSztem, és még csak azt se mondhatom, hogy csal
na nehogy magára vegye az itteniek közül bárki, mert nem ide szól, hanem ez a teljes CSGO MM-es "tapasztalatom".
-
ReSeTer
senior tag
Figyelj, én elhiszem, hogy "haverokkal húzzak" jó kifogás, de attól még smurf accok azok smurf accok maradnak
amíg nem lettek azok is sasok, szívtak miattad a kisebb rangosok rendesen.
Ha csak 1 accal játszottál volna, akkor 1 nap alatt meg lett volna a lvl3, és nem lenne gond az mm.
De pont ez a lényege. Hogy a smurf accok tulajdonosait szívassa. Vagy ha nem tetszik nekik, akkor vegyék meg a dlc-t.
-
ReSeTer
senior tag
Tehát van egy smurf accod is. Hát pont te miattad is lett ez létrehozva akkor.
Én 1 accon játszok, de nem emlékszem, hogy valaha nem engedett volna játszani mm-et...1 nap alatt meglett a lvl3. Változtattak valamit, vagy az első kettő level gyorsan megvan?
Nekem olyan volt, hogy az első level 1 meccs volt szinte, következőben már fejlődtem.
-
mepet
addikt
Ez akkor így tényleg nem a csalók kiszűréséről, hanem az operation kötelező megvásárlásáról szól. Ha megvan az operation 3 óra alatt simán feljuthatsz 3-as rangig. Ha csalsz, akkor gondolom még gyorsabban...
[szerk] Ja nem, mert van valami eltiltás dolog asszem ezeknél a ranglépéseknél is. Tehát a játékidők stimelnek, csak összesen több idő kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest