- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
zkas90 #38326 üzenetére
Önzőség lvl 100
Amúgy ehhez csak gratulálni tudok, igazi "magyar" virtus. A többi ember le van sz*rva, én meg azt csinálok amit akarok, még ha ezzel a többivel jól ki is b*szok.
Nem mindenkinek adatik meg a lehetőség 5ös premade-del menni és valaki azt se tudja hogy létezik faceit. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
zkas90 #38321 üzenetére
Nem szoktam idegeskedni, csak nem egy élmény így játszani hogy négyen támadunk, az ötödik meg a kezdőn áll és írogatja a [moderálva] meg pofázik. Utána persze a többi hülye is ment utána és egymást lőtték meg szidták végig. Ha csak egy kicsivel is értelmesebb embert dob be helyette, állítom megnyerjük. A vége felé bár kidobta teamkill miatt de akkor már mindegy volt...Mindegy, nyomtam rá egy reportot.
[ Módosította: Mate ]
-
szebe
addikt
válasz
zkas90 #37989 üzenetére
Jaj ne, oroberto bone-daddy
Kb annyit értenek csgo-hoz, mint akik a wiw-fearfactory meccset letolták. Ráadásul oroberto a legindokolatlanabb helyzetekben képes elkezdeni üvöltözni. Még mindig abban a hitben él, hogy ha a ct menti a fegyót, nem kap pénzt
Számomra az utolsó értelmes kommentátor bugBear volt. -
maximilian4
addikt
válasz
zkas90 #37979 üzenetére
Én már annak örülnék ha olyan emberek közvetítenék az eseményt akik legalább értenek a játékhoz. De amikor megkédezi a fickó, hogy mire jó ez a sok füst, akkor ott nagy baj van, lévén hogy egy cs go közvetítésről van szó. Plusz az erőltetett sz*r poénok, ami sokszor kínossá válik, de leginkább az hogy nem a játékról közvetítenek, hanem mindenféle baromságról dumálnak.
-
demerion
tag
válasz
zkas90 #37918 üzenetére
Mostanában undorítóan sok csaló van, nem is feltétlen nagyon feltűnően csinálják, de valamiért szinte napról napra megjelenik a kék szöveg a reportos banról.
Nem értem miért csalnak ennyien, nem lesznek jobbak, én viszonylag alacsony szinten játszom, de gyakorlok és próbálkozok és ez is egyfajta külön élmény. Nagyrész soloban mmezek a lehető legrosszabb időben (11-hajnal3) és rengeteg fura szerzettel futok össze
-
Elemental
addikt
válasz
zkas90 #37911 üzenetére
Lehet, hogy godmode-ot használt ebben. Te meg elsőre elítéled.
-
maximilian4
addikt
válasz
zkas90 #37606 üzenetére
Apukád a fütyike. Te meg a sas rangoddal, amiért annyira odavagy, de semmit nem jelent jól beszóltál. Egyébként nem jelent semmit a rank--> [link]
Ha lenne kivel menni, taléán nem is kalába lennék, de mégegyzser mondom tökle l*szarom hogy mi vagyok. Nova 3-ban sem jelentet semmi gondot dmg ellen nyomni, sőt...játszottam már supreme ellen is, és nem volt jobb.
900 órám van, 1 évet kihagytam, de hidd el bármikor oda mernék állni elég, és nem hiszem hogy több játék tudásod lenne.(#37611) MikE008
Én inkább meg se szólalnék a te helyedben. Az 1600dpi val meg az 5 feletti sensivel. A régebbi kommenteddre meg pluszba annyit mondanék, hogy ne csodálkozz hogy nem tudsz lőni, ez nem cod. Itt nem úgy működnek a fehógyverek, hogy ráviszed az egeret aztán nyomod mint a szellemi fogyatékos, Bár bizonyos fegyvereknél be jön ez is( pl. p90).
(#37615) Vanir
Nem is tudom ki kezdte a szapulást.
Annyit írtam hogy egy "noob (p90)". Tehát igen a p90 egy noob fegyver. Aztán itt jön a fütyikézéssel meg a rangjával, először ő szólt be nekem. -
maximilian4
addikt
válasz
zkas90 #37590 üzenetére
De nem tettem. Nem viccnek szántam. Azt meg majd én eldöntöm hova rakok smiley-t, és hova nem. A p90 meg szerintem egy szánalmas sz*r, nem kell hozzá semmi skill. Azt a szerencsétlent meg nem láttam a tetőn, de nagyon fantasztikus...még sosem láttam ehhez foghatót a cs-ben.
-
htc07
addikt
válasz
zkas90 #37530 üzenetére
banhullám idején gta5 ment nagyon, akkoriban voltam nova2. most kezdtem el játszogatni megint két hete kb., tegnap léptem fel veletek a kalába logon.
lehet a banhullám is közrejátszott, mert én nem érzem hogy annyira sokkal jobban játszanék, csak kicsit precízebben lövök és átgondoltabban cselekszem. mondjuk a wp-t nagyon érzem mostanság
bár van egy haverom aki babérkala és hangfallal játszik
-
Vanir
veterán
válasz
zkas90 #37483 üzenetére
LE vagyok, de szinte soha nem játszottam egyedül, mindig csak haverokkal (akiknek elég megoszló rankjaik vannak, bár mostanában kialakult egy fix hat-hét ember, akikkel normális keretek között megvan a premade).
hNp88: én versenyszerűen játszottam előtte, így gyakorlatilag csak a lövést és az időzítéseket kellett megtanulni, az általános gamesense már megvolt. Nekem amúgy a meccs körülményeitől függ, hogy megülök-e a sarokban, vagy inkább berambózok (azaz núbok ellen nem fogok egy percig egy sarkot nézni
).
-
maximilian4
addikt
válasz
zkas90 #37343 üzenetére
Jó dolog, hogy vissza akarják szorítani a csalások mértékét, és van is hova. Viszont a megvalósítás sz*r. Ezzel a "hármas rangot eléred aztán mehetsz" játékkal nem igazán érnek el semmit, elhanyagolható a prevencionális értéke, tehát nem igazán bír visszasztartó erővel.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
zkas90 #37265 üzenetére
Már megy megint
Ez volt a röhej... -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
zkas90 #37203 üzenetére
Köszi a részletes választ, és a Nova kört, szép munka
Az MP9 az nekem nagyon nem jött be. P90-nel viszont jól megy (amit nem írtál).
Az M4A1-S a kedvencem, AK-val nem megy, AWP-t meg nem veszek mert mindig van 1-2(-3) játékosunk aki AWP-zni akar. Bizon-t nagyon utálom. Pisztolyból a terrorstiáknál stokram venni a tec9-et, CT-nél az alappal szoktam.CT-vel érdemes Sisakot is venni a kevlárhoz? AK47 miatt nem pazarlás?
-
válasz
zkas90 #37092 üzenetére
Mondjuk azt megszabni, hogy milyen egérrel játszanak.. ilyen egyáltalán létezik? Ekkora hülyeséget még nem hallottam.
Azt még megértem, hogy használják azt a monitort, headsetet, stb. Az egérpad is már az a kategória, ami necces.Ezt leszámítva, amit ez az rmL megenged magának, az tűrhetetlen.
-
-
szebe
addikt
válasz
zkas90 #36875 üzenetére
Nagyon durván kinyílt a csipája, hogy 15 évesen magyar top2 csapatban van. p4w4 is így kezdte, aztán térdre ereszkedés lett a vége
"és egy ilyen tizenéves kisgyerek moderátorkodik az /esporthucs twitch csatin. Grat ott is a vezetőknek."
Nem mintha eddig olyan hatalmas színvonalon tevékenykedtek volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest