- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #59519 üzenetére
Ne várj sokat, ha csak nem magas beállításokkal játszol, ahol kezd elhomályosulni a proci jelentősége, lévén a izzad a gpu rendesen. Bár kezd a játék egy picit a gpu-ra is izmozni (nuke, új infi), de még mindig az egy szálas teljesítmény a mérvadó, így pedig labdába se rúghat az FX6300-ad még egy új szériás i3 ellen sem. Hiába állítod be a -threads 6-ot meg a mat_queue_mode 2-t, buktavári van, alacsonyabb beállításokon úgy fog ingázni az fps-ed 110 meg 350 között, hogy csuda lesz nézni.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Vismajor01 #59519 üzenetére
Túl sokra ne számíts. Sokkal jobban meghatározza a proci mint a vga, Valamennyit persze nőni fog, de sokkal jobban lehet játszani az FPS értékkel ha a procit vagy a felbontást variálod..
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #59414 üzenetére
Értem én a viccet, de plz ezt ne, mert még valaki komolyan veszi.
-
Saviour
csendes tag
válasz
Vismajor01 #59400 üzenetére
Előtted a lehetőség.
Beszélni se tudtál 1 hetesen mégis milyen jól megtanultál és profin űzöd ahogy látom. Abba is mennyi időt fektettél.
-
edgR
őstag
válasz
Vismajor01 #58419 üzenetére
Az L betű az oldalán nem a jobb fülednél van, egészen véletlenül?
-
adise
őstag
válasz
Vismajor01 #58419 üzenetére
valami teszttel probáld ki hogy a bal jobb pozicionálást ott is másképp hallani-e vagy csak csében.
-
CosmoBacsika
tag
válasz
Vismajor01 #58416 üzenetére
Az outputnak fel van rakva a drivere? Nem a windows default van fent?
-
I Am^^
tag
válasz
Vismajor01 #58257 üzenetére
Legalább lesz helyem
{joke} -
gtamate2
veterán
válasz
Vismajor01 #58257 üzenetére
Pl?
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Vismajor01 #58076 üzenetére
Azért mert az fxnek elég gyenge az 1 szálas teljesítménye.
-
sss
őstag
válasz
Vismajor01 #57816 üzenetére
Remélem visszahozzák a flashlighttal villogást is.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Vismajor01 #53924 üzenetére
Nem kell megtanulni, 5-10 versengő velük és perfektül tolod majd a "гo в сука"-t meg a "напишите мне"-t.
(meg persze axaxaxa) -
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #53924 üzenetére
Keresném én a poént, ha lenne értékelhető
-
Årpi
őstag
válasz
Vismajor01 #53885 üzenetére
https://csgolotto.com/duel-arena
-
mepet
addikt
válasz
Vismajor01 #53885 üzenetére
coin flip magyarul = fej vagy írás
Ha lenne ilyen weboldal, akkor hogyan vonná le a jutalékát a "bank"? Néha az oldalára esne az érme, és mindenki bukik? -
ReFleXx
addikt
válasz
Vismajor01 #53788 üzenetére
azert egy ajtócsapkodást megérne
-
had423
aktív tag
válasz
Vismajor01 #52754 üzenetére
Valaki szerint a oneway smoke jót tesz a metának, valaki szerint nem. Nem kell megpéházni ezért senkit.
Nyilván egy alttabos között meg egy nosmoke-os között nem lehet overwatchon különbséget tenni. De ha olyat látok, hogy valaki revolver bugot használ, vagy pixeleken sétál végig nukeon, vagy egy boostról belátja az egész pályát, akkor nem ikszelem be csalónak. A bugokért lehet támadni a valvet, de igazából elég gyorsan reagálnak minden kis dologra, szóval nagy előnyt az ilyen "bugvadászok" sose fognak szerezni.
Szóval aki csalónak ikszelte be xerot jól döntött mert lehetett volna egy segédprogram is amivel csinálta, overwatchon keresztül lehetetlen megítélni, viszont én nem tartom csalónak csak azért mert kihasznál 1-2 mm erejéig egy ilyen cuccot. -
Redneck
nagyúr
válasz
Vismajor01 #52645 üzenetére
1. Nem rohangálok össze-vissza, de mixelve nem úgy spotolsz mint egy fix taktikkal felálló csapattal. Néha muszáj rohangálnod és rögtönözni mások miatt/helyett.
2. Lehet néha lejjebb tartok, de keveset is játszom. Szabi alatt 40 fölé ment a 2 heti számláló (ebből kb 8-10 óra Single játék volt), de átlagosan 18-24 óra/2 hét. Szerintem belefér, azért meglövöm.Ez bukott meccs, végig prefire enemy, egyik elég gyanúsan tolta, főleg mindig a hátadat lőve. Az ilyenek miatt forgolódok sokat.
Szerk:
Sajna ennyit tudok, a veterán arcok még sosem szóltak be (ex FoP, nF, xDk klánokból).
Amúgy taníts mester! Hol nézhetem meg a magasabb szintet? Szeretek jobbaktól tanulni. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #52646 üzenetére
Anno valaki valahol írta ezt a 3 ítéletes dolgot, szóval nem tudom. Csak emlékeztem erre a számra. Természetesen nem tényként közöltem, amit te is láthatsz, ha még egyszer elolvasod a hsz-om.
A csalásért kapott OW bann nem VAC bann, hanem OW bann, és örökös, mint a nyomorúság, amivel együtt jár a trade bann is. Ez 100%, mivel a smoke bugnál Xero kihasználta a helyzetet a smurjén, és másnap meg is kapta az OW bannt, és akkor el mondta nekünk, hogy a feljebb említett dolgokat írta ki neki a steam. -
edgR
őstag
válasz
Vismajor01 #52645 üzenetére
ez egyáltalán nem prefire, hanem ennyire "pontos" a 16 tick demo.
-
dugo_
veterán
válasz
Vismajor01 #52646 üzenetére
Csalásért örökös az is, griefingért elvileg ilyen 30 nap körüli fix idős, de olyat én még életemben nem láttam.
-
had423
aktív tag
válasz
Vismajor01 #52258 üzenetére
Onnan tudod hogy brazil vagy, hogy amikor kulcskör van és retakelni kell, lefacelnek, beszarsz, felugrasz és a levegőben is beadod az enemyt...
Annyira vártam pedig, hogy taco nagy arcát betömje s1mple egy awpvel. Erre egy choke miatt vesztenek... -
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #49635 üzenetére
Azért adtam azt neked. Volt vagy 10db redline-om akkor. Ismerősöket nem húzom le sose.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #49616 üzenetére
Nekem mindig megy a váltás így. Egyszer volt olyan bug, hogy nem jelent meg fenn srágával a reconnect/abandon, és nem tudtam visszamenni. Újraindítottam gépet, steamet, mindent, de csak nem jelent meg. Aztán kb. 10 perc múlva kiírta, hogy 29:xx perc van hátra az eltiltásból. Szóval óvatosan csinálj kilépegetést, mert simán porul járhatsz.
-
válasz
Vismajor01 #49616 üzenetére
Meccs közben, ha már elkezdődött, akkor nem lehet fegyvert váltani még ilyen kilépegetéssel sem. A warmup ideje alatt még engedi kilépés nélkül is, de utána már késő bánat.
Szerk.: utólag olvastam el az utolsó bekezdésedet. Én egyszer próbálkoztam vele, akkor nekem is ugyan ez volt, mint Nálad, azóta meg sem próbáltam. Ezért írtam ilyen határozottan azt, amit.
-
Vanir
veterán
válasz
Vismajor01 #49506 üzenetére
Feltéve ha nincs full premade teamed. Amúgy mostanában eléggé lagosak a szerverek.
-
gtamate2
veterán
válasz
Vismajor01 #49249 üzenetére
Ketten voltak ráadásul ugyan ilyen wh-sok, és 15-15 lett. Szánalmas hogy így tudnak csak játszani egyesek, ezzel is elvéve ~50 percét 5 másik embernek.
A nagyobb wh-s nem is ő, hanem a társa volt, D2-n B-re úgy jött be hogy WP-vel hogy a jobb oldalt doboz tetején álltam és csak rám nézett
Vicc..
-
htc07
addikt
válasz
Vismajor01 #48974 üzenetére
tanulj meg oroszul.
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #48974 üzenetére
Szerintem ott se tud fixen mindenki 100%osan. Felteszem találkoznál nemzetiségiekkel, akik nagyon erősen törnék az angolt, vagy ha duóban-trióban vannak nem is vennék a fáradtságot, hogy angolul próbálkozzanak. No hablo inglés.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #48892 üzenetére
Én is nagyrészt solozok, és ha toxic a team, akkor blockolom őket. Ezzel a módszerrel mindig megnő a győzelmi esélyünk is.
Ez még manapság is bejön, pedig most tényleg nagyon fel van hígulva a mezőny.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Én is mentem sokat soloba de egyszet sem kickeltek még. De olyan jó hogy itt mindenki szent és mindig a másik 4 miatt nem tud silverből kijönni, ahol 2 tárból lőnek el. Ez a késsel futás is a legalapabb dolog, nem poénból futnak már kala szinten is. Az a baj hogy mindig a másik a hibás, miatta nem lépsz tovább, miatta kapsz ki. Ez az ujjal mutogatás a leggyávább dolog. Ha tényleg olyan jól játszik az illető, akkor úgy sem fogják kickelni mikor masszívan topfragel.
-
MurdR
veterán
válasz
Eléggé
-
BMS
őstag
válasz
Vismajor01 #48627 üzenetére
jaaa értem
köszi
csak mert nézegetem a profik wikijét és olofnál megakadt a szemem ennél a type-nál
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Vismajor01 #48497 üzenetére
A kort buktuk, de a meccset nyertuk
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Vismajor01 #48371 üzenetére
Ha már mindenki kitette:
Negev befigyel -
perecKING
senior tag
válasz
Vismajor01 #48242 üzenetére
+1
90% soloban jatszok. Szopas lett!
-Szavazast inditok a minden korben tk-zo gyerekre.
-orditani kezd legalabb 3.
-mar ki is kickeltek.
-nem baj, megyek masikat!- masszivan top frager vagyok. 13-10 re vezetunk.
-kor kezdeten mondom mennyunk b-t(cache T)
-azonnal ordit h a ruszki anyamnak ugassak! Ha meg egyszer megszolalok kickelnek. Mert ok premade....
-kozepen lerusholtak oket a ct-k mind meghalt.
-probaltam a wp-t lementeni. Nem sikerult...
-indult is az anyazas, meg a szavazas! -
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Mindig legyél te az okosabb
Kis accal mentem már nem kevés solo mm-et és sokszor kaptam nyomci és nem nyomci embereket és ezeknek a végtelen számú összeállítását. Ha nem keltettem a feszkót én is ráadásnak akkor legtöbb esetben szorosan nyertünk vagy szorosan buktunk. De mindig élvezetes volt, Főleg mikor sok szláv egymást idegesíti
Mellesleg mi a vélemény arról, hogy venni Faceitre prémiumot és ott próbálni szerencsét jobb meccsek terén ? Az ingyenes lehetőségnél tele van kalákkal az egész és sok a hülye, több mint mm-en néha (Példának okáért egy gyerek 1 15-el állt első félidő végére és LEM/SUP-nak valotta magát
). Illetve aki vesz prémiumot Faceitre az már csak nem csal, vagy csak kisebb eséllyel :/
-
gorillaZZZ
csendes tag
válasz
kb nálam is
de nem tudom vinni a csapatomat szóval én meg sem szólalok :/
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Itt is ugyan ez kivétel nélkül mindig. 100/100
-
gorillaZZZ
csendes tag
válasz
Vismajor01 #46694 üzenetére
4:3 ba játszok
de játszottam még 3 meccset és feldobott guardian 2-be xDDD utolsó meccsem 10 ölés 20 halál volt és akkor dobott fel,gondolom mert az ellefélnél mindenki elit volt(dupla kala)
-
mepet
addikt
válasz
Vismajor01 #46677 üzenetére
trainen nálunk is teljes a káosz... 0-ás az egyetlen, amit senki nem ért félre. A többi az össze-vissza. Meg war végére a kutyát minimum 5 féleképpen hívjuk: kutya, róka, patkány, létrás meg mittudoménmi még...
(#46678) gorillaZZZ: competetive módban, ha meghalsz, akkor csak a társaidat tudod nézni. A többi játékmódban bárkit. Illetve saját szeró esetén a szerver admin ezt a beállítást felül is bírálhatja a játékmód állítása nélkül is.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Vismajor01 #45268 üzenetére
Elmondhatod legalább .hogy globalban smurfölsz
-
perecKING
senior tag
válasz
Vismajor01 #45243 üzenetére
Teged tuti 10-20 solo mm utan dobott globalba!
itt nagy igazsag:
-ha valaki jobb nalad az csalo!
-ha top frager vagy a smurf accon akkor az osszes lem, le stb bot, csak a rank konnyites miatt tart ott ahol!
-ha valaki rushol, vagy pro-hoz nem melto fegyvert vesz, annak meg a jo k.... any... -
vzsryl
nagyúr
válasz
Vismajor01 #45271 üzenetére
Ez durva.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #45268 üzenetére
Pont ezt akartam offban is odaírni, de inkább töröltem. Valóban smurfömön (LE jelenleg) csak fogom a felyemet, és nem igazán értem mire fel vagyok én global.
-
Xero
nagyúr
válasz
O igen...
-
Macsugape
csendes tag
válasz
De ha jól tudom, akkor Te Supreme voltál már a rank-könnyítés előtt is... csak elköltöztél Amerikába, de mióta visszajöttél, Te is Global lettél... ugye nem tévedek? Mintha EGYSZER hallottam volna már ezt a sztorit...
-
Vanir
veterán
válasz
Teljes mértékben egyetértek, van néhány ismerős, akiről nem tudom elképzelni, hogy Nova 4-nél nagyobb rangon van, de sas.
Mellesleg a Supreme rank egy mételytégely, nevetséges mennyiségű csaló van. Mármint nem úgy csaló, hogy egyszer lelő füstön, hanem hátrafele bunnyzva nozoomol el miközben 3600-as RPM-mel pörög. A másik kedvenc, mikor adnám az análfűrészt, de 1 ms alatt ráfordul a fejemre és már lő
(flusha megirigyelné ezt az aimlockot). Mióta megléptem a Supremet egyre több ilyennel találkozom, és kezd baromira frusztráló lenni az egész matchmaking, pedig eddig nagyon jól elvoltam. -
gtamate2
veterán
válasz
Vismajor01 #45212 üzenetére
Szegény sosto
-
scream
veterán
válasz
Vismajor01 #45172 üzenetére
Jah, én is épp ezt kérdeztem magamtól... 5 seces reakcióidejükkel mit keresnek olyan rankon?
Bezzeg én mindig olyan ellent kapok, hogy ha nem megy annyira a lövés és nem 1hitelem ő hitel el pálya túlfeléről kispisztollyal...
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #44581 üzenetére
Grat
Nekem még sajnos nem adta meg, de remélem ezzel is az lesz mint a Supreme-mel, hogy 2 win 1 lose 2 win 1 lose vagy valami ilyesmi után adja meg... Csak mert már lassan 30-40 win óta Supreme-be vagyok és eléggé egyhelybe totyorgós.
-
marcusa
addikt
válasz
Vismajor01 #44581 üzenetére
Felbúsztoltalak
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #44291 üzenetére
Ezzel most nem értek egyet, olvasgatva a hozzászólásokat, most bizony a szervezők hibáztak.
Az ázsiai kvali olyan későn volt, hogy volt kb. 1 hetük vízumot intézni.
A beugró helyére beugró portugáloknak olyan útjuk lett volna, hogy este 8-kor indulnak, és másnap délre (repülővel!!!) érkeznek meg Belgrádba, mert így olcsóbb a szervezőknek pár euróval, érkezés után 1 órával meg már éles...Érdekes, hogy majorokon hasonló problémákról nem hallunk
"a fociban meg akármelyik SPORTBAN pedig ha valakit a válogatott hív akkor az rohadt nagy megtiszteltetés és mindent elkövetnek az emberek, hogy ott lehessenek"
Ez meg inkább a lengyel/svéd válogatottra igaz, akik leküldték a "zs" lineupokat, ha már a kvalit ők játszották.
Fasorban sincs a TWC egy CB Nations Cup-hoz, vagy ESL ENC-hez képest.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Vismajor01 #44237 üzenetére
Nem kell itt sokat magyarázkodni, meg külön gépekkel tesztelgetni:
fps összehasonlító teszt 1
fps összehasonlító teszt 2
fps összehasonlító teszt 3
fps összehasonlító teszt 4 (youtube)És még lehet találni több ilyen oldalt a neten.
-
Vanir
veterán
válasz
Vismajor01 #44240 üzenetére
Probalj meg egy 60 Hz-es meg egy 75 Hz-es kepfrissitest egymas utan 200 fps mellett es meg fog változni a velemenyed. Ennyit tudok mondani. Sallangosnak tűnő duma, de 5000 ora kompetitiv fps van mogottem, tenyleg tudom mirol beszelek. Megvan fullhdban is ugyanannyi fps, mint 1280ban, megis utobbin jatszom, mert ott van 75 Hz, mig fhdban csak 60. A folyamatossag a lenyeg es pont. Az egerkezelest meg foleg tonkreteszi a kisebb kepfrissites, normalis minosegu optikai szenzoros, stabil polling rates egernel ez különösen érződik.
Az íráskepemert elnezest, mobilról irom ezen sorokat.
-
Aakos
csendes tag
válasz
Csak egy gondolat: lehet, hogy nincs igazam, de az én ismereteim arról szólnak, hogy ahhoz kell a legalább 24fps, hogy az ember folyamatosnak lássa az állóképek sorozatát. Ez nem azt jelenti, hogy a 24 feletti mennyiséget kihagyja az agyad, hanem, hogy ennyi kell minimum. (és ennél többet nem is tudok, tehát lehet simán, hogy van felső határ... de biztos nem a 24 az, az én véleményem szerint)
A Hz versus szem érzékelés dologban én sem hiszek, viszont egy dologban van/lehet igazság, mégpedig a szinkron. Ha 64ticken játszol 60Hz-en, minden ticknek szinte a megfelelő pillanatban kell megérkezni, viszont ha 120Hz fölött játszol, akkor a dupla mennyiségű képfrissítésbe nagyobb az esély, hogy beér a megkéső információ. És persze így tovább...
Ha a hálózat és a számítógép ideális lenne és minden időben a helyén lenne, akkor én azt hiszem a 64hz 64fps, 64tick tökéletesen elég lenne, mert minden tökéletes szinkronba történne, de sajnos nem így van, így azt gondolom, és tényleg ez csak az egyéni véleményem, mert semmiféle tudományos alátámasztással nem rendelkezem, hogy attól jobb a nagyobb tick, nagyobb fps, nagyobb hz, hogy a nem ideális környezet hibáit, enyhíti. Tökéletes nem lesz sosem, de kevesebb az elveszett/nem megjelenített információ.
-
szebe
addikt
válasz
Jó beszélőkével szerintem az ICL-es arcokat rá lehetne venni egy ilyesmire. 10 gép, 60-300 fps-ig "random" értékre fixálva, és/vagy monitorokkal ugyanez.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Vigyed csak nehogy pofára esés legyen a vége....
-
htc07
addikt
válasz
Van magyar pubszerver, amin 5-ös pingem van, kb. mintha lanon lenne.
De ha ennyire nem hiszed el, konzolba fps_max 24, aztán jó szórakozást a játékhoz.
-
sss
őstag
válasz
Vismajor01 #44229 üzenetére
Én nem értek hozzá, de vmi vga topikban volt róla szó, hogy lehet hogy a 30 fps-t folyamatosnak látja a szem, csak ez a 30 fps úgy is összejöhet, hogy az első fél másodpercben 1 db kép, a maradékban fél másodpercben meg 29, és akkor kvára nem fog folyamatosnak látszani.
Amúgy 1.6-on szocializálódva én sem igazán értem ezt az fps dolgot, de a prok is mind 300 fps-sel tolják, gondolom nem véletlen + topiklakók is állandóan hangoztaják, hogy úgy mennyivel jobb, szóval én elhiszem nekik. -
xenom0rph
őstag
válasz
A kólás példád valószínűsége pont, hogy a zéróhoz konvergál, teljesen más íze van a két löttynek.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Az előbb mondtad, hogy TV-n játszol. Mit csodálkozol, hogy nem érzel különbséget?
Én jelenleg egy 120Hz-re képes Samu moncsin játszom, de mivel a laptopon csak HDMI kimenet van, így 60Hz-en tudom csak futtatni a GO-t. Kisebb 1v1 mapokon ~300 környékén van az FPS-em, nagyobbakon leesik 200-220-ra. Ezt a különbséget is érzem, még az egérkezelés terén is. Úgy ahogy azt is érzem, ha a rate-m 80000 vagy 128000.
-
htc07
addikt
válasz
inkább azt mondd meg, mi bizonyítja ezt az emberi szem témát.
-
mepet
addikt
válasz
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Vismajor01 #44214 üzenetére
Mostanában úgyis váltok egy 2ms-os tévére. Milyen rangban vagy am??
-
válasz
Vismajor01 #44125 üzenetére
Én meg 6 év után végre felhúztam a procit az alap órajel 2.66-ról 3.6GHz-re, még nőtt is az FPS-em.
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #44047 üzenetére
Nekem egy nagyon alacsony áru logitech egerem volt, az csinálta pontosan ugyan ezt. Nem tudja lekövetni olyan gyorsan.
Új egér a megoldás. Logi G100s-t vettem valami 7k-ért postával együtt, ezt nagyon ajánlom.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Egeres topikban szívesen látunk, hogy ne itt menjen az off, de valszeg' az lesz a baj, hogy eléred az egered PCS-ét, vagy esetleg az egérpadod nyúztad már szét.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Nekem olyat csinál, hogy elmozdulok valamilyen irányba, megállok és még csúszik a karakterem kb. 1-5m-t. Változó, hogy mennyit csúszik és nem csinálja mindig, de a halálaim kb. felét ez okozza. Olyankor semmit nem tudok csinálni, lőni se és megmozdítani se. Amíg nem áll meg a csúszás (mintha tükörjégen lennék), addig le is fagy. Értelmezni nem tudom a problémát. Netgraph szerint csökken valamelyest az fps-em, de 60-70 alá ilyenkor sem megy, szóval furcsa. Volt full konfig cserém, és csak a perifériák maradtak. Lehet egér probléma is akár... Illetve a cs:go csinálja ezt csak. Nálad is valami szoftveres összeférhetetlenségre gyanakszom.
-
regener
veterán
válasz
Ha másik érzékenységet állítasz akkor is ezt csinálja?
Írj a Logitech Magyarországnak és lehet kapsz egy másikat, több ilyen történetet is hallottam már gari időn túl. -
Lackki
őstag
válasz
milyen egér?
nekem a 10forintos a4tech és társai csinálta ezt... nem tudja lekövetni egyszerűen a gyors mozgást
-
marcusa
addikt
válasz
Vismajor01 #44019 üzenetére
Én csak Lem vagyok, de ha megengeded én is felveszlek, szerencsésebb napjaimon lövök párat supreme-ek ellen is
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #44019 üzenetére
csatlakoznék én is! [link]
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #44015 üzenetére
Nekem csapattal lett meg ma a supreme.
Solo MM-ről leszoktam (meg szerencsére mostanában vagyunk 5-en játszani) , helyette pörögnek 1v1-ek, érezhetően jobb vagyok -
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #43798 üzenetére
Magamtól vagyok speciális, nem kell ehhez más
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #43506 üzenetére
Nem volt rossz a mirage sem, de rengeteg nyert kört sikerült bukniuk...
-
miazmá
tag
válasz
Vismajor01 #35896 üzenetére
Nekem van egy nova 3-as accom amit ritkán használok, írj majd pm-et.
-
marcusa
addikt
válasz
Vismajor01 #35900 üzenetére
Én egy Sheriff-essel tudok szolgálni...
-
linuxuser666
tag
válasz
Vismajor01 #35896 üzenetére
Milyen rankod van?
Mert nekem nova 4, de szoktam menni úgy hogy jön egy sheriff, vagy 2, de nem szokott nekem gáz lenni.
Általában babérkalákat dob úgy. -
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #35278 üzenetére
Az MX518-ról nem is beszélve.
(#35273) gtamate2
Nagyon egyszerű a magyarázat a Zowie mániára: az ő egereik állnak a legközelebb az IMO, WMO, 3.0 formai világához. Kiegészítve olyan nevek közreműködésével, akik kis túlzással élő legendák a CS világában. -
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #35270 üzenetére
Na akkor az az.
Utána is csak azért tudom mert megmaradt egy ss-om.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Vismajor01 #34855 üzenetére
Sok volt a VAC ban, nincsen itt semmi hígítás. Van egy olyan érzésem, hogy hónapok kérdése, és visszaáll minden a normál kerékvágásba. Engem is úgy dobott feljebb, hogy volt 10 fragem, és 15-15 lett a meccs vége... A sas az új seriff.
-
nugat
tag
válasz
-
he7edik.
addikt
válasz
xaeroO fent van neked friendsbe
-
oliwwer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #34832 üzenetére
duplakala rankúak voltak
-
gtamate2
veterán
válasz
Simán jó a crosshair placementje nem tudom miért kell szidni, oké nem tetszik a zene, nekem sem jön be ráadásul túl hangos is, de nem értem emiatt miért kell így lebaszni. Amúgy gondolom hallotta őket közön mozogni és ezért nem nézett sötétbe (az elején nézte azt is).
-
nugat
tag
válasz
igen, azert, hogy megnezzuk, nem a te szemelyes elvezetedert a sajatos igenyeidnek megfeleloen. engem mar eleve az meglepett, hogy egy messzemenokig szubjektiv dolgot (zene) igy leminositesz, de hogy egyenesen szamonkered valakin, hogy epp egy neked nem tetszot valasztott, az abszurd. nem tudom hany eves vagy, de ezalapjan igencsak enkozpontu a vilagkeped.
a silver jelzot nem is lehet maskepp ertelmezni, ilyen arccal viszont minimum az fnaticban kene jatszanod.
egyebkent nem ismerem shizuxot, de az mge skills nevu videobol nem silverre tippelnek.es a tokid sem vagyok egyebkent.
-
Vanir
veterán
válasz
Vismajor01 #34830 üzenetére
Attól még, hogy te nem ilyen körökben mozogsz, attól még elfogadott ez a zenei stílus is.
Bár kétségtelen, hogy személy szerint én az ilyen nyálcore-okat nem raknám cségó múvi alá. -
nugat
tag
válasz
Vismajor01 #34830 üzenetére
szerintem te tevedesben vagy azzal kapcsolatban, hogy kinek is keszult ez a video. miutan nem megrendelesre keszult, hogy vulgarisan fogalmazzak kinemszarjaleatevelemenyed.
senki sem kerte, hogy te szemely szerint megnezd..
masreszrol pedig ez a silverezes kurva gaz mar, tenyleg sajnalom, hogy valakinek ezzel kell kompenzalnia az egyeb kompetenciait. -
gpeace
újonc
válasz
Vismajor01 #34824 üzenetére
Azzal én is egyetértek hogy ez a zene egyáltalán nem illik a videóhoz, de azért nem kell itt sznoboskodni...Igen létezik ilyen zene és nem kell lekicsinyitően leírni, mintha ez valami nem is tudom mi lenne..Képzeld valaki hallgat ilyet, és szerintem még ez is bőven jobb mint a mosógép
.
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #34185 üzenetére
Ingame nem tudom most megnézni, de nekem akkor is túl magasnak tűnik a hs arányom.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #34178 üzenetére
Idle szerverre csak ládázni megyek, nem megyek hentelni, Stattrakos fegyóm meg eleve nincs, szóval értelmetlen lenne.
Olyan stílusban játszok mint ScreaM igen, nem szoktam túrni, hanem egyesével kattintom a fejeket.
A K/D, meg nem csak mm meg faceit, hanem a pubot is szerintem beleszámolja. -
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #34178 üzenetére
1, lehet, hogy nem is az ő profilja, csak talált
2, ne vedd már komolyan, nem láttad a hangulatjelet mögötte?
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #34159 üzenetére
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Tegnapi sasba dobásom óta 4 győzelem - 1 vereség a statisztikám. Úgy tűnik nem csak én kaptam tyúkér' a rangot.
-
szebe
addikt
válasz
Ez az aranyos statisztika saját gyártmány, vagy valahol esetleg mindenki számára elérhető?
-
nugat
tag
válasz
nem te jatszottal valamelyik nap kodiakkal, amikor streamelt?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Ezt milyen oldalról vágtad ki? Vagy mi ez a statos cucc?
Ezt látjuk a játék menüjéből is nem?
-
MurdR
veterán
válasz
Vismajor01 #32547 üzenetére
Ez de fájt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest