- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Coccolino_O
őstag
válasz
#65313280 #17213 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor magyar szerverre nem mész fel. Nem tudom, hogy minek köszönhető, hogy ennyi tirpák van ebben a játékban is. Lehet, hogy ilyen a gémer átlagmagyar jellem (?). Abból meg külön tanulmányt lehetne írni, ami a hivatalos magyar cs-s weboldalakon megy.
-
lemusz
addikt
válasz
#65313280 #17046 üzenetére
Nem értelek titeket. Egyértelmű volt hogy nem fog nekik jól menni. Előző nap szarrá játszották az agyukat, mindent bele adva hogy kijussanak Kölnbe, ami aztán nehezen, de sikerült is nekik. Gondolom nagy kő esett le a szívükről, ment a buli hajnalig, majd másnap ilyen senkit se izgató aprópénzes (ESL-hez viszonyítva) netkupa-meccsek... főleg a Kölnbe ki nem jutó mouz ellen, akik olyan gyalázatosan játszottak előző nap, hogy ezt valamilyen formában kompenzálniuk kellett... Néha lássatok a dolgok mögé! bb
-
Arkennys
addikt
válasz
#65313280 #16184 üzenetére
Visszatértem
És mire kell? Duston fém ajtó? Tradíció volt, hogy faajtó, és vigyázni kell a környékén az életedre, ez adta az izgalmát
Most meg...ehh. Minek nyúltak bele
summer caseben pár skinen röhögtem, egy darabot nem látok ami kellene, nem tudom ti hogy vagytok vele
Téli ládából már pihen raktárban jó ideje egy 30, meglátjuk feljebb mászik e az áruk -
Arkennys
addikt
válasz
#65313280 #15352 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, már hogy a pisztolyokba belenyúlnak...eddig nem sok jó született a meglévő fegyverek közé piszkálásba, mert ha jól értem most ez lesz főleg.
"Our goal was to increase variety in pistol selection, but the CZ is starting to have the opposite effect. So in next week’s update, you can expect us to make some pistol changes."
hát nemtudom, én már megutáltam a cz-t sikeresen, de sokan ráugrottak statisztika szerint
Valahogy P250 nekem sokkal jobban kézreáll és célszerűbb a nem minimális lőszer miatt
-
törölt tag
válasz
#65313280 #15039 üzenetére
Erről beszélt Ange1, itt a videó: ESL One Cologne 2014
SHiZUx benindzsázott
-
bolcsodal
addikt
válasz
#65313280 #11932 üzenetére
Lassan semmi értelme a rangoknak. Tegnap zsinórban 7 mérkőzést buktam, mert nem mellénk osztotta be a gép a random szórakozó global-elite farmolós idiótákat, akik pótaccountról alázzák a kezdőket.
Azon azért felvonom a szemöldököm, ha már harmadszor szednek Nuke-on csatiból B-planton a rámpáról síma AK-val, vagy Galil-al egylövéses fejesekkel.
Ami viszont kezd zavarni, az a sportszerűség teljes hiánya...bár lehet csak áltatom magam és ez a mostani internetes generáció velejárója....megszokom.
-
törölt tag
válasz
#65313280 #11926 üzenetére
*2€
Mellesleg ezt én sem értem, hogy adhatja be ugyanazokat, több tízezer játékosból válogathatna a szintekhez képest, de ő a legegyszerűbb megoldást választja, és beadja megint ugyanazt, de ez a csalóknál fordul elő, Summit1g-nél is ez volt, csak nézett
Legendary Eagle, Supreme, Globalon elég sok a csaló sajnos. -
Radnix
senior tag
válasz
#65313280 #11372 üzenetére
Szerintem brace yourself! Aki tud játszani, de azért nem sas szint és beszerez egy wh-t az belövi magát arra a szintre és fog neked meglepetéseket okozni (tapasztalat, egy ember akivel régebben mixelgettem duplakalából hirtelen pár nap alatt supreme lett... azóta nem játszok vele)
Egyébként meg gratula a szinthez, az már nem kispályás! -
-
Slystyle
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motoros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest