- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krecso
tag
A kommentekig nem jutottam el, annyira nem folytam bele a dologba, viszont a véleményem a honfitársakról mm-en... 1300 óra után egyetlen egy olyan magyarral találkoztam, akivel jó volt végigjátszani a meccset (fel is vettem barátnak, azóta is játszunk néha). A többi egyént a fenti videó tökéletesen reprezentálja. Kedvenc élményem az volt, mikor betölt a map, beér egy enemy is, majd 10mp után az első megnyilvánulása: "Medvegy (Steam nickem), a k*rva anyádat, hogy rohadnál meg". Mondom még egyszer, jóformán be se töltött a játék, épphogy elhagytam a kezdőt ez fogadott, tehát nem az történt, hogy lelőttem, vagy valami. Itt döntöttem el, hogy nem írom ki a nevem, meg a nemzetiségem steamre, mert az égvilágon semmi értelme. De az is lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy ilyeneket fogok ki, mások meg életre szóló barátságokat kötnek egy-egy meccs alatt...
-
mepet
addikt
Igen, tényleg sokkal jóhiszeműbb vagyok, mint az átlag. Nem tudom mit jelent, hogy blatáns, de ami durvább, hogy a google sem tudja.
A társaim mindig sokkal hamarabb csalóznak, mint én. Sok war-on előfordult, hogy mondtam a társnak, hogy "na figyeld, most sokkal gyanúsabbat csináltam, mint ő, mikor lecsalóztad"... Emlékszem "ulow koromban" én is csalóztam olyanokat, akikről ma biztosan (már amennyire ez lehet biztos) tudom, hogy sosem csaltak.
Véletlenül sem szeretném megkérdőjelenzni a sok csíteres sztorit, de ha elhallgatnám, hogy én bizony marha ritkán találkozom csalóval, akkor hamis képet festenék a játékról.
he7edik.: szokott lenni hely, viccen kívül dobj pü-t a profiloddal ha gondolod!
-
mepet
addikt
Igen, sajnos én is csak SMFC-ig jutottam, amíg "könnyű volt". Engem sem érdekel a dolog különösebben, amíg kb. szintbeli ellent dobál, de az egómnak beadta volna, az "igen, ebben a dologban én a világon a legjobbak közé tartozom" feeling-et, akkor is, ha mint utólag kiderült, hogy vagy húszmillió "legjobb" volt ekkor.
-
-
szebe
addikt
Nincs is jobb, mikor ránézel a gyanús emberke profiljára, és az achievmenteknél ott virít a 167/167 (főleg ~5-600 órás accounton). Ilyenkor biztos ami zicher alapon dobok rá pár reportot
Mostanában egyébként pörgőaimos, és hozzá hasonló feltűnő csalókkal nem találkoztunk. Inkább próbálnak okosan wh-val/radarral csalni, de a vacstat-os listámat nézve, nem sok sikerrel
-
Xero
nagyúr
Ellenem ma smurfon nyomták be a full pörgőt. Kb 13-6-ra mentünk, amikor az egyik elkezdett pörgő aimozni. Addig is wh-ztak nyilvánvalóan, de onnantól mindent megpróbáltak. Mind a kettő bámulta a földet, pörgött és lőtt. Az volt a szomorú, hogy így is elpicsáztuk őket 16-10-re.
-
jozefgucci1
addikt
A Ts az megy hiszen használom én is csak más játékban . Az MM gondolom MatchMaking lenne , viszont a kala és dupla kala fogalmak számomra ismeretlenek ! A fiam szokott ezzel a játékkal játszani ,de néha a WOT után én is be szoktam ülni egy kis lövöldére ! Régen sokat toltam COd 2-4-el és MOha AA-val , persze ez nem most volt.
Jó közben látom többeknek derült pillanatokat okozott a lenti posztom.
-
Skilly
aktív tag
Nyilvan vannak kivetelek, de kb 5% eselyed van, hogy normalis orosz jatekost kapj magad melle, aki beszel nemileg angolul es infozik is. Persze ez elofordul mas nemzetnel is, de szerintem Te is elismered, hogy legnagyobb aranyban ezek az oroszok.
szebe: Igen, erre gondoltam.
-
membrandj
nagyúr
Köszönöm. Ha jól sejtem, akkor valahol 1 és 1,5 között kellene lennie az érzékenységnek ennél a dpi-nél, ugye?
alexy92
Melyik a függőleges? Az x vagy az y? Mert vízszintesen még tudok csökkenteni,de a függőleges mozgásnál biztos,hogy nagyobb érzékenység kell nekem.mepet
15k volt a lélektani határ és pont 15-re leakciózták hétfőn a media markt-ba. -
CraBByzzz
aktív tag
Viszont a célkereszt többször is falon át volt emberen.... Lehet hogy ez a videó nem bizonyítja, de szerintem a srác csal. Olyan megmozdulásai vannak, hogy nem létezik hogy csak véletlen történt (mondhatja, hogy sokat emelgeti az egerét....). Pl. volt egy olyan, d2 1v1 és falon rálőtt simán... Vagy amikor mirázson a célkereszt csak úgy felszaladt az ember fejére füstben.
-
atomanti19
aktív tag
Ugyan ez van nálam is. Annyi változott még hogy mikor Alt+TAB-al ablakot váltok az eddigi 0.5 sec helyett 4-5 másodperc fekete képernyő fogad. Semmivel nem tudtam orvosolni eddig. Hitbox update óta ilyen, előtte kifogástalanul és gyorsan történt minden. A steam fiókváltás is egy agyrém lett az eddigiekhez képest :/
-
GabN73
addikt
Sajna nincs értelmes gépem így egy ts-t pl már nagyon nem bír el a gép. Így is örülök ha 1-2 meccset letudok játszani, amíg nem melegszik fel...
MurdR meg a spanjai tapasztalták, hogy milyen, amikor ilyen ultimate fps laggjaim vannak
MurdR
Ja nem, mert egyszerűen lehetetlen játszani ennyi fps-elAkkor egyszerűen fáradt voltam már+a f*szom kivolt, hogy pont ilyenkor kezd el szaggatni
-
MurdR
veterán
&Vanir
Amikor hozzám került a DA, akkor már duplakattos volt (kb 3000 óra COD volt benne
) de egy kis alkohollal orvosoltam a problémát.
Mostanra már nagyon puha lett a katt, kéne cserélni, de nem jutok el odáigMike: hasonló killekkel szoktam én is operálni. 2-1-0-0-0-0-3-0-2-0-2-4-0-0-0-2-0-0-3
-
-
dymf
csendes tag
1 hete ment tönkre kb a fülesem, hangfallal indítottam az mm-et és ma vettem észre hogy fordítva volt az asztalon
. Kicsit furcsálltam hogy köze nincs a lépéseknek az emberek pozíciójához, de nem foglalkoztam vele különösebben és leginkább 1-2. voltam minden meccsen igaz csak dmg-le szinten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest