- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sikalisk
tag
válasz
Zomb€€ #53945 üzenetére
Ki igazolja, talán Te? Érdekes módon volt itt már olyan fickó, aki felrakta az atombiztos csítereit, aztán egyik sem volt az. Természetesen vannak csíterek, csak az a baj, hogy 100-ból átlag egyre igaz a kijelentés (és akkor még rendkívül jóindulatúan becsületem), ha a sok
agyhalottnaív játékos nem reportolna naponta egy millió csítert, talán még lenne lehetőség a csíterek ellen... -
sikalisk
tag
válasz
Zomb€€ #53941 üzenetére
Mondasz valamit, tényleg nem játszok túl régen, csak 2002-ben kezdtem 1.6-al, persze az is igaz, hogy én tisztában vagyok a saját hibáimmal, és nem az ellenfélt csiterezem. Ezen rövid, csekélyke idő alatt pár ezerszer megkaptam hozzád hasonlóan
agyhalottnaív emberkéktől, hogy csítelek, és a sokagyhalottólnaívól folyton azt hallom, hogy az ellenfél csítel, ahelyett, hogy a saját hibáikkal foglalkoznának. -
vzsryl
nagyúr
válasz
Zomb€€ #53831 üzenetére
Van középút is. Nem mindenki csal, aki a 2. félidőben hirtelen sokkal jobb lesz, hanem egész egyszerűen akkor kezdi el adni neki. Velem is sokszor van ilyen. Amikor valaki sokkal jobbnak bizonyul az első oldalon, és szanaszét reportolod, aztán fordulásnál elhagyja az erő, és megnyeritek a meccset, akkor már nem tartod csíternek. De ha fordítva történik, akkor sem kell egyből annak titulálni. Ettől függetlenül lehet, hogy csalt, de azzal a képpel nem bizonyítasz semmit. Ki merem jelenteni, hogy ha ellened játszanék álnéven, engem is szétreportolnál, pedig csak f@szmakkolok. Szerintem túlzottan rágörcsölsz erre. Meccs közben, ha mondod, akkor rendben van, de utána, ha lenyugszol, akkor SZ@RJAD MÁR LE, mert csak a vérnyomásoddal játszol. Öreg vagy te már ehhez.
Csak erre akartam kilyukadni. -
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Zomb€€ #53215 üzenetére
Ilyen nekem is van, de 4HS és ECO-ztam, mivel 1-7-re álltunk. Érdemes nézni a chat ablakot.
[link]Eddigi első és utolsó shawdowplay-jel felvett, és youtube-ra feltöltött videom, szóval csak próbaként csináltam, így tessék kezelni. Az utolsó kill-nél azért fordultam el olyan hirtelen, mert a demo nem tudja lekövetni a 90-180°-os flick shotokat, van pár ilyenem...
-
Zomb€€
őstag
válasz
Zomb€€ #53131 üzenetére
Ja a masik - ki kell irnom magambol - hogy lem-sup szinten nem lehet megdobni egy kurva window vagy ct smokeot mirage-on? Keptelenek felfogni, hogy mennyi minden mulik egy-egy pontos fuston, ami teljesen takar? (Najo a novoszibirszki csicskanak nem...)
En anelkul nem megyek mmezni egy mapra, hogy legalabb az alap spotokat tokeletesen megdobjam. Ebben ugy tunik nincs sok tarsam
Ja es nem, az nem erzesbol jon amikor pixelre kell megdobni.
-
Xero
nagyúr
válasz
Zomb€€ #53084 üzenetére
A legnagyobb dobás ez (coldzera grafiti
):
Amúgy smurföt még annyira nem is, de cheatet szűrni fogja. Smurfje általában van az embernek egy. Nem nagy kaland több telefonszám. Egy időben nekem is volt, magán, magán-céges, céges. Most is van kettő, de csak egyet használok aktívan. DE! Ha egy szám hullik cheat miatt, arra már nem lehet újra regelni remélhetőleg. Így azért költségesebb és macerásabb lehet.
-
bager13
aktív tag
válasz
Zomb€€ #52903 üzenetére
Akkor naiv vagyok...ja mégsem.
Azért van annyi rutinom ,hogy eldöntsem ,hogy valaki csal, jó játékos vagy csak smurf.És amúgy meg mindig van egy "minden meccsen csaló volt ellenem" szöveg. Pedig a 90%-ka csak szimplán jobb nála. És igen látom mindig a sok hozzáértőt ,akik egy füstön keresztüli alap spot lövésre már sírnak, hogy csalok és jelentenek.
Mondjuk számomra dicséret ,ha lecsalónak a "némi érzékkel" rendelkező egyének.(Akit jelentettem eddig csalás miatt, azokból 2 nem kapott ban-t, a többi mind. Hiába, szar a rendszer...)
-
-
po1son
addikt
válasz
Zomb€€ #52233 üzenetére
Nem látott rá és azt hitte, hogy még pont lemegy a bomba. Ez fel lehet fogni hibának is, de inkább balszerencse volt. Ott ment el inkább, hogy infernot nem nyerték meg, mert d2-n esélyük sem volt.
Amit hoztak köröket azok is aránylag szorosak voltak a navi meg lehet mondani végig alázott... -
-
zkas90
senior tag
válasz
Zomb€€ #51232 üzenetére
1-0 az állás alapból.
Utána pedig vétózással kiválasztanak 4 pályát a 7-ből (d2, mirage, infi, cache, coble, train, overpass)Tehát ahhoz hogy a felsőágas nyerjen 2 pályát kell hoznia a 4-ből.
Ahhoz hogy az alsóágas nyerjen 3 pályát kell nyernie a 4-ből.Ahogy írtad, kvázi elvesznek egy pályát az 5-ből, de nem konkrétat. Tehát a map pool nem lesz csökkentve. Ugyanúgy a 7 pályából kell választani a maradék 4 mapra. Szóval minimum 2 pályát játszanak le a döntőben és maximum négyet. Így alakulhat ki 3-0tól(két pályát nyer a felsőágas rögtön) kezdve 2-3ig(egy pályát nyer a felsőágas és hármat az alsó) az állás.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
Zomb€€ #51232 üzenetére
Túlbonyolítod HLTV-n keress egy BO5 (vagy BO3) meccset, amin +1 fórral indul az egyik csapat. Példának itt a mai Orglose vs, Flipside meccs. Most azt nem tudom, hogy ennél a bajnokságnál 1-1 mapot pickelnek-e vagy random pályák lesznek, de lényegtelen. Team 1-nek elég egy mapot hozni a kettőből, míg Team 2-nek mindkettőt nyernie kell.
Egyszerűbben: BO3-ból csak BO2 lesz (BO5 -> BO4), döntetlen esetén az előnnyel induló csapat nyert.
-
zkas90
senior tag
válasz
Zomb€€ #50889 üzenetére
Yap. Ma/holnap csináljuk végig pisztoly only hard módban. Fegyverekkel simában nem volt sok kihívás benne sajnos.
Egyébként már ezért a 3 coop strike küldetésért megérte megvenni az OP-ot (főleg hogy 2 ládából vissza is jött 4.5 euro).
Aki esetleg nem tudná, a gemini coop küldetések után is dobhat ládát a rendszer. Én pont ma kaptam egyet.
-
mepet
addikt
válasz
Zomb€€ #50867 üzenetére
Inkább eltörölhették volna ezt a naponta egy küldit szabad csak dolgot. Az én stílusomhoz nagyon nem illik, én legszívesebben úgy küldeném, hogy pl. hetente egyszer egy délután alatt lenyomok annyit, amennyi belefér... Na most így egy küldi fér bele, tiszta vicc... Ott van a tartalom a játékban, fizettem is érte. Most akkor miért nem elérhető akármikor?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Zomb€€ #50264 üzenetére
Ha nincsen "hallásod" és/vagy elég játéktapasztalatod, kb. tökmindegy, hogy milyen fülessel játszol.
Srácok, nálatok mi a helyzet fps terén? Pl. cache v. train esetében érdekelne. Eléggé irritáló, hogy minnél jobb a gépem a tavalyi januárhoz képest, annál kevesebb az fps-em.
-
Xero
nagyúr
válasz
Zomb€€ #50195 üzenetére
A felfelé váltásnál sem volt semmi, aztán senki sem sipákolt. Egyébként nem olyan veszélyes ez a rank shift, azóta normálisabb meccsek vannak, talán mint a pre allglobal időkben.
Engem global-ból ledobott LE-ig, majd vissza supreme-be. Még ezt is soknak érzem, de itt legalább már nem az van mint az allglobal korszakban, amikor egy meccs vagy 16-(0-5) vagy (0-5)-16 lehetett. -
bager13
aktív tag
válasz
Zomb€€ #50195 üzenetére
Mégegyszer leírom ,hogy a rangrendszer nem azért lett kitalálva ,hogy erre verd. Hanem ,hogy veled közel azonos tudásukkal játssz, és így kiegyenlített legyen meccs.
A kolléga eggyel felettem leírta, hogy mi történt a háttérben. Szóval miért is kéne bármit lenyilatkozni?
Én elhiszem ,hogy a tizenévesek körében cs a rangról szól. Meg azt is elhiszem ,hogy így már nem vagy olyan menő az óvodában, hogy ledobott.
De könyörgöm fogjátok már fel a lényeget!Halkan megjegyzem, csak ,hogy még jobban felhúzzalak. Engem "piros gomb megnyomása" óta nem dobott le.
Pedig vágyom rá, lehet ez a baj.
(#50193) ben : Az elég nagy öngól lenne.
-
szebe
addikt
válasz
Zomb€€ #50195 üzenetére
Teljesen irreálissá váltak a skillgroupok, így nekiálltak kicsit normálizálni a helyzetet. Nincs ezzel semmi gond.
"Ti talan lattatok a hivatalos blogban is leirva, hogy megnyomtuk a piros gombot, az elkovetkezendo idoszakban 4 rankot is visszaeshetsz?"
Itt továbbra sem arról van szó, hogy "megnyomták a piros gombot", és onnantól mittomén, mondjuk KDR-re adja a rankot. Legegyszerűbben úgy lehetne leírni, hogy más ponthatárokat adtak meg az egyes skillgroupokhoz.
A neved mellett látható pixelhalmazon (gyk: rank) kívül minden maradt a régi. Ugyanolyan nyomorultakat fogsz kapni társaknak soloQ-ban, mint eddig, ugyanolyan csalókat/smurföket fogsz kapni ellenfélnek, mint eddig.
Ha valaki ettől képtelen elvonatkoztatni, és csak a rank a fontos, akkor az menjen vissza casualozni meg pubolni, és írogassa be a !rs-t minden egyes alkalommal, amikor 1 alá süllyed a kdr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged