-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark21
tag
-
Mark21
tag
1, nem írtam, hogy nem pubolgatok. De az igazi kihívás ami néha megadatik az competitivbe fordult még elő.
2, Ezt a kérdést nem nagyon értem, marketen te még nem jártál?
3, Együtt kezdtük a cs got, szépen abbahagyták sorban a sok cheater meg fos matchmaking miatt=kiégtek.
4, Nagyon remélem, hogy valamelyest csökken a számuk.
Számomra a legbosszúsabb dolog az, amikor este munka után csak szeretnél egy jót csézni és nem tudsz a sok retardált orosz arab meg satöbbi csíter flamel ordítozós kölöktől, ez miatt szoktam elveszteni az élvezeti részt ezekben a gamekben. Hiába élvezem, ha 4 muteot kell kiosztanom és kvázi pubozol competitivbe. -
Slystyle
őstag
Az ő esetében nem és ezért is írtam úgy, ahogy írtam. Nem általánosságról beszéltünk most. ZeroDK-nak meg nem hinném, hogy valaki gift-elte vagy áruházból vette volna meg a CS-t, hanem magában a Steam store-jában történt meg a tranzakció a saját kártyájával.
Amit te mondasz, az teljesen igaz, az én esetemben is hiába volt meg az Orange Box (Media Markt), FEAR2 (576kbyte) meg az L4D2 (gift) korábbról, viszont a CS volt az első Steam-es tranzakcióm, így kellett a 30nap mind a marketnek, mind jóváírásnak. Ez volt valamikor nyár közepe fele, aztán nyár vége fele vettem elő a CS-t úgy igazán, aktívabban. -
D4v3
őstag
Mindenhol van ilyen sajnos. HoN-ban sem volt ritka, amíg volt player kick és wow-ban is vágtak ki engem boss előtt. Tank (ami a legritkább persze a dungeon finderben) voltam és az uccsó boss előtt, ami amúgy egy 0 volt, mondták, hogy akkor köszönik szépen, heló... (így persze nem lett meg a daily vagy ami éppen akkor aktuális volt).
-
Apropó klán, egy másik jó emlékem a játékkal kapcsolatban.
Nukeon bedobott a MM egy klánhoz (4en voltak), végigcarryztem nekik a játékot (1,5x annyi pontom volt mint a másodiknak), erre benyögi az egyik utolsó előtti körben (14-3ra vezettünk), hogy mindegy mit csinálok 15. nyert kör után kickelnek. Kérdeztem miért... erre azt a választ kaptam, hogy csak úgy. Kickeltek is utolsó körben. -
-
-
törölt tag
Elvileg Bravo pályákon többet ad. De volt már hogy felmentem egy magyar Pub szerverre, droppolt 10db bravo ládát, máskor meg ugyanazon dobott vagy 2db-ot. Tehát teljesen változó. Ha szoktad nézni Friberg-et Twitch TV-n ott is észreveheted, hogy mixel szinte mindig elől végez, és ő is nagy ritkán kap, ráadásul Bravo pályákon is játszott sokat.
-
Slystyle
őstag
Ez is változó szerintem, volt olyan, hogy pub szerveren 12/12 volt, azaz összesen 24 játékos és egyetlen egy ember kapott dropot, viszont volt olyan competitive meccsünk, amin 9 ember kapott összesen drop-ot a 10 emberből, ami azért figyelemre méltó.
Marec, szerintem pihentesd 1-2 napig a játékot, mert lehet az a baja, hogy túl sokat játszol. Annyira ködbe burkolózik az egész drop rendszer, hogy az valami hihetetlen. Ami adatokat meg tudunk erről, azok se hivatalosak, csak user statisztika.
-
Mikor lemondtuk a csodaTV-t, egyből lett volna kedvezmény. Bár T-s IPTV után a UPC-s mediabox maga volt az őskorszak, mind sebességet, mind szolgáltatások színvonalát nézve.
Digim is volt, szerettem, de amiatt tuti nem költözök vissza BudapestreA T nálunk csak anyósnál/anyámnál szívás. ADSL+IPTV nem jó barátok, netnek marad kemény 0.5Mbit feltöltés pappíron, a valós 0.2 körül van, na azon még tetrisezni se lehet online.
Hogy on is legyek: kb. 2Mbit-es feltöltési sebesség szerintem bőven elég Source engine-hez.
Most mondjuk csak a zombis szerveren vannak 8-an, 50000 a maxrate:# | Interface | RX Rate | RX # | TX Rate | TX #
1 | eth0 | 31.24KiB | 298 | 194.07KiB | 300 -
törölt tag
SweetFX-et kipróbáltam, csak egy bajom van vele, hogy ha az MSAA-t állítom akkor nem tudom használni. Próbáltam rendesen parancssorba beírni de úgy se működött. SSAA az 4x, FXAA: ON, de még így is kicsit recés a kép, és kellene az MSAA. Ha erre tudnátok megoldást hálás lennék
-
1.5 éve költöztünk ki, akkor vette meg pont a Rubicomot a UPC.
Elsőre ha jól rémlik az 50-es csomag volt a max, utána engedték a 120-ast. Az elég döglődős volt az elején, de pár hálózatfejlesztést letudtak a srácok, azóta lekopogom, pár szakadást leszámítva elégedettek vagyunk.
Az ügyfélszolgálatuk a T után sokkal korrektebb, szerelő másnap jött ha gond volt, hétvégén is.
Egyedül az nem tetszett, hogy anno behazudták, ha kötök TV+Telefont a net mellé, úgy olcsóbb. Kiderül, hogy a l0f4szt, úgyhogy TV meg telefon lemondva, többe volt a kettő, mint a 240-es net.Meg még a havi 300gigás limit a vicces ekkora csomaggal, bár már túldaráltuk 4x zsinórba, még nem szóltak...
-
Andris837
senior tag
-
Slystyle
őstag
Minden játék egyszer le lesz akciózva és onnantól mindegyikben több lesz a csaló, sőt rengeteg csalónak még a 10-15k se jelent problémát, láttam olyat, aki 10acc-ot vett kapásból kiadás napján egy játékból. A többségük élettelenek, csak ez a céljuk anyuci/apuci szárnyai alatt.
Olyan ez, mint a vírusirtók, szvsz semmi hasznuk nincs, egy jól be konfigolt router-el többet ér az ember. Kijön egy adatbázis frissítés, mondjuk Jan. 10.-én és a következő mondjuk egy hét múlva lesz esedékes. Addig, a hét leforgása alatt egy új vírus több százezer gépet támadhat meg.
Minden rendszer kijátszható, szóval olyan játék nem lesz, ahol nem lesznek csalók. Ez sajnos ilyen, vagy elfogadod vagy ne játssz akkor inkább vagy legalább az adott akció idejéig ne.
Arra pedig, hogy nem szűrik őket, csak annyit tudok mondani, hogy szerintem szűrik, de nincs rá kapacitásuk, hogy a csalókkal foglalkozzanak 24/7, minden erőforrásukkal.Mondjuk azt sem értem, hogy hol találkoztok ennyi csalóval. Eddig én csak párral találkoztam, de még úgy is hoztuk a meccseket. A WH-sok se nagy kunsztok, ha nem tud lőni, túl sokat úgysem ér vele. Múltkor is csak egy Global Elite meccsen láttam egyet, aki masszívan tolta. Szabályosan a fején pörgött a csávó és lőtte a fejeseket.
-
Redneck
nagyúr
CS-ben egyértelműen látja a tapasztaltabb hogy ki csal szerintem. A kérdés hogy a kiadó mennyire tud szűrni.
BF3-ban tönkretették a játékot a szemét szar makrós csírák, sokszor élvezhetetlen volt. Atomlow gyerek de nem tudod ellőni mert lemakróz. Persze az "nem csalás". Ezt hányszor hallottam... Nem, csak jogtalan előny szerzés.
A WH-t és az AIMot legalább egyből le lehet vágni de a makró/no recoil sokkal alattomosabb szarhalom.Most néztem ESL maplistet. Cache és Season is warmap. Na meg a Vertigo.
-
Slystyle
őstag
Szerintem ez pont azoknak nem előnyös, akiknek kellene, hogy az legyen. A kiadó/dev kiadja a DLC-t végelkeseredésükben, behúzzák, a szó szerint semmiért, a nagy pénzeket, aztán röhögnek a markukban, majd a vásárlók felháborodnak és a support-on csattan az ostor.
Persze van előnye, hogy örökre meglesz és ugyanaz, de fizettél érte 10-20euro-t azért, amit kb. mindenkit ott hagy 2-4 hét után (persze vannak kivételek is).
Amúgy sem értem, hogy ~2euro-t (legrosszabb esetben ~5euro) miért ne érne meg egy season pass. CS-ből ki tudod termelni a rávalót, ergo neked nem kerül semmibe, mert még magát a játék árát is kitermeled.
A Valve is jól jár, a modderek is és a játékosok is. Szerintem ettől jobban nem lehet megoldani, hogy mindenkinek jó legyen.A Cache meg szerintem maradós lesz, ha más nem, még egy season erejéig, mivel elég népszerű.
-
Jim-Y
veterán
Én ezt nem kimondottan neki címeztem, illetve megtévesztő lehet, a 'legyél' szó használata amit úgy általánosságban rá, magamra és még jó pár sorstársunkra értettem akik 1.6-al és source-al nem igazán játszottunk
Nyílván az ember úgy is lehet jó játékos, hogy nem játszott korábbi szériákkal, de akkor ezeknek az embereknek jó sokat kell játszaniuk a játékkal, hogy azok nyomába érhessen akik megszerezték azt a bizonyos játékintelligenciát korábban, így értettem.
Persze ez nem magic, akik korábban játszottak is csak azért jobbak mert többet játszottak cs-vel mint mi, szóval fel a fejjel
-
pr1mzejEE
addikt
Én a csúszkán nézem az árakat, a végére rakom a kis kurzort és kiírja, de nekem még mindig 2.76-ot ír a wp-re..
teljesen világtalan vagyok most
Amúgy várnom kéne 1 hónapot, mert még egy fillér sem volt feltöltve a steam pénztárcámba. Igazából cserélgetésből vannak cuccaim meg amiket dobál a gép. No mindegy, amúgy az ajánlatot tartom továbbra is
-
Slystyle
őstag
Ízlések és pofonok.
Én személy szerint ugyanúgy rajongok a sci-fi dolgokért, mint az Asiimov készítője is. Az Elegant-Red kollekcióval sincs különösebb bajom, de túl sok az olyan skin, ami kb használ egyetlen mintát és azzal telibe nyomja a modellt. Pl. van a Black/Bright Water, szerintem undorító és úgy néz ki tőle a fegyver, mint egy játék fegyver.Persze amit mondtál, abban van valami változatosság, de még mindig nem az igazi.
-
Arkennys
addikt
Kolléga, szerintem ön se sírjon...
Olyan ez, mint a lottó. Talán össz 4-5 öt nyitottam még, de ilyen 30 euró értékben az életben nem fogok összesen
Erre megy ki úgyis a játék, hogy kíváncsi vagy, és ha utánaszámolsz, nagyon jót kell nyitni, hogy visszahozza már a próbálkozások értékét is. Tiszta félkarú rabló.
-
Redneck
nagyúr
Nekem eddig nem volt ilyen stabil mint most. 3 meccsből 2-n volt tegnap is dropom, általában az első 3ban vagyok, bár többnyire eddig csak communityztem. Felvennétek Steamen? Játszanék végre normális kommunikációval mert így sima publicnak érződik a matchmaking. Aki felvenne pls msg me, vagy Steamen: RedNeck és egy narancsszínű kígyó a képem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged