- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74514 üzenetére
Shift+F2 és a meccs végére húzod a timer jelzőt, nem kell megvárni míg végigpörög (SSD előnyben
)
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74431 üzenetére
– Grenades can now be dropped just like weapons. - (trololo gránátozás)
– Vision after death reduced from 3.0s to 2.0s (vision by headshot reduced from 1.0s to 0.5s)v-.Ez nehezíti az infózást, pedig MM-ben igen hasznos
— M4A1-S Increased body damage - Jee kupakos M4 power upp -
válasz
GhanBuri Ghan #74406 üzenetére
Én legszívesebben meg keresném mind kettőt, és úgy elverném őket hogy az anyjuk se ismerne rájuk
Jó ha lehetnek 17-18 környékén (persze, én se vagyok sokkal idősebb, de nem így állok a dolgokhoz), arról meg inkább nem is beszélnék, hogy valószínüleg ilyen 40 kilós ray páwa gyerekek. Úgy veszem amúgy észre, hogy magyar csalók többsége ilyen életkorban mozog, de persze lehet tévedek.
-
bepken
veterán
válasz
sad story....de itt leginkább arról van szó ilyenkor, hogy ez a bizonyos győzelem az élet semelyik más területen nem jön össze az illetőnek...aki aztán például ily módon próbál kompenzálni, majd a fenti mondókával valahogy kimagyarázni (magának)
-
lemusz
addikt
válasz
Én meg azt kívánom találkozzon egy "Isten megbocsát, de én nem" típusú emberrel, aki ájulásig veri.
-
válasz
GhanBuri Ghan #74396 üzenetére
Tök mindegy, ha jól van megírva a cheat esélytelen hogy VAC ban-t kapjon az illető (ha kap is, akkor évek múlva). Elég megnézni azt a palit akit lemusz linkelt, aimware valamikor 3-4 éve volt detektálva, nem csodálom hogy még mindig nem b*szták ki (OW az mondjuk megint egy más kérdés).
-
MikeWazowski
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #74359 üzenetére
Akkor ez biztosan jó lenne? [link]
Valaki meg tudna erősíteni? -
MikeWazowski
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #74357 üzenetére
Akkor ez jó, csak akkor olyan hosszabbítót kéne vennem amivel a mikrofont is továbbítja, mert akkor a mostani erre nem képes. Egyáltalán van ilyen?
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74324 üzenetére
Ha metához nyúlnak hozzá, akkor mindig borul a bili
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74319 üzenetére
Nem tudom mire ez a bizonytalanság. Ha csak nem csalással vagy csalók boostja által lettél szuprém, akkor nem szabadna ilyen beszarinak lenni. Pont ellentetje az én kommentemnek, amit gatyában duzzadó önbizalommal - magyarán nagy fasszal - írtam, de úgy gondolom egy ilyen dologhoz csak így érdemes hozzá állni. Még akkor is, ha valszeg első körben kiesünk.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74317 üzenetére
Miért lenne bajunk veled?
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #74277 üzenetére
Nem tudom az meg van-e, hogy nem Stocholmban lesz a major, mert a 16 ezres stadionba csak 300 nézőt engedtek volna be a hatóságok, a polgármester hiába lobbizott a kormánynál. Úgyhogy most új terepet keresnek a PGL-esek, a dota2 "major" már biztosan romániában lesz megtartva, de a cs:go még kérdéses és most elejtették annak a lehetőségét, hogy az lehet nem romániában lesz. (PGL egyébként román vállalkozás)
Szóval ebből gondoltam én tovább a dolgot, hogy itt vagyunk Európa közepén, magas átoltottsággal, már a 3. oltás reklámjával, egész világot bejárt Puskás-teli képekkel, tervezhető ősszel, esportban jártas városként (V4-ek!)...
-
Livius
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #74196 üzenetére
A Game bans és VAC bans között mi a különbség? Amúgy szerintem az is tök szánalmas, hogy a Valve-nak nincs egy hivatalos statisztika oldala az egész cheater statisztikáról (gondolom nincs min büszkélkedni), és ilyen community oldalak próbálkoznak valahogy a mintagyűjtéssel helyettük.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73965 üzenetére
Az RMR matricák leárazása csattra vágta a szervereket. Tegnap délután vettem egy skint, este kaptam meg a raktáramba, de utána még le is tiltották a csgos itemekkel való kereskedést, hogy megtalálják a problémát. Vissza nyitották, de úgy tűnik ugyan az van mint tegnap.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #73907 üzenetére
de ez mitől jobb, mint közvetlenül megvenni kis accon a belépőt? (csak mert wallet-ből nem lehet szerintem gift kártyát venni)
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73905 üzenetére
Jó kérdés, lehet hogy ez működhet, sose vettem még ilyet, passz.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73889 üzenetére
Április 30-ig megy a cirkusz. Addig még bármi lehet.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73881 üzenetére
Drágább csitekkel kitudják smootholtatni valahogy, aztán tényleg csak a durvább rántások tűnnek fel ilyenkor egy laikus számára, pedig a 100% körüli hs 30 fragnél nem éppen természetes. Lassítani is lehet ám a jeleneteket, illetve érdemes megnézni a delikvens pingjét, ha 100 környéki vagy afeletti, akkor az is árulkodó jel lehet.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #73776 üzenetére
hitbox-ról jut eszembe..... rendszeresen járok úgy, hogy pingelnék valamit és tutira oda is mutat a célkeresztem, mégis a legközelebbi falat, dobozt vagy cserepet sikerül neki bepingelni
(nyilván legtöbbször fedezék mögül pingel az ember, így szerintem nem a fal sarkát kellene kijelölnie ilyenkor....)
vagy csak én vagyok béna? nem kizárt
-
válasz
GhanBuri Ghan #73776 üzenetére
Igen, az a spinhack, pontosabban amikor OW-ban a földet nézik
De egy konstans 100-as ping egy ahhoz hozzászokott játékosnak kifejezetten előnyös is tud lenni. Persze ő is visszakaphatja, hisz ha rápeekelnek akkor az is késik, de pl. egy bombás mapon T-ként nagyon előnyös tud lenni, CT-ként már hátrányos.
-
kristof123
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #73748 üzenetére
Sikerült a DMG is, nem volt egyszerű, de meglett.
Viszont itt ha legit csapattal dob össze az mészárlás.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73719 üzenetére
Végighallgattam, de okosabb sajnos nem lettem. Viszont azon meglepődtem, hogy Kodi nem látja át a vacnet-et. Nem arról van szó, hogy nem ismeri fel a pörgőaimot, hiszen nagyon jó százalékkal küldi ezen demókat az OW-be, itt arra kellett volna rátérniük, hogy miért nem auto-bannolja őket a rendszer.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73719 üzenetére
Érdekes.
Gyakorlatilag ez az egész dolog ott tart, mint a drogozás: aki előállítja az maffiózó, aki használja az meg nem normális.Egyébként érdekes volt a srác, aki mesélt, tipik infós: nem tud angolul beszélni/szörnyű a kiejtése (vac), viszont valószínűleg mindent megérti amit olvas angolul.
Az is érdekes volt, hogy mentegeti ő is magát, hogy hülyeség és ez már neki a múlt, aztán elszólja magát, hogy végül is most szívesen fejlesztene cheatet.
Ez az egész pszichológiailag és szociológiailag is nagyon érdekes. -
válasz
GhanBuri Ghan #73712 üzenetére
Pontosan így van. És ezért is szomorú, hogy nem sok jót lehet közölni a játékból az aktualitások közül.
-
válasz
GhanBuri Ghan #73707 üzenetére
Persze, és ez a baj. Hogy a Valve erre se fordít energiát. De ilyenek a report és commend botok is. Ezeknek sem kellene léteznie. De valamikor Redditre posztolta is még tavaly talán egy Valve Dev, hogy most egy ideig több spinező lesz OW-ban. Valószínűleg már dolgoznak ezen, hogy ezek automatikus bant kapjanak. A friss accokra szerintem nyugodt szívvel alkalmazhatnák a VAC-NET tudását automatikus kitiltásokra. Ezeket akár real time is lehetne nézni, nem hiszem el, hogy a szerver nem követi ezeket az irreális mozgásokat. Erre volt régen kitalálva az “untrusted ban” a játékban. Ilyet se láttam már sajnos pár éve mondjuk.
Sajnos csalásoknál ez nem ilyen egyszerű. Alapból ha olyan cheatet használsz, ami nem a csgo.exe-be hookol, akkor a VAC már hatványozottan gyenge, mivel privacy okokból csak a csgo fájljait kutatja. Minden egyéb invazív anti cheatnek ez nem probléma.
Emellett minden fizetős csalás (illetve egy időben a nem fizetősök is) egyedi, nagyon minimális egyezés van az egyes csalások felhasználói között. Ha egy-egy fizetős csalás lebukik, az szinte 99%, hogy programozói hiba. Illetve komolyan veszik a visszafejtés védelmét is.
Ez mind tapasztalat, 5 éve csaltam én is egy keveset, és foglalkoztam a témával.
-
válasz
GhanBuri Ghan #73695 üzenetére
Nincs 100% hatékonyságú AC, nem is ezt mondtam, de a jelenlegi elvek alapján a VAC nem korszerű. Egy ilyen kaliberű játéknak pedig illene ezen a téren is fejlődni. Nem csak a Steam-adót nyelni.
-
kristof123
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #73660 üzenetére
Nem csak te. : D
(#73661) roland0807:
Nekem Prime acc-al is eljátszották ezeket. -
Spet
addikt
válasz
Szerintem csak jó napja volt.
-
bepken
veterán
válasz
az még hagyján, hogy DM-ben csal....de az ilyen idióta ugyanúgy csal egy casual vagy demolition meccsen, ahol vissza is tudod nézni az ölést és nézni is tudod az ő játékát
valamelyik nap épp írtam is, hogy Italy-n nagy nehezen sikerült kidobálni az ilyen gyökereket.tegnap viszont sajnos MM alatt találkoztunk csalóval, ráadásul csapattárs volt és ő is haverral jött, tehát nem tudtuk kiszavazni. a sokadik próbálkozás (meg chat huszárkodás) után sajnos elkezdett blokkolni meg csapatsebezni, amit nem bírt már befogadni este10kor az agyam, így hát sikeresen kidobattam magam a meccsről egy (vagy két) nyilvánvalóan rosszul irányzott, ám de hibátlanul betalált fejessel...aztán inkább elengedtem estére a csét
-
Vismajor01
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73508 üzenetére
Dehogy igaz mindegyikre. Csgoban nagyon limitalt az elit es 5 ember egy csapat.
Unokaocsem 16 volt amikor nyert vmi 300 dollart vmi random fortnite versenyen ahol 30. Lett 300bol. Pedig messze nem esportolo az ocsi.
-
Mezcal
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73429 üzenetére
Tényleg, amióta ingyenes kb.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #73360 üzenetére
az a baj, hogy szerintem ha csak ládára költöd a csillagokat, akkor lesz ugye 50 db belőle. ha mindenki más is csak ládát meri bevállalni, az azt jelenti, hogy minimum 50 db lesz felhasználónként. magyarán nem hogy 2 euró, de még 1 eurót se fogja elérni az értéke az operation végéig....
a collection részével meg igen, az a gond, hogy pl Control Collection esetén kaphatsz egy AWP|Fade-t...de lehet hogy egy AUG|Surveillance-t (és ezt fogsz kapni)
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73330 üzenetére
-
hNp88
aktív tag
válasz
say some cyka blyat
-
bepken
veterán
válasz
a hiba nem az Ön készülékében van.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73288 üzenetére
"OW nélkül kivágni a francba"
Vélhetően meg van már a technika hozzá, de nem merik használni. Vagyis nem az hogy nem merik, hanem inkább nincsenek rákényszerítve hogy bevállalják. Valahol talán félnek is tőle, hogy öntudatra ébred a skynet és 1-2db ártatlant is magával vinne a több ezer jogos csaló mellett, aztán ezekből az elszigetelt esetekből mekkora nagy pukkendáré sajtó visszhangok lennének. A játék pörög, láthatóan egy normális munkaóra belefeccölése nélkül is csak erősödtek a számok 2020-ban úgy hogy se major nem volt, se operation se egy normális update. *röhej* Úgy gondolom ha elkezdene haldokolni a játék (belülről már 2 éve rohad), akkor elővennék ezt is, mint valami csili-vili új fejlesztést, hogy vissza csábítsák az elvándorolt játékosbázist.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #73236 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
GhanBuri Ghan #73181 üzenetére
Itt is hasonló volt a helyzet.
YT vidinyó. How Forsaken Really Cheats in CS:GO (word.exe)
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73174 üzenetére
Igen, de ezt mondták is a videóban, hogy kb csak a lan megoldás ezekre. - hála az égnek, hogy nem lett a major online megrendezve, mert hogy volt javaslat erre is...
Ugyanakkor ha belegondolsz ezek a kütyük egyre fejlettebbek és kisebbek, simán eltudom képzelni hogy 5-10 év múlva már akkora lesz egy manapság rasperry méretű gép, hogy még lanon is rejtegetni lehet majd. Addigra kb az esport is akkora lesz, hogy mégnagyobb igény lesz ezekre az etikátlan dolgokra.Ez a kép meg épp ide vág
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #73116 üzenetére
Hacker interjú (youtube), illetve az exploit (youtube). De ismételten előkapták, hogy OW-ben megnézheted a neveket (szintén youtube).
Csak azért raktam be sparkles videóit mert viszonylag normálisan vannak megmutatva, elmondva.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #72968 üzenetére
bocs, kimaradt, talán kettőben. Azóta mentem még párat, hasonló arányokkal.
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72943 üzenetére
Nem, itt akkor lenne (X tízezer év után) csalásmentes a rendszer, ha elvárnák, hogy telefonszámhoz legyél hozzárendelve, így nem feltétlen fognak tömegével feltöltőkártyát vásárolni a delikvensek (természetesen regisztrációkon vissza kell igazolni az SMS-be küldött kódot + tiltani a VOIP számokat).
E mellett lemusz emlegette az OW jutalmazását. Én már azt is jutalomnak érezném, ha egymás után jönnének az OW ajánlások nem pedig megnézek egyet és indíthatom újra a játékot, hogy jöjjön a következő gyökérről egy pörgőaimos remekmű.
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72936 üzenetére
Youtube-t nagyon nem zavarja. Itt van Lucky csatornája. Több accounton tolja (mi office-n találkoztunk vele).
Él virul, reklámozza magát. (hiába jelented, hogy kéretlen tartalom, nem csinálnak vele semmit)
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72817 üzenetére
De nem erted? Tiltani kell a kommunikaciot es minden rendben van
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #72710 üzenetére
Most az SG firerate-ba is bele nyultak kb használhatatlan az egész.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72458 üzenetére
Néhol mást mondott, mint a kiírt összeg, szóval eléggé WTF, sok helyen saccperkábé volt a dolog, azért ha mindent kipakolna rendesen piacra, annyiért hogy azokat biztosan meg is vegyék mondjuk 1 nap alatt (3 centes graffitiket így se vennék meg), akkor fixen bukó a téma. Market taxxal sem számolt szerintem, ami kapásból 12-13% minusz.
-
válasz
GhanBuri Ghan #72448 üzenetére
Megvettem a csillagokat 300+ szintig , de csak 20 centes szutykokat dobál. Sok extrára nem lehet számítani annak se aki megvette a premium pass-t. Annyit nyersz vissza vele hogy a 100 szint aktiválásakor kapott ládákat azonnal el tudod adni marketon.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #72448 üzenetére
Redditen olvastam, elvileg igen.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72440 üzenetére
A co-op mission az esti danger zone mapon nagyon jó élmény volt. Szó szerint izgultunk, egyszer meg is ijedtünk haverral.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #72394 üzenetére
én már meguntam a fújkálást...meg azt, hogy ha az egyik kifogy, akkor helyette be kell tenni a következőt...egyszerűen törölni szoktam őket
-
válasz
GhanBuri Ghan #72397 üzenetére
Ezt a default a pingelésre DangerZone-ban:
bind "MOUSE3" "player_ping" -
válasz
GhanBuri Ghan #72258 üzenetére
Csgo elindít, bal oldalt TV ikon kattint , ott a Matches fül, és ott tudsz szűrni a meccsek között. Itt mindenki szemszögéből nézheted a meccseket. Ha homogénebb megtekintésre vágysz, akkor twitchen válogathatsz az official channel-en.
-
mepet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72197 üzenetére
köszi!
-
mepet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72195 üzenetére
Az első golyó melyiknél pontosabb most: AK vagy SG?
Az SG ugyanolyan pontos zoomolva és nem zoomolva? Az SG ugyanolyan gyorsan lő zoomolva és nem zoomolva?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
GhanBuri Ghan #72193 üzenetére
Nem fogják. Nagyon erős, de eléggé kezelhetetlen. A kettő eléggé jól kompenzálja egymást.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72180 üzenetére
Jogos, az mm_maxacceptableping vagy mi a neve, azt is.
-
Mezcal
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72174 üzenetére
Én sem tudok színekről, nekem a váróban azt írta, hogy az egyik barátomnak jóval alacsonyabb a trust factora.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #72114 üzenetére
igen, ha megnézzük a GO már sokkal tovább van támogatva, mint annak idején az eredeti CS betatól az 1.6-ig, vagy a CSSource volt.
Ha már CS beta, nemrég láttam hogy van egy fb group ahol szerveznek ilyen játékokat
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72069 üzenetére
Valve lépni fog az üggyel kapcsolatosan.
Kérdés megteszik-e a nagy rollback-et, az-az:
- kiveszik az összes TF2 unusault amit nyitottak,
- vissza forgatják a tranzakciókat.Ha a tranzakciókat is visszaforgatják, akkor kb az egész market is menni fog a levesbe, mert az akkor történt pénzbeli tárgycserék értékéről/játék vásárlásokról, halandó ember nem tud, csak ők.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #72011 üzenetére
Sose használtam, csak ha muszáj volt, szóval nekem 8.
Ellenben ez a casual d2 nagyon pofás, minden második körben az 1.6-os verzió megy, sok régi emléket hozott fel nekem. -
Serpiko
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #71848 üzenetére
Mikor jön szerintetek az operation? Várom már nagyon
-
mepet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #71828 üzenetére
Igen, végülis erre utal, hogy mióta steam van, azóta nincsenek verziószámok, hogy senki se játsszon a régebbivel. (Pl.: amikor kijött az ugrás utáni lelassulás és az ugrás miatti pontatlanság az 1.4-ben, akkor mindenki 1.3-azott még egy jó ideig, ugyanígy amikor az 1.6 jött ki steamestül, akkor meg az 1.5-öt kentük még vagy egy évig. Na ezt lényegében betiltotta gaben.)
Igen, számomra a játék legnagyobb hátránya, hogy egy bő fél órás játék keresésére (MM, 10-es mix) általában fél óra kell, mire összejön az 5 vagy 10 ember, senki nem afk, nincs steam hálózati összeomlás éppen, stb... Hiába a lobby rendzser, maradt ugyanúgy a társ keresés, semmivel sem gyorsabb, mint régen IRC-en volt. Ha mondjuk a lobbyban lévő társakkal tudnék aimmapozni, amíg nem vagyunk meg, minden problémám megoldódna... Sőt, ez a steam előtti időkben jobb is volt, ugyanis rendszerint 1 keresett IRC-en, a többi 4 addig bemelegített a klánszerveren. Most mindenki netezget addig össze-vissza, így mégtöbbet kell várni egymásra.
-
válasz
GhanBuri Ghan #71821 üzenetére
Éppen ezt írtam, hogy szerintem sem várható a közeljövőben.
Hosszabb távon gondolkodva már kérdéses. A jelenlegi motor, ami alatta van, elképesztően régi és limitálja az egész játékot egyre inkább grafikailag. Sem a mapok, sem a modellek nem tudnak kidolgozottságban túl sokat növekedni, mert azonnal CPU limitbe fut a játék. Most még nem annyira érződik, de ha nem változtatnak ezen, akkor 5-6 év múlva úgy fog kinézni a CS:GO az akkori játékokhoz képest, mint most az 1.6. (Nyilván túlzok, de azért avulni fog). Viszont számítok arra, hogy előbb-utóbb már tényleg sikerül Source 2 motorra átrakniuk az egész játékot, akkor ezek korlátok feloldódnak és évekkel kitolhatják a várható életkorát. Szerintem ez előbb fog bekövetkezni, mint egy CS:GO 2.
-
gtamate2
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #71757 üzenetére
Azt is mondták, hogy örülnének, ha emelnének az AUG árán
(#71756) expander : Jogos, ebbe nem gondoltam bele. A lose bonus növekedések jelentősen megboríthatják a vásárlásokat..
-
gtamate2
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #71753 üzenetére
Az MM-en nem biztos, hogy lesz változás, de a profi meccseken szerintem visszatér az M4 meta az Astralis nagy örömére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
GhanBuri Ghan #71753 üzenetére
Még így is megéri az AUG. A tárat, vagy a sebzést kellett volna csökkenteni.
-
skL86
tag
válasz
GhanBuri Ghan #71720 üzenetére
Reakcióidő: ezzel is az a bajom, ami a találati pontossággal, aki jól helyezkedik és emiatt átlagosan kevesebbszer kell azonnal lelőnie az ellenfelét rosszabb lesz a statja. Nem minden esetben tudsz/kell lőnöd, ha felbukkan a pötty a radaron, itt jön az, hogy ez a játék nem csak az aimról szól, még mmen sem..
Az MVP-vel nem értek egyet, aki átlagosan lő körönként 1-2 killt, tehát folyamatosan jól teljesít, de nem kiemelkedően, a meccs végén összelő 30+-t, ezzel szemben, aki megvillan 3-4 körben, de a többiben semmit se lő jellemzően több MVP-t szerezhet, és ez gyakran elő is fordul, nem beszélve a bomba robbanás/defuse miatti MVP-ről. A MVP-t nem feltétlenül tartom jó iránymutatónak, akkor már inkább a fragek/nyitó fragek száma/1v1 1v2 szitukból mérném le..A headshot % is jó lehetne.
-
mepet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #71720 üzenetére
Reakcióidő mérés: oké, hogy lehetséges lenne mérni, de ez szerinted miért van jobban összefüggésben azzal, hogy összességében milyen szinten játszol? Mert az majdnem tökéletesen leírható az MVP-kel és a killekkel. Amikor nagyon jól játszom, akkor sok a killem és/vagy az MVP-m. Amikor rosszul adja, akkor kevés.
Mi az a "publikus derank szerver"?
-
skL86
tag
válasz
GhanBuri Ghan #71717 üzenetére
Nincs itt elszúrva semmi, ez a játék nem kizárólag a célbalövésről szól, nem beszélve arról, ha valaki gyakran lövi a füstöt meg a falat (alacsonyabb találati pontosság), akkor derankolja? Célzási időt te hogyan mérnéd? Erre kíváncsi vagyok..
Ha valaki tartósan smurföl úgyis bedobja arra a rankra amire való, és a trust rendszer is oda sorol ahová való vagy. lllene elfogadni azt is, hogy a játékosok egyéni teljesítményében, meccsről meccsre nagy különbség lehet, még a profiknál is hatalmasak a teljesítmény ingadozások, nem biztos, hogy smurf, lehet, hogy csak adja neki. A rendszer van annyira jó, amennyire egy milliós adatbázissal/változóval dolgozó rendszer jó lehet, én speciel tökéletesen elégedett vagyok a meccseimmel, kizárólag akkor vannak gondok, ha piros vagy sárga megbízhatósági szintű figurákkal (premade) játszok egy csapatban. -
vzsryl
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #71696 üzenetére
Szvsz. az AK túl erős volt a két M4 ellenében, és most az AUG picit tud kompenzálni, de még mindig az AK a legjobb. Szerintem teljesen jó most az elosztás. A CT oldal értelemszerűen könnyebb, ami a statisztikákból is látszik, de a T oldalon az AK annyira OP, hogy a CT oldalt tovább kellett picit erősíteni, hogy nagyjából egálban legyenek.
-
bepken
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #71611 üzenetére
szerintem pont a szponzorok tekintetében lehet ez egy ésszerű lépés. kiszűrik a botok nagy részét, így a maradék nézőszám már inkább nevezhető "tényleges" nézőszámnak.
biztosra veszem, hogy vannak olyanok, akik csak azért vettek sokadik bot fiókra is passt, hogy több ládát szedjenek össze, de abban is biztos vagyok, hogy ezen felhasználók száma nem jelentős. míg a korábbi rendszer alapján elvileg 0 perces fiókon is ugyanúgy lehetett drop. emiatt én ezt nem érzem annyira drasztikus lépésnek, sokkal inkább ésszerűnek. főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy f2p lett a játék. szóval elvileg most többmilliós "nézőszámot" is tudtak volna produkálni....csak a szponzor sem hülye. szóval lényeg a lényeg: ezek a számok most sokkal inkább tükrözik a valóságot. -
Vismajor01
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #71605 üzenetére
Már miért lenne kevesebb a néző?
Max a számok lesznek kevesebbek, nem a néző. Ment itt anno az okoskodás, hogy emberek egyszerre nézték a 7 nyelvű twitchet+még ingame is, hogy TUTI ESSEN LÁDA.
Mostmeg mindenki nézi azt amelyik tetszik neki, és jól van. Aki eleve CSAK azért nézte a majort h essen láda, azzal se vesztett az esport sokat.
-
Redneck
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #71309 üzenetére
Inkább arra lennék kíváncsi hogy van az, hogy a 100-as pinges még ki se jött a fal mögül, de már ellőtt, és csak halál után látom meg a modellt. Ezt más játékban is tapasztaltam magas pinggel játszóknál, de komolyan érdekelne a dolog miértje.
Szerk:
Persze én is megnézném a csalók arcát mikor kottázzák, hogy vége a jó világnak... -
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #71309 üzenetére
De azért megnézném a cheattel felszerelt vérpistikét, amikor rájön, hogy nem lát be a falak mögé
-
Redneck
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #71307 üzenetére
Az elmélet oké, de ez 64 tick-kel és 30 fölötti pinggel kombinálva elég kellemetlen hitbox csúszásokat eredményezhet. Nem hinném hogy ezen a javaslaton egyáltalán elgondolkodnának. Szerintem hamarabb érkezik új CS mint egy ilyen "javítás".
-
expander
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #71065 üzenetére
There are two ways to upgrade your account to Prime Status; reach Rank 21 by earning XP and add an eligible phone number to your Steam account, or purchase the CS:GO Prime Status Upgrade in-game or through the Steam Store.
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #71038 üzenetére
Szerintem maradhatunk a helyi idő hét óránál, amikor az akciókat is váltani szokták.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70993 üzenetére
Én pont megvenném más családtagnak is, de már a hajam tépem.
Anno visa kártyám volt, most kaptam (egy hónapja) új kártyát, maestro. Azt hittem az a mastrecardon belül egy típus. Kiderült, hogy egy rakat f*s, nem lehet netes fizetésre használni. Sebaj, paypal elfogadja így minden király lesz. Tegnap este paypallal megvettem, és shoppingoltam volna tovább, de még az elsőt sem fizette ki, gondoltam türelem. Erre ma délután jön egy error email.
Mit tudok tenni, azon kívül, hogy használjak másik kártyát? Az elmélet jó, csak a gyakorlat... -
RexpecT
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70916 üzenetére
Szerintem - finoman fogalmazva - nem valami nagy szám ez a vacnet. A pörgő aimbotolókat miért nem tudja egyből bannolni a rendszer?
-
30z.Samu
titán
válasz
GhanBuri Ghan #70916 üzenetére
Ez egy végtelen harc, jön egy cheat, jön arra a megoldás, majd jön egy újabb cheat, idővel arra is jön megoldás. Legalábbis most feltételezem, hogy kitalálnak valamit, mert tegnap az egyik meccs alatt az egyik tagot kivágta a rendszer. Én még bizakodom.
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70902 üzenetére
Pumpálj bele pénzt (preorder, collector edition dolgok), játssz benne sokat, hogy megkapd az első droppokat. Add el. Profit.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70750 üzenetére
Meg kell venni pénzért a matricát marketen vagy ingame (0.9 euro). Ezért is írtam, hogy budgetből bronz/ezüst-t elérni, tehát hogy minél kevesebb csapatét kelljen megvennem.
Bármennyi account belépő kódját tudja mutatni az applikáció. Ilyen tekintetben független a telefonszámoktól.
-
Spet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70750 üzenetére
Nem ad semmit. Matricát megveszed, támogatod a csapatot vele (befolyt összeg x százalékát megkapják, ha jól tudom). Major végén meg úgy is 50%-os áron fogják adni a matricákat.
Átlagosan, sima matrica esetén éveket kell várnod, hogy felmenjen az eladási ára, arra a pontra amikor megvetted. A ritkák ez alól persze kivételek.
-
adise
őstag
válasz
GhanBuri Ghan #70708 üzenetére
Public
pont azert nemfoghatoak konnyen a private dolgok mert keves embernek van meg es nem ismerik a mukodeset. ezek komolyabb dolgok mint ahogy te elkepzeled ha igy lenne semmilyen jatekban nem lenne csalo. eleg csak a steamcommunitysre gondolni amivel kukliék buktak le. Amit te googlbe megtalalsz azt egy 10eves gyerek is csinalhatja.
-
mepet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70628 üzenetére
1.3M major néző: mármint ennyi közülük a magyar, vagy totál összesen?
Én pár éve teljesen meguntam a cségó nézést, mikor 5 major volt évente (na jó, lehet túlzok), de abszolút semmi tétje nem volt a meccseknek, hiszen legeslegdurvább esetben is a világ legjobb csapatát megverte a világ 2. legjobb csapata. Kit érdekel, legkésőbb 2 hét múlva újból játszanak majd egymással, pár hónap múlve meg újból játszanak majd major döntőt... Lounge megszűnése óta a többség számára másként sincs tétje. (Valós lóvét meg nem rakok ilyen könnyen elcsalható meccsekre.) Ha lennének új war mapok végre, akkor megint nézném, hogy megtanuljam a profiktól a mapokat. De így számomra értelmetlen, ugyanúgy, mint egy focimeccs.Na jó, annyira azért nem unalmas ez a sport, mint a foci, ez nem volt korrekt összehasonlítás. Mondjuk én rossz példa vagyok, nincs az a sport, amit szívesen nézek, mikor akár csinálhatnám is...
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70275 üzenetére
Ezt is írtam már, tessék vissza olvasgatni is néha. Szeretem a haverok meccseit is, meg szeretem a profizmust idéző solo globál meccseket is. Ha a főacc is azért merülne sasba, mert a haverokkal játszok, akik között a 40 éves havernak 100 órája van csgoban és egyébként is nagymamareflexe van, haver felesége szeret bebújni dobozok mögé, hagyni hogy téged seggbelőjenek, haver meg meccs közben szalad le a pizzafutárhoz és majszolja a hawaii menüt, neked meg mondjuk megy a TV háttérben mert valaki nézi, nem ugyanaz a kettő feelingje. Nem ugyanazt a fajta kikapcsolódást kapod a kettőtől. Annyit meg nem játszok, hogy azt mondjam nah sebaj most lebukom sasig haverokkal, utána 2-3 napot pedig azzal izzadjak hogy menjek vissza globálba, mert szeretnék egy kicsit komolyabb meccset játszani.
Annak idején az első szmörf accom abból az indíttatásból készült, hogy majd azon tesztelem ki a különböző szoftveres/hardveres beállításokat. Tudni illik szeretek benchmarkolni, szeretek állítgatni mindig mindent, tesztelgetni és nem a legjobb ezeket éles körülmények között kipróbálni. Aztán a többi már abból a megfontolásból jött, hogy ha már itt a felhalmozódott wallett, meg a különböző sale-ek csgo leárazásai, nemsoká pedig úgyis jön a major és a majordropp, akkor miért ne fektessem be? Így is úgy is nézni fogom a majort, akkor már miért ne nézzem 2-3-4 accounttal? Vissza is hozták az árukat a droppokból... naívan hangozhat, de még a sima hetidroppban is bízom mióta szemtanúja voltam egy factory new dragon lore droppnak, aztán ha éppen melómentesebb hetem van és tudok többet játszani a fun haverokkal, akkor miért ne tegyem ezt az accokon? 2 mm meccs után kapom a heti droppot, ha többet játszunk ennél lépek is át utána a másikra.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70272 üzenetére
Én azt látom, hogy azt nem érted, miért zavar valakit, ha lebukik egy totál esélytelen meccset, miközben saját elmondásod szerint neked is van "ünneplős" accod, meg egy másik a laza meccsekre - ezek szerint zavarna, ha totál esélytelen lennél az "ünneplőssel".
Ezt is veséztem már korábban, hogy itt jön ki a gondolkodásmódbeli különbség. Olyan fajta ember vagy-e aki képes magában keresni a hibát vagy olyan, aki kívül helyezi azt. Zavarhatna persze, de nem mindegy mi okból zavar és miként reagálok rá.
Azért zavar mert szar a statom és hátul vagyok a tabellán?
Az én hibám, nem az ellenfélé.Zavar, mert bár elől vagyok, mégse működik a kémia, veszítünk?
A csapatom játszik szarul, nem az ellenfél csapata csal.Zavar, mert láthatóan erősebb játékos játszik az ellenfél csapatában, mint a szintem indokolná? (És most itt nem a globál-nova különbségre gondolok)
Legközelebb majd a mi csapatunkba sorsol be ilyet. Addig is próbálok nem hibázni, kitalálni valamit ellene ami működhet. Megfeszítem magam, hogy 100%ot tudjak kiadni magamból, hátha az elég lesz. Kommunikálok a társaimmal. Meccs után visszanézem a demót ésatöbbi. -
gtamate2
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #70268 üzenetére
Igen, de jó játékosként baromi nehéz összehozni, ezért írtam a smurfökre általánosan értve.
-
Bence942
tag
válasz
GhanBuri Ghan #70246 üzenetére
Nem csak nem értem mit kell érte itt tolni a nagy drámát, vannak ugyan úgy mint a csalók, és? Csal? Ha azzal csal mert egy másik profilt felhúz magának akkor nem tudom mit csináltok amikor lepörgő aimozik vagy full le whz a csávó
Vicc kategóriát tolsz te meg a többi ilyen aki nem tudja ezt elviselni , nem tudok mást mondani hogy kb novák lehettek akiknek ez a sok probléma , de szerintem nem is ezért jött létre a csoport hogy itt ezt toljátok hogy húúú aki szmörfös akkora hibát tesz mint ha csalna , ez komoly? TI NORMÁLISAK VAGYTOK? De komolyan gondolkodjunk már el mert nagyon értelmetlen a dolog egy profilom van nem védem őket , én úgy fogom fel hogy ők egy olyan ellenfél akik ellen csak tanulni lehet, és ha nyersz is ellenük akkor még több mint egy sima nyerés , de látom itt egyesek nem ezen a szinten fogják fel a dolgot , am sok ilyen ismerősöktől hallom jaj 200 vagy tudja a franc mennyi órája van és lelövik, és? MI EBBE A PROBLÉMA?
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70246 üzenetére
Ő legalább belátja milyen csőlátású, általánosító, bolhában elefántot látó, csak a negatívumokat kiemelő elvek mentén létrejött boszorkányüldözés folyik néhányotok részéről.
-
hNp88
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #70132 üzenetére
@ Barto
tegnap jó meccset toltunk, ugye srácok?
-
mepet
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70048 üzenetére
Még az is oké, ha valaki összeomlik, kiborul, mittudomén. Emberek vagyunk. Megesik. Erre direkt van több másodperc minden kör végén. De aki az új körre sem tudja magát túltenni ezen, annak tényleg ajánlom, hogy olvasson inkább gyerekregényeket, mint csézzen, mert nem neki való.
-
Franklin
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #70008 üzenetére
Tök jó ez a VACnet, kár, hogy nem 3-4 évvel hamarabb jött.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #70008 üzenetére
A Trust rendszer rendszeresen 0 órás friss accokkal rak össze, pedig a cikk szerint magasnak kellene lennie a Trust faktoromnak. Ez alapján azt mondanám finoman fogalmazva, hogy a TF nem működik jól.
-
MarioAna
senior tag
válasz
GhanBuri Ghan #69893 üzenetére
tegyük hozzá, hogy az átlag CS:GO player az sem tudja, mi a 64vs128 tick közötti különbség. Nem, nem mi vagyunk az átlag és a célközönség, aki e-sportként követi és hobbi szinten azt űzi, hanem 14 éves véristván, aki anyu kártyáján veszi az kulcsot, amivel a 3 centes skint nyitja és nem érti, hogy mi ezzel a baj.
MM-re bőven jó a 64 tick, a játékosok 8%-a van DMG szint felett, ebben is bőven van olyan mag aki boostolva lett és MM-en kívül sosem játszott, csak drop miatt néz major coverage-t. Ők a kisebbség, valve sosem fog 8%-ra drasztikus változtatás eszközölni (reddit, steam vagy egyéb community aktívan részt vevő gamerek, akik foglalkoznak kicsit a háttérével), amivel a casual playerek egy részét lehet, hogy kinyírnák (128-on jobban nő a skill-gap, nagyobb erőforrás igény, stb). Szimpla üzlet, nem hülyék ők
.
PUBG-ben is gond a tickrate/desync, de ha majd a 2M-$ tournament után elkezdenek sírni a pro csapatok, hogy ez még mindig nem e-sport ready, akkor lesz rá egy különböző platform (ugyanúgy, mint CS-ben).
-
kuLi_
tag
válasz
Sidenote; A kínai CSGO szerverekhez nincsen túl sok köze a Valvenak. Hosszas tárgyalások után a teljes Dota2 (2012 óta) és CSGO (2016 óta) disztribúció a Perfect World nevű helyi milliárdos kiadó- és fejlesztőcégnél landolt, akik a saját szabályzatukkal, egyéb megkötéseikkel a saját szerverparkjukon futtatják az egészet.
-
gtamate2
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #69897 üzenetére
Külön maradnának mellette a 64 tickes szerverek, aki azt választja azt ugyan oda dobná be, mint eddig.
-
gtamate2
veterán
válasz
Nem így értettem, hanem a meccs keresésénél kiválasztod, hogy 64 vagy 128 tickes legyen és egy olyan szerverre dob be, ahol fixen ennyi. Ha valaki rájön, hogy neki szarul fut és kell az fps, az megy vissza a 64 tickre és ennyi.
-
lemusz
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #69881 üzenetére
Nekem csak az jön le ebből az interjúból, mint kb mindegyik Valve megkérdezésből, hogy nagyon alacsonyan van náluk a munkamorál és a tökvakarás megy egész nap, mert minek dolgozni, ha így is dől a lé alapon... Nem gondoltam volna, hogy 35 fő dolgozik a csgon, tippre 10-et mondtam volna max, na meg ugye ott olyan next level munkakörnyezet van, hogy ha kedved tartja félbe hagyod a melót és átmész mondjuk dotával foglalkozni...
Adise kollégával abban viszont nem értek egyet, hogy optimalizálatlan lenne a játék. Korábban én is így voltam vele, de mióta kb egy éve a PUBG-val is játszom, azóta a CSGO-ra, mint az optimalizáltság fellegvárára tekintek.
Ez a 64tick a rosszabb gépeseknek meg pusztán egy ordenáré nagy kifogás. Amit itt valaki említett hogy minusz 100 fps az egy baromság, valszeg Snow hibájába esett és a benchmark mapos mérésre gondol, ahol az ő gép egyben a szerver is, ott úgy persze hogy annyi. Egyébként ezzel érveltek már 4-5 éve is, sajnálom hogy abból indulnak ki hogy 4K monitoron Very High-on a többségnek nincs meg a 128 fps, mert ebben a játékban nem a szépség a fontos, hanem hogy 1280-ban very lowon mennyi az annyi. Más játékok topikjaiban meg kb röhögik a csgo-t, mert hogy "egy kávéfőzőn is elmegy"...
-
gtamate2
veterán
válasz
GhanBuri Ghan #69881 üzenetére
Ott a lehetőség, hogy legyenek 128 és 64 tickes szerverek egyszerre, erre az a kifogás, hogy nem akarnak túl nagy várakozási időt.. okey
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest