- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Livius #74783 üzenetére
aki idióta, az tök mindegy, melyik nemzethez tartozik (vagy hova tartozónak vallja magát...)
most perpill ezer százalék, hogy több az ilyen 8-12 éves hülyegyerek, aki ukrán/orosz zászlót vagy "Z" betűt tesz be profilképnek...plusz még cirill betűkkel írt nicknevet használ, mint a tényleges ukrán vagy orosz játékos...
ezektől függetlenül igazán címeres hülyével nem találkoztam az utóbbi napokban
-
-
lemusz
addikt
válasz
Livius #73938 üzenetére
VACNet nem egyenlő a VAC-cal. Legjobb tudomásom szerint a VACNet jelen állapotában csak OW-be küldi a gyanús embereket. Nem tudom hogy csak a reportoltak között nézelődik-e vagy mindenhogy, de ez most mindegy is. Ha automatikusan bannolna, akkor konkrétan nem lennének pörgőaimosok a játékban és a régi könyvjelzőzött pörgősök is bannolva lennének már. Az hogy egyébként jól működik abból következtetem, hogy míg 1-2 éve 10 demóból volt fixen legalább 1, de néha 2-3 olyan demó is, amiben nem volt csaló/griefer, addig manapság gyakorlatilag 0 ez a szám. Sokáig azt hittem/hittük hogy azokat az 1-1 ártatlan demókat azért rakta be a rendszer, hogy azzal szűrje hogy tényleg megnézed-e a demókat és rontsa le esetleg az automatizált rendszereket használók visszajelzési sikerarányát, de egyre jobban valószínűtlen ez számomra, mert idejét nem tudom mikor láttam utoljára ártatlant a demók között (heti legalább 10-20 demót megszoktam nézni, néha még többet is). Ez utóbbira egyébként az lehetett a valve megoldása, hogy x demó megnézése után már nem ad visszajelzést/XP-t az adott héten.
-
lemusz
addikt
válasz
Livius #73935 üzenetére
Működik, meglátásom szerint elég jól, amit az OW demók igazolnak, de nem merik megadni neki az automatikus bannjogot. Hogy miért nem ne kérdezd. Sose siették el a dolgot. Könnyen lehet, hogy még évekig nem vezetik be, csak majd akkor ha vészsesen fogyatkozni kezd a játékosszám/bevétel.
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Livius #73933 üzenetére
"Állítólag 1-2 nap alatt kell 11 jelentés"
Ha ez az információ tényleg igaz, akkor viszont hiszek az összeesküvéselméleteknek is, hogy a valve-nak hasznosak a csalók és még segíti is őket. Ilyen információnak nem lenne szabad kikerülnie (főleg, ha ilyen kevesen foglalkoznak a cs go-val). -
válasz
Livius #73931 üzenetére
Még onnan se, mert nekem számos ilyen meccsem volt, ahol lepörögtek, és semmi gond nincs az accal. Az a baj hogy kiszavazzák magukat OW-ből botokkal, mint nem csaló. Ez már csak azért is könnyű, mert ha nincs CaseID, akkor szimplán a Valve árulja el nekik, mezei user Wiresharkkal letöltheti a nem titkosított demot, és látszódnak a nevek
-
lemusz
addikt
válasz
Livius #73495 üzenetére
Ez nem a csgo - source - engine hibája, minden régi játék ilyen, sőt kb az összes eddig valaha legyártott PC-s játék 99,9%-a ilyen. Amit te mondasz szép és jó, de kb van összesen vagy 10 cím ami tudja.
Brutális fps meg nem tudom minek, legújabb ryzenekkel már ilyen 600fps fölötti értékeket mérnek, monitor se létezik ami azt kihasználná, de még ha lenne se lenne túl sok értelme, mert ott vannak a szerver tickrate-ek, mint hátráltató tényezők.
-
goccer
aktív tag
válasz
Livius #73491 üzenetére
De pont hogy CPU limitje van. Az irreleváns, hogy task managerben 40-50%ot látsz, mivel a másik 4 szál idle-ben van, a használt 4 szál meg nem ad elég kakaót a 300+ fps-hez. Ha egy modernebb proci lenne a gépben erősebb 1 szálas teljesítménnyel, akkor érezhetően megnőne az fps, ergo CPU limit van jelenleg.
-
bepken
veterán
válasz
Livius #73491 üzenetére
valóban a CPU lesz a szűk keresztmetszet. ahogy látom ez az i7 az én i3-as procimnál is gyengébb picivel benchmark számok alapján. most kíváncsiságból lemértem én is a benchmark pályán és 380 fps lett az átlag.
mondjuk azért azt én nagyon erősen kétlem, hogy a Kolléga kizárólag a CSGO miatt vette meg azt a 3070-est
nyilván, ha egyszer nem VGA-t zabálja az engine, felesleges azt fejleszteni. viszont ez alapján (mármint hogy a procija az enyémhez közeli teljesítményben) vélhetően modernebb játékokban is előjön majd hasonló probléma.
-
goccer
aktív tag
-
bepken
veterán
válasz
Livius #73475 üzenetére
ehhez nagy valószínűséggel köze van a premier mód bevezetésének. nyilvánvalóan a játékosok túlnyomó többségének nincs meg az ehhez szükséges operation pass, de ha csak azokat a játékosokat vesszük, akik zömében MM meccseket játszottak eddig is, akkor szerintem már nagyobb százalék választja a premier módot.
aztán persze lehet, hogy csak valami gebasz van tényleg, amit majd javítanak....nálam lényeg az, hogy a szerverek legalább nem haldokolnak most, pár hete ilyen probléma is volt.
-
gtamate2
veterán
válasz
Livius #68339 üzenetére
Nincs ilyen, lapozzunk.
(#68336) adise: Szerintem is hülyeség, hogy a faceitezéshez globál kellene. Azért van a rangrendszer FaceIT-en is, hogy besorolja az embereket, én nem is nagyon használtam, mert szar rangsorolásba kerültem és rohadt könnyű meccsek voltak mindig ott, felküzdeni meg nem volt kedvem magam megint, szóval hanyagoltam a faceitezést.
-
válasz
Livius #68339 üzenetére
Na, ilyen nincs, hogy hivatalos Valve official szervert hosztolj otthonról
Használd inkább ezt: MM Server Picker/Pinger
Ezzel megnézed melyik szerverhez vagy a legközelebb (melyikhez legjobb a pinged), a többit kizárod, és akkor nem fogsz szar pinggel szar szerverre csatlakozni. VAC free. -
törölt tag
-
regener
veterán
válasz
Livius #61769 üzenetére
Hajnalban kerestünk értelmes magyar szervert de csak 2 volt ami találtunk playert, az egyik valami Death izé volt a másik meg a Vadkender. Minde a kettőn duplaugrásos adminok, negevvel ugrásból lelövökmindenkit stílusban, a vadkenderen még a fegyverek is máshogy lőttek...
GreenTeam ugye rég nincs, volt még valami amire felnéztem anno de nem jutott eszembe s nemis találtam ingame search közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest