-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Erre majd térjünk vissza, ha 9 évvel a megjelenés után az OW is kapott már 595 frissítést és nem kellett hozzá kiegészítőt meg folytatásokat venni.
-
edgR
őstag
Elég szomorú volt ezt végigolvasni, főleg amiatt, mert szvsz az OW közel sem annyira kompetitív, sokkal inkább egy könnyed TF2 klón. Nem tudom, hogy a Blizz mennyire akarja majd versenyképessé tenni a játékot (nem is követem napi szinten, és sosem játszottam), de amennyire a streamekből látom, kompetitív FPS-nek az egyik leggagyibb lenne.
-
had423
aktív tag
Régen az ment, hogy a volgarebán mindig volt egy nagyon kemény lu, akik megnyertek minden rendezvényt. Nem számított se az, hogy nem gyakoroltak, se az, hogy az ötödikük esetleg nagy ívben szart már bele a játékba, valahogy mindent megnyertek skillből. Aztán szétoszlott jobban a csapat és talán az volt fordulópont amikor Gabiék kikaptak eniorék ellen valamelyik netes kvalin. Talán pont a lenovoén.
Elég nagyot zuhantunk azóta.
Most is nagy szó elverni egy revolte-ot, de már nem akkora mint tavaly. Ha most elkezdenének sorra nyerni minden hazai rendezvényt, és ezzel párhuzamosan megvernének pár jó külföldi csapatot, újra lenne élet itthon.
Mindenki challangelni akarná őket megint. Anno a h2b-t, kos-t, zylexet is leginkább ez a dolog érdekelte (a rock azért inkább külföldre evezett).
Szóval ja, elég lenne ha most újra elkezdenének alkotni a gabessonék, mivel csak ez az egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk van most.
Helsinki óta nem történt semmi előrelépés náluk egyébként. Acilion, MSL féle LU-k ellen nem is tudom hány meccsen keresztül veretlenek voltunk, és nézzétek meg, hogy ők azóta mennyit fejlődtek és hol maradtunk mi...SHiZUx:
Hidd el azért a fury tagok, vagy akármelyik komolyabb magyar player tudja mi folyik a pályán, és ha valaki ellen kell, akkor dobnak gránátokat is. -
had423
aktív tag
A LoL? 3 magyar top playert nem tudna mondani egyik lolos se. LCS-t inkább megnézik.
Szerintem az van, hogy, akit érdekel mindenféle játék, vagy konzolok, az előbb fog elkezdeni lolozni mint csézni és playiten többnyire ilyen emberek vannak.
Hallottam ilyeneket egyébként, hogy Európában többen követik a cs rendezvényeket mint a LoLt, de lehet fake info. Nem tudom hol olvastam, lehet ide küldte valaki. -
Xero
nagyúr
CRT rulez, csak az amúgy is ócska szememet basztam szét vele még jobban.
Volt egy talán Axion monitorom ami 1152x864-ben futott azt hiszem sokáig 60Hz-en. Na az nem tett jót. Majd jött a csodás Nokia Sony képcsővel. Az már vígan ment 100+ Hz-eken akár 1280x960-on is, csak megemelni ne kellett volna.
-
Redneck
nagyúr
SBC, milyen régen volt. Na meg az nF is. Akkoriban még sok jó csapat volt, komolyabban mentek a LAN-ok érzésem szerint. Szép emlékek. 😋 Volt kiről példát venni, plusz dicsőség volt top8-ban vagy top16-ban végezni.
Nekem talán a cealum,ISF,pS hármas volt a csúcs csapatom.
CRT Rulez hát. Mikor buszon vittük a nagy dögöket... A sok kis pupák!
Szerk:
Mondjuk a cealum és az ISF is a visszatérésről szólt volna, csak nem jött össze. -
Redneck
nagyúr
Ott hát! Ott nőtt fel egy(vagy több) generáció. 😆 Szerettük a helyet, még később is jártunk, csak az 1.6 idején már nem pörgettek bele annyi pénzt a srácok, maradt az 1.5 és a 8 gép. Az otthoni DSL is betett a helynek, de sok jó játékos megfordult ott.. Volt pár gazdagréti ismertebb játékos akik sokat jártak le: Flegby, Cobain, Twinee. 😆 A JuDo is jó volt, talán még videó is készült a fiúkról.
Ezek szerint te is voltál arra. Flegby le tudott csalni?
Szerk:
Kipróbálnám a GO-t egy 1024-es 100Hz-es CRT-vel, már csak funból is. -
lemusz
addikt
Mint mondtam nem szabad hinni az ilyennek, kitudja még kit kever bele a saját VAC bannos sztorijába. Reggel lehet nem direkt módon, de táptalajt adtam neki a fantáziálgatásra a KaHu-s témával kapcsolatban, akinek semmi köze mighty-hoz tudtommal, csak annyi hogy a barátlistáján van. Erre érthette a trollkodást, mármint hogy KaHu-t megvádolta azzal, hogy tőle kapott valami dll-t...
Zombii: Szíved joga bárkit gyerekesnek gondolni.
-
edgR
őstag
Valahogy ez a jelenet ugrott be egyből, a történtek után. Bár ott legalább volt értelme csalni. De 25-30as vén CS-seket rommá lőni, na ott már vakarom a kopasz fejem a miértek után kutatva.
-
had423
aktív tag
Akkor sorry, hogy titeket hoztalak fel.
Döntöttetek már azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a pixel spotjával lenovon? Az a 4-es már bizonyított a színpadon. Ha lenne mondjuk egy last chance kvali, offline döntő nélkül, szerintem behúznák.
Vagy 3 offlineon kiesett csapat + a pixel összecsaphatna.
Csak ötletelek. -
Xero
nagyúr
Én valamiért annyira lelazultam meccsnézés közepette, hogy nem indult el a frag vonat, de jön még kutyára dér.
Na de legalább kiélvezhetted a drágaszágot.
(#58373) mobal: FPS, HZ, netcode ráadásul sok esetben nem reakció lövés amibe belefutsz, hanem egyszerű prefire. Egy bizonyos ponton szokás meglőni xyz pontot adott időben ha van ott valaki ha nincsen.
A 128fps cap azért 128 tick-en szűkös. Engedd szabadjára a lovakat.
(#58374) RexpecT: Itt írtak a szervezők az adminokról a játékosok mögött.
btw: Deadfox éppen most mentett meg egy kört a HR-nek egy nem kicsit okos VP körben.
-
szebe
addikt
Szvsz azért billen felétek sok ember nyelve ha közvetítésről van szó, mert egyrészt nem afkoltok fél köröket, másrészt nem kezdtek el sikítozni mint a fürdőskrvk, ha valaki lő egy gyorshármast. A minimális hozzáértésről nem is beszélve (amitől a topik jobbik fele is fényévekre van).
A Gabis interjút meg valahol ott kellett volna újrakezdeni, ahol először kezdett el szarozni. Onnantól eléggé komolytalanná vált az egész.
-
skL86
tag
Csatlakozom Kulihoz, lehet ütni szegény Hemit, de még mindig többet tesz a CS népszerűségéért mintha nem lenne, a Cs nézők nagy része kevesebbet ért a játékhoz, mint Hemi, így a közvetítése informatív számukra (számomra is). Ezzel szemben pl. kismagyar full kretén. Úgyhogy lehet fújni rá, de tudomásul kell venni, hogy létjogosultsága van, akinek nem tetszik nézheti az angol nyelvű castot😃
-
adise
őstag
De végülis ugyanazt írtad le csak hosszabban
Szóval egyetértesz azzal, hogy csak összeollózva van minden az oldalon. Legtöbbször semmíről nem szóló cikkke. Illetve simán más videói (amin még pl a kulfoldi kommentátor is van) sajátként feltüntetve. Igazából, ha egyszer majd valaki észreveszi onnan simán törlik majd max a youtube accukat azt szevasz.
Sajnos azt néztem is. Res1st szegény próbált értelmesen közvetíteni, körökről beszélni stb mit miért. Csak sajnos nem hagyta. Általában mindig megszakitotta valami ill közbevágott neki ("úristen micsoda lövés", "Kettőt lőtt" "fejlővééés" kb).Az interjúnál lehet túlzásba estem igen. De attól még lehetne az alannyal sztm előtte beszélni mit-hogy, akár előre megírt kérdésekkel mint ad-hoc közhelyeket kérdezni 2percben megspékelve azzal hogy "forgatni jó". Elvileg komolyan csinálja nem?
-
adise
őstag
Sajnálom, ha te minőségi munkának tartod amit csinál és egyáltalán a nevedet adod ahhoz, hogy vele együtt közvetítesz! Sokkal jobb párosítások lehetnének még ha egyedül is csinálod! Mert abban azthiszem egyetértünk, hogy a játékhoz általában köze nincs és még tetézi azzal, hogy posztol fészbukra áll a kép visszajön és azt sem tudja milyen rendezvényen van. Persze a látogatottság az kell. A többit biztos kitalálod
-
jonnyjoker01
veterán
Amikor szokott elfajulni a dolog amikor a növekedés nincs szabályozva, közösségbe nem illő egyének nincsenek eltávolítva. Odafigyeléssel remek közösséget lehet építeni, de a szabályozás mindig is fontos lesz.
Egyébként újra elkezdtem cs-zni, ha aktívabb leszek akkor jelentkezek majd a mixekre
-
Xero
nagyúr
No para, aki nem illik a méltán csodálatos társaságunkhoz, arra úgyis lesújt a banhammer.
Viszont visszakötve az előző commentemre. Részben nem értek Veled egyet. Első körben valóban kell a szűk közösség, akár külön serveren, csoportban, a kulturmasztodon alfajból.
De annak mindenképpen örülnék, ha egyre nagyobb lenne maga a topic közössége, így talán picit összegyűjtve a magyar játékosokat. Persze ez egy hosszú folyamat, de jelenleg nem nagyon van alternatíva. Ez később mehetne teljesen szeparáltan a TWR égisze alatt is, itt a lényeges hangsúly a közösség építésen lenne. -
adise
őstag
én ugytudom a fruitsos lelépésekor se volt egy korrekt ember velük! Pedig mi baj lett volna, ha csak megmondja hogy jobbakkal/másokkal akar inkább játszani?
Scam hírek szerintem megint nem korrektséget feltételeznek.
Nézd meg a facebook posztját? totál nem ideillő stílus, amikor "elvileg" csak ő tehet az egészről. A sorry vagy a csöndben maradás többet érne mint a támadás! Ezzel csak maga alatt vágja a fát kb.De mondom a lényegi részt!
Az útlevél rendes eljárás keretében történő kiállításának ügyintézési határideje 20 nap, amely határidő az ezirányú kérelem benyújtásának a napját követő naptól számít.
Szóval miért akart volna beadni alap ügyintézést a múlt héten, ha a jogszabály szerint 20nap van rá hogy megkapja! Ezt ott is elmondják/ki van írva! Persze van aki hamarabb megkapja, de a törvény 20napról szól. Szóval ez csak utolagos magyarázás. Nem véletlen várt gondolom a facebook posztjával sem, hogy olyat próbáljon meg irni, amivel kihuzza magát. Ezt a 6napos dolgot kb valamelyik csapattársától hallhatta akinek megjött annyi idő alatt (ők valamiért hamarabb is intézték ugytudom, de hát interjuk alapján is minden oké volt, szóval akkor is kamuzott valamit a többieknek?), hogy megjött neki és benyögi a végén, hogy pont nem jött meg kb.
De lehet csak életképtelenés a fentiek csak a képzelet szüleménye és bármiféle hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve.
-
adise
őstag
De látod nincs senkinek oka rá hogy ne a rosszra gondoljon! Igy hogy minden fizetve van nekik meg pláne viccesebb még jobban az egész! Mert ugye másra nem kell költeni ennek meg a töbsszöröse lett volna, ha maguknak kellett volna állni az egészet. Egy igazi csapat össze is dobhatta volna akár ha akarják. De itt csak a sumákolás van a háttérbe és vicces a postára fogni LOL
Mert még csak az azonnali sem kellett volna.
Kiváncsi vagyok arra, hogy csak GODSENT veri el őket
Bár Dev sokszor csinált már s*gget a szájából. Már eleve az vicces hogy flash megy velük. Ennyire érdek ember mindenki? semmi barátság.
-
szebe
addikt
Na ezeket eddig nem vágtam, hát ez így....amatőr.
Remélem azért ment az egyeztetés a szervezőkkel folyamatosan, és nem potyára viszik ki flasht (vagy coach-nak, miközben leyla játszik, lol).Én még mindig ott vagyok elakadva, hogy a 24 órás ügyintézés 39k. Ennyit megérne a "becsületem" (nyilván nemismerem az anyagi helyzetét, és nem áll szándékomban a zsebében turkálni, de a történtek után...).
-
Mclovin
senior tag
10 évnyi félprofi atlétizálás alatt sikerült egyszer 109 ms-t reagálnom egy versenyen az átlagom jóval feljebb van. Mondjuk ott hangra történik a reakció és én is most rákeresgéltem erre dologra, főleg az 'audio vs vizuális' reakcióidő kérdésére és ott is megerősítést találtam, hogy vizuálisan lassabban regálunk mint a hangokra. Itt van ezzel kapcsolatban egy jó reddites cikk:[reddit]
Btw én csináltam is teszteket is a reddites cikkekben található linkeken. Az audioreckciom átlaga 115ms lett, addig a vizuális csak 251ms (mondjuk hajlamos vagyok bebambulni, szóval ennél lehetnek jobb átlagok) Kérdés lehet az hogy 128 tickes demon mennyire hitelesek ezek a mérések.
TL;DR talán a legfontosabb mondat a cikkből: "So vision requires lots of steps, some of which are slow, to convert light to bioelectrical signals, meaning the visual reaction times can never be faster than about 150ms."
-
b0rZ
aktív tag
Igazatok van, tenyleg tulzasba viszem az onmarcangolast. Csak bant amikor nem tudok hozzatenni a csapat sikereihez, ezert is szalltam ki tegnap a masodik map utan. Faradok is, most epp beteg is vagyok, es elmondtam neked privatban, hogy kommunikacios issue is fennall az itthoni dolgok miatt. Ez igy osszegezve valoban kicsit depibe sodor, de igyekszem osszekapni magam.
Pepe = rarest
-
Xero
nagyúr
Az emberek hajlamosak elfelejteni azt a rém egyszerű tényt, hogy a GOTV demo 32x kap info a szervertől másodpercenként, ami elég vicces eredményeket szülhet, hiszen a szerveren négyszer annyi dolog történhet másodpercenként, így egy nem várt mozdulat is összegubancolhatja.
Overwatch demo sem tíz perc véletlenül. Egy kiragadott megmozdulás még kb semmi.
-
gtamate2
veterán
Azzal van a probléma hogy a 2 mapból amit játszottam este abból az egyiken teljesen jól tolta, a másikon látszott hogy fárad már. A kötelező meg volt lőve ezért nem értem a problémát.
Amúgy dugo az akin látszik hogy az első játékok óta mennyit javult, le a kalappal dugo!
-
expander
senior tag
az a baj, hogy ahol tiltva van a twitch es hasonlo tarsai, ott figyelnek is arra, hogy valoban tiltva legyen
ha az le van tiltva, akkor a VPN sem ajrhato utitt az en peldam:
Access Denied (content_filter_denied)
Your request was denied because of its content categorization: "Proxy Avoidance"
Based on mandatory information security and privacy rules access to this category is not allowed. -
adise
őstag
ez mind igaz. A furcsa számomra botozásnál, hogy mindig tulránt a fejukon majd picit. Hogy mi értelme lenne ott csalnia? hát casual módba mi értelme?
És elhiszem hogy sok véletlen lehet, de valahogy mindig pont a fején áll meg a célkereszt a fal mögötti emberen. Nem a lábán nem a nyakán. Azért az nem olyan gyakori azthiszem. Ő meg egy semmiből előkerült ember? és 1? vagy talán 2 hónap alatt jött ennyi minden?
-
Franklin
addikt
"benéz a sarokba illetve miután valaki elkezdi tunkolni a füstöt AK-val lerakóról, odafordul, hogy "hangra" be tudja lőni a helyezkedését"
És véletlenül mind a kétszer az ellenfelen _áll meg_ a célkeresztje. Pontosan. Nem 5 cm-rel lejjebb, feljebb, balra, jobbra. Pontosan a modell fején.
Van itt matematikus, mennyi ennek az esélye?
-
had423
aktív tag
Mondjuk egyikőjüket sem tudnám elképzelni egy olyan csapatba ahol angolul kell kommunikálniuk. Space soldiers-szel is ugyanez a szitu.
Egyébként mindkettő csapatra jellemző ez a "Elverünk mindenkit, mégsem hívnak meg minket a szemét szervezők" posztok redditen, hltvn, mindenhol. Fpl-be is ezer féleképpen be lehet kvalizni, de azért a török barátunknak kellett írni egy 50 soros posztot, hogy mennyire diszkriminatív dolog, hogy őket nem veszik be egyből, pedig ő nekik hűdemennyire ott a helyük..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- E-roller topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest