- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #50273 üzenetére
Tudod, ez egy fórum. Itt bárki hozzászólhat, bármihez, de ha véletlenül is egy külön embernek címzed az üzeneted, akkor használd a privát üzenet küldési lehetőséget, nem véletlenül találták ki.
-
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998 #50265 üzenetére
Az, hogy amivel teleszemeteled a topikot, annak a 99%-a fél másodperc alatt megtalálható vagy a topikon belüli kereső, vagy a Google segítségével.
De már elmondtam vagy tizenötször ezt neked, nem tudom mit olyan nehéz felfogni ezen. -
xenom0rph
őstag
válasz
IMIIKE1998 #50273 üzenetére
Meg egyébként is ő kezdte!!!! Bibibi
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #50265 üzenetére
Az, hogy 100%-ban értetlen vagy! Simán lehetnél CsillagPetike 2...
Valakit lehúznak aljas módon, erre te még visszakérdezel, hogy sikerült még 25 kulcsot lehúzni az illetőről? Átgondolod, hogy miket írsz, mielőtt hozzászólsz valamihez?
Teljességgel értelmetlen kérdésekkel és hsz-ekkel bombázod a topikot, nem kellene ezek után azon fenn akadni, hogy neked esnek az emberek a 10. ilyen alkalom után. -
kaszaking
tag
válasz
IMIIKE1998 #50241 üzenetére
Ha tényleg nem veszed magad észre akkor jobb ha read-only módba visszamész
-
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998 #50241 üzenetére
Olvasd vissza a kommentjeidet. Ha nem esik le akkor nem lehet mit tenni.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
IMIIKE1998 #50211 üzenetére
Ne vedd sértésnek, hiszen te vagy itt a legnagyobb arc.
Komolyan nem röhögtem még ennyit ezen a fórumon
-
marcusa
addikt
válasz
IMIIKE1998 #50217 üzenetére
75, és azokat már szinte biztos hogy sose látja viszont
-
Vanir
veterán
válasz
Hiaba hummogsz, iagaza van.
-
ergepard
tag
válasz
Most őszintén,ebben a khm-ben mit kellett szerkesztened?
-
xenom0rph
őstag
válasz
IMIIKE1998 #50067 üzenetére
Te vagy az egyetlen tényező ami miatt elgondolkodtam a prémium vásárlásán.
-
htc07
addikt
válasz
IMIIKE1998 #50067 üzenetére
végül mégis kommentáltad.
na jó, troll off
-
bbdzyx
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #50052 üzenetére
addig jó nekik.
-
Zomb€€
őstag
válasz
IMIIKE1998 #50017 üzenetére
Ez komolyan mondom hihetetlen, hogy inden faszsagot inkabb megkerdezel forumon, folyamat alulmulva onmagad a nagykozonseg elott...es meg csodalkozol...
Hm, be kene allitan ia mikrofont, hogy folyamat szoljon...hm...mi lehet ez....megvan, BEALLITAS --> beallitasok menu
Vajon milyen temakor....jatek...hm...kep...nem...hang, ezaz, hisz ez HANGOT vesz fel --> hangbeallitas menu
es itt kb kiszurja a szemed -
htc07
addikt
válasz
IMIIKE1998 #50017 üzenetére
Beállításokban.
-
szebe
addikt
válasz
IMIIKE1998 #49918 üzenetére
Azt hittem a csekkégetős témánál nem tud mélyebbre süllyedni az Efrag.
Sikerült. -
rumos XIII
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #49896 üzenetére
Yaya, siman beraksz valami cumot telon, azt meg mikrofonhoz nyomod
-
bager13
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #49878 üzenetére
A rangrendszer nélkül meg az összes meccsed ilyen lenne. Én meg még mindig azt érzem, hogy a tudásomhoz képest nagyobb rangban tart, mint kéne. igazából nem értem miért nem dob már le, sőt múlkor feldobott. Pedig 10-ből csak 2 meccsen nyújtok kimagaslót.
-
m_dawe
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #49881 üzenetére
Múlt héten valamikor. Btw. Pater nickkel játszottam.
-
Buuster
tag
válasz
IMIIKE1998 #49878 üzenetére
"...nincs smurf Silverben"
khmmm -
htc07
addikt
válasz
IMIIKE1998 #49818 üzenetére
Olvasd el mégegyszer.
-
krecso
tag
válasz
IMIIKE1998 #49779 üzenetére
Szánalmas..
-
regener
veterán
válasz
IMIIKE1998 #49689 üzenetére
De létezik...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
IMIIKE1998 #49689 üzenetére
sajnos fel kell nyitnom a szemed, még hogy nem létezik csalás WoTban
annyira el van harapózva a csalás abban a játékban, hogy egyes magyar klánok is arra szakosodnak hogy csak csalva játszanak együtt.
-
dugo_
veterán
válasz
IMIIKE1998 #49691 üzenetére
De miért hasonlítasz össze egy MMO-t egy FPS-sel?
Mi köze a két játéknak egymáshoz? Midtown Madness-ben sem voltak csalók, mégse azt játszuk. -
szebe
addikt
válasz
IMIIKE1998 #49440 üzenetére
"szerintem elkúrták a rangrendszert"
Fogadni mernék, azzal semmi bajod nem volt, amikor a semmire dobált fel
Zárjátok már ki a képet, amit odarak a neved mellé. Úgyis a pontszámodhoz mérten fog társakat/ellenfelet bedobni, azt meg úgysem látod.
Vagy szedj össze ~10 barátot, annyiból 5-en nagyjából mindig meglesztek, aztán kész. -
AllTheBest
őstag
válasz
IMIIKE1998 #49464 üzenetére
Nyugi, csak hogy tudd, itt aki nova az egyenlő a sz@r nyomorékkal, felesleges ezzel itt vitatkoznod, ha nova rangban vagy az alatt vagy az egyet jelent azzal, hogy háttal futsz midre pro90-nel és futás közben lősz az égbe, gránátot dobsz magad alá, stb...
Sajnos...
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #49453 üzenetére
smurf? silver szinten?
-
demerion
tag
válasz
Viszonylag sokat játszom Silver Elit - Nova2 között (igen, smurfolok mert tesóm SEM én pedig MG1-2), érdekes módon az ott lévő játékosok akikkel találkoztam nem hogy lőni nem tudtak hanem nagyrészt a mapon is eltévedtek. Aki nem smurf csak ledobta Nova körülre az teljesen normális hogy nullába lő mindenkit, mivel sok kala körüli zuhant meg nova elejére-közepére. Egy két smurföt láttam max, de annyira nem voltak vészesen erősek, ha tudod hogy mit csinálsz simán megölöd őket és mivel ez egy csapatjáték normális esetben egy ember nem tudja lehozni az egészet.
-
phenomHUN
senior tag
válasz
MM sucks? Játssz minél többet community szerókon. Ott megtanulsz lőni és a pályákat is vágni fogod. Á la CS 1.6.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Fogalmam sincs, miről beszélsz. Van 3 accom is, mindegyiken aktívan MM-ezek, és nem szednek szét senkik semmit. Nagyon-nagyon ritkán becsúszik valami überlow wh-s és/vagy aimbotos, de ennyi. Szerintem a 10-12 éves hülyegyerekeken meg troll oroszokon kívül más nem rondít bele a játékba. Most már a rangrendszer is a helyére került. Én elégedett vagyok.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #49449 üzenetére
Nem rontottak el semmit. A pontszámaidhoz az a rang tartozik, amibe visszadobott. Ennyi.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Ha ennyit lebux lehet nem a game hibája...
-
Vanir
veterán
válasz
Nem elkúrták, hanem nehezítették. Mellesleg még mindig nem értem, hogy miért kell siránkozni a rang miatt, nem mindegy, hogy mit ír ki a játék?
-
htc07
addikt
válasz
IMIIKE1998 #49406 üzenetére
ja, aki online az egy lusta kocka.
bezzeg aki facebookon lóg egész nap, az gdp-t termel
-
ReFleXx
addikt
válasz
IMIIKE1998 #49389 üzenetére
A héten már harmadik nap kapom ezt az üzenetet, de örülök mert ezek szerint müködik valamennyire ez a report rendszer. Tegnap egy pörgő aimes gyereket reportoltunk vagy 6an az egyik public szerveren, ereztem hogy mara mar ott fog viritani a kék üzenet. A csaló srác profilján kinn volt a tarifa, hogy mennyibe kerül a cheat meg hogy miket tud.
-
válasz
picit sok ezen az accon a bukott versengő, nem?
-
mepet
addikt
válasz
Az, ha egyetlen ismerős online, na az tényleg szar érzés.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
Hová lett a novád?
-
Feherfy
tag
válasz
IMIIKE1998 #49321 üzenetére
Előttem már kifejtette lemusz kolléga, de 1 kulccsal mégis mit szeretnél tradelni?
Már ha csak felnézel lounge-ra akkor is megy az aprózás, akár az egy kulcs érték alatti skineknél is.
Bárki bármit keres, vagy szeretne cserélni mindenhol ott van a "need overpay", "you overpay". Mindenki nulla euróból akar kést.
Nem azt mondom hogy lehetetlen, csak amennyi időt az ilyen cserék felkutatásába fektetsz több áramot fogyasztasz mint a profitod.
Ha pedig tényleg kevés befektetéssel akarsz kezdeni, akkor matricákban gondolkozz. De arra a cserélők 80%-a eleve szarik, illetve ott akár 1 évig is tartogatnod kell a cuccot mire felmegy (ha felmegy) az ára. -
light0416
tag
válasz
1 kulccsal felejtsd el
Manapság már 10 kulccsal is elég nehéz kezdeni valamit, hogy megfelelő hozam jöjjön, gondolok itt 1 kulcs haszonra.
-
lemusz
addikt
válasz
Nem vagyok egy nagy tréder, de azzal tisztában vagyok, hogy minden üzleti vállalkozás alapja egy bizonyos mennyiségű kezdő tőke. Ez a steam és cs:go esetében egészen biztosan nem egy kurva kulcs. Ez olyan, mintha Kft.-t akarnál alapítani, aminek a kötelező minimális jegyzett tőkéje 500.000 Ft, de neked csak 50.000 Ft megtakarításod van és még üzleti terved sincs.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998 #49290 üzenetére
Valaki? Vagy 1 kulccsal inkább hagyjam?
-
phenomHUN
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #49290 üzenetére
Persze, vegyél még min. 49-et és neki is állhatsz tradelni.
-
dugo_
veterán
válasz
IMIIKE1998 #49187 üzenetére
Akkor a következő zsebpénzköltés új asztalra menjen.
-
bbdzyx
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #49178 üzenetére
1600cpi @ 4,34 sens? omfg, eltalálsz egyáltalán valakit?
+1 vanirnak vedd lejjebb a szenzit, ez így nem maradhat.
-
Vanir
veterán
válasz
Dzsízőemdzsí szerinted mér? Gondolom azért mert még a nagyobbhoz vagy hozzászokva. Mondjuk az 1600 DPI mellé még a 2.5 ingame is indokolatlanul nevetségesen nagy, mire kell neked ~6 centi egy 360°-os forduláshoz?
Ehhez idő kell, hogy megszokd a kisebb sensit, de ennél megéri lejjebb küldeni, mert sokkal pontosabb lesz a célzás.
Ha van hely rakd fel a könyököd az asztalra, vagy a szék karfájára, és alkarból játssz. Simán jó lesz. -
phenomHUN
senior tag
válasz
Magad is leírtad: "Valamiért annyira megszoktam."
-
MurdR
veterán
válasz
IMIIKE1998 #48706 üzenetére
Én is elsőre a VGA-ra tippelek, elég tipikusnak tűnik. Persze ha tudod, akkor egy időre tedd rá a TV-re, és úgy hajtsd meg, ha ott is előjön, akkor ugye nem kérdés...
-
Assimilator
őstag
válasz
IMIIKE1998 #48703 üzenetére
Monitor.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #48681 üzenetére
Welcome the to smurf!
-
Vanir
veterán
válasz
Drága Imike, lassan ideje lenne tényleg megtanulnod azt a topikon belüli keresőt, vagy legalább venni a fáradtságot és visszaolvasni, mert ez már tényleg nevetséges.
-
dugo_
veterán
válasz
Mert módosították a rangokhoz tartozó háttérben számolt pontszámokat, hogy kialakuljon (majd egyszer a távoli jövőben) a rangok haranggörbe alakú normál eloszlása.
Addig meg dobálgat mindenkit mindenfelé. (Leginkább lefelé).
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #48664 üzenetére
Krisztókának nem adta be a 720 noscope pitből, ezért útra kelt Szopró Bencéhez, hogy 1 hit késelje
-
MurdR
veterán
válasz
IMIIKE1998 #48667 üzenetére
Ez így van. Nem kell ahhoz CS, hogy valaki elmebeteg legyen.
-
ReFleXx
addikt
válasz
IMIIKE1998 #48667 üzenetére
Tipikus blikk cikk, főcím szerint megölte, amugy meg nem is halt meg az áldozat.
-
Xero
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #48664 üzenetére
Ezek simán elmebetegek.
BTW Blikk... please...
-
szebe
addikt
válasz
IMIIKE1998 #47878 üzenetére
Én mondjuk lazán 30-at lőttem a revkósokra, szóval a hiba az ön készülékében van.
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #47878 üzenetére
"így csak arról szól a játék, hogy ki lő hamarabb..."
Pontosan! Légy gyorsabb, én már leírtam egyszer. Ha nem vagy elég gyors, akkor gyakorolj, ha nem gyakorolsz akkor mit vársz magadtól? Semmitől fejlődsz csak úgy? -
CraBByzzz
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #47620 üzenetére
Én forceban kevósok ellen P90-et szoktam (mondjuk p90 mindig jó
) , kevesebb pénzzel umpt. Második körben Mac10et vagy mp9et (ha -ben vesztitek az első kört de bomba volt akkor érdemes ezzel forceolni, vagy tec9 traint). Mp7-et mostanában ritkábban veszek, de kevesebb pénzzel ha nincs pénz m4re akkor az is jó lehet kevó ellen. De mostanában pl. dust2-n B-re szoktam vinni mag7-et (vagy ha már smg-ről beszélünk mp9et) és fal mögé bebújok fix killek. Vagy sawed-offal ha nem fogják ct-k midet (d2 még mindig) akkor letolom midet 2 flash berongyolok B-re a társak várnak tunnelben és fix killek (de ezeket lehet smgvel is).
-
Arkennys
addikt
válasz
szoktam első körökben macet/MP9-et is, UMPT is kedvelem ha olyan akár kis vásárlósban is, simán jól lehet operálni azzal is
-
demerion
tag
válasz
Én pl nem annyira szeretem az MP7-et, inkább UMP/Mac10, valamiért sokkal jobban bejön mindkettő és olcsóbb is. P90 meg néha muszáj ha nincs más megoldás
-
htc07
addikt
válasz
Amelyik jobban bejön.
Én pl. néha bekattanok és átváltok p90nub módra, aztán 4-5 kört lehozok vele.
Nem a legyek hordták bele össze a 4000+ killt
[link]
(kb. egy éve vettem a skint)
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #47610 üzenetére
Linkeld már be a steam profilod.
-
szebe
addikt
válasz
IMIIKE1998 #47581 üzenetére
DM-en mennyit lősz?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Hát figyelj, kaptam haveromtól egy GNM accot, 6 meccs alatt duplakala volt úgy hogy funoltam rajta, de a minden meccsen elért 10mvp miatt két meccsenként dobott fel. Novában konkrétan olyan jól lövő játékosok vannak, hogy körbe ugrálom háromszor egy zeussal a kezemben de fél hp-t se vett le kalával. Ha tudnál egy kicsit is lőni akkor annyi lenne a támadás hogy vakítasz egyet aztán le acelsz egy pisztollyal és nem túlzok, mert tényleg ilyen a nova rank.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz
LEM alatt senki nem tud lőni. Sőt még onnan is sokan teljesen bengák. Te a nova4 rangoddal kb olyan messze vagy a tudok lőnitől, mint én attól hogy dragon lore-t nyissak még idén ajándékba kapott cobble ládákból.
-
Vanir
veterán
válasz
Hidd el, hogy GNM-en még nem tudsz lőni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #47394 üzenetére
Srác, hetek óta nem írta ki a steam könyvtáradban a játéknál, hogy update volt. Akkor szerinted "visszaerősítették"?
-
demerion
tag
válasz
IMIIKE1998 #47357 üzenetére
Lényegtelen mert keveset ér a szavazatod az elején. Amikor már egyre többször találod el, hogy mit nyomott a többség onnantól kerülsz "feljebb a listán".
-
dugo_
veterán
válasz
IMIIKE1998 #47308 üzenetére
Nem kell, hogy azon maradjon, csak ne legyen folyamatos. A K tök messze van a WASD-tól, csoportosítsd a hangot és a használt gránátokat a mozgás billentyűk köré.
Nekem pl. X az ingame, C a ts chat, így menet közben is könnyen elérem hüvelykujjal. De rakhatod az egérre is, van ismerős, aki azon használja.
-
1m1s
tag
válasz
IMIIKE1998 #47304 üzenetére
Én az Alt-ra állítottam be a voice-ot, viszonylag kézhez áll még action-ban is tudom használni.Amúgy tényleg kib@szott idegesítő amikor valaki folyamatosra van állítva és a háttérben sír a kölök, meg megy az orosz M1.
-
dugo_
veterán
válasz
IMIIKE1998 #47304 üzenetére
Options - Audio - Enable voice - Open microphone
de ha nem akarod, hogy 2 perc után blokkoljanak, akkor ne tedd. nincs is annál idegesítőbb, amikor a kibaszott csipsz zörög a háttérben, meg a fingás is behallatszik, mert szarul van beállítva a nyitó hangerősség.
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #47217 üzenetére
Dehogynem. A random weapon opciót ki kell kapcsolni, még ott írja neked alul nagy kula betűkkel, F3 gomb az.
-
szebe
addikt
válasz
IMIIKE1998 #47118 üzenetére
Az egérpad teljes szélességén fordulj 360°-t, akkor bárhol, bármikor képes vagy 180°-t fordulni, emellett a spraycontrol is megfelelően fog menni.
-
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998 #47118 üzenetére
Minél nagyobb annál jobb. Amekkora csak elfér az asztalon.
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #47096 üzenetére
legnehezebb map talán azé
Régen lanokon nekünk train és cpl_mill volt a mapunk. Ha ott megtanultál rendesen játszani, akkor csinálhattál meglepetéseket -
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #47096 üzenetére
Régi train sokkal jobb volt, azt szerettem.
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #47000 üzenetére
ha trollkodni akarsz ne MMezz... más 30-40percét teszed tönkre vele.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #46956 üzenetére
[link] Az alábbi videót érdemes megnézni, a srác rendesen összeszedte szerintem.
-
törölt tag
válasz
Abból nem hall semmit, de ha pl fegyódat váltogatod stb, azt hallja. Viszont van az emberben egy berögződés legalábbis nálam, hogy ha sokáig tartok egy pozit, és hátul síri csend van, akkor hátrafordulok, és ha ott van lelövöm.
(#46957) rumos XIII
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
Nem, de viszont ha váltogatod a fegyveredet, azt hallhatja.
-
szebe
addikt
válasz
IMIIKE1998 #46658 üzenetére
Mirazs.
-
Tewe013
őstag
válasz
IMIIKE1998 #46658 üzenetére
Haverokkal mi csak migránsnak szoktuk nevezni abba még senki nem kötött bele.
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #46628 üzenetére
kérd meg aput balról is pofozzon fel.
-
Redneck
nagyúr
válasz
IMIIKE1998 #46604 üzenetére
Mostanában nem játszottam de úgy érzem nem is fogok. Ez a gagyi lépéshang megmarad? Nem azért a 20 fillérért, de 3 évig jó volt a régi hang? Lenne mivel foglalkozni de ez a fontos? CoD:GO.
A másik ami jobban idegesített. 2 napja játszottam utoljára, 2 MM-et és baromi nagy laggjaim voltak 1-2 percenként véletlenszerűen. Sikerült javítaniuk, vagy inkább a hangokat és a lóvét hajtó skineket polírozzák?IMIIKE1998:
Tinnitus. Sz*r dolog, vagy elmúlik vagy nem. Sok dolog miatt lehet, és előfordul hogy mások nem hallják de nálad mérhető a mértéke. Audiológia, fül-orr-gégészet. Nehéz és idegesítő ügy.
Főleg ha valami szemétláda antenna okozza a közelben amit mondjuk egy nagy szolgáltató, rakott fel...
Előfordul hogy a hangot/sistergést/zúgást mások is hallják, de őket nem zavarja éjszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest