- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
perecKING #42161 üzenetére
Én vagyok az, sajnos ezzel is az a baj, hogy ugye a bal középső ujjam kisebb egy picivel, mint a mutatóujjam, gondolom el tudjátok képzelni, kb. el se érem a kozepsővel a W környékét, de azért köszi.
Amúgy miért van az, hogy az MM csupa 5 éves veteránok ellen dob be full kezdőként, szinte esélyem sincs, instant fejbelőnek. :/ -
SRII
őstag
válasz
perecKING #42163 üzenetére
"van már 144hz monitor, i7, vga,jo fules, twitch.... csak a skill...bassszameg.."
Na meg a jó skinek, a skin a minden ,ha jó skined van skill is lesz....enélkül nem teljes a cs:go karriered.
Hát nem sokára kiderül menyit bír a raktáram....nem hiszem el,hogy csak 1000 lehet benne...
GABEN!
-
-
perecKING
senior tag
-
zkas90
senior tag
válasz
perecKING #40427 üzenetére
XP-t kapsz az ow után. Lejátszott meccsek után írja jóvá az XP-t. Azt nem tudom, hogy azután ad e a csak ha sikerül csalót elkapni, vagy minden OW után kapsz.
http://www.hltv.org/match/2297410-dignitas-volgare-gameagents-league-season-2
22:00
-
-
maximilian4
addikt
válasz
perecKING #39030 üzenetére
Csak vigyázz nehogy te húzd a rövidebbet. Volt már olyan haverom akinek nagy volt a szája, mikor ott állt előtte a cigó meg beszart, kapott egy pofont és leblokkolt, aztán meg hívott engem hogy segítsek... Az csak egy szép elképzelés hogy te odamész adsz neki egy pofont kidől és kész (lehet visszaüt, lehet ott lesznek 10-en, stb..). Tapasztalatból beszélek, volt hogy kaptam és volt hogy adtam is, pedig nem először találtam magam ilyen helyzetben és közdősportot is már kisgyerek korom óta csinálom. De ha rámhallgatsz ezért nem éri meg balhézni. Ha még is lemennél hozzá ne kíméld!
-
perecKING
senior tag
-
Xero
nagyúr
válasz
perecKING #38725 üzenetére
Háááát nem tudom. Az hogy a füles az utolsó az erős.
Valahol a jó monitorral teszem egy súlyba. Piszok sok helyzetet csak azért tudtam lehozni mert hallottam hogy xyz helyen eldobták a bombát, vagy tőlem három falnyira ugrottak egyet. Nyilván a monitor is számít, de ott vagy pénztárcával vagy színminőséggel kell kompromisszumot kötni a 144Hz-hez, így én elvagyok 85-ön is.A gamer füleseket meg tényleg felejtsétek már el. Egyrészt a source motornál pont semmit sem ér az 5.1 7.1 és hasonlók. Kell egy kiváló stereo füles (lehetőleg nyitott ha a környezet adott hozzá) és akkor a pálya túlsó végén magát elfingó ellenfelet is meghallod.
Egy jó monitorral csak arra reagálsz amit látsz. Egy jó fejhallgatóval már arra is tudsz reagálni amit csak látni fogsz. Szóval -200ms
-
zkas90
senior tag
válasz
perecKING #38725 üzenetére
"Britalis azonnal erezheto kulonbseg!"
120 fps, 75 hz-ről váltottam 200 fix fps és 144 hz-re.
Egy különbség van amit észreveszek, az fps igényesebb mapokon sem akadok.Nem lett tőle könnyebb a játék. Meccsmékingre full fölösleges 144 hz-es monitort venni. Nem ettől fog valaki rangokat lépni.
-
maximilian4
addikt
válasz
perecKING #37643 üzenetére
[link] 22:53-tól. Talán hallgasd meg kodiak apánkat, miért noob fegyver a p90. Én ugyanezt gondolom. Egyébként ha jól védekezik az ellenfél nem úgy megy az hogy csak úgy berusholsz és kész. Kapod a flashtől kezdve a füstöt a molotovot. Az ellenfélnek van füle, nem fog kiállni eléd. Még mindig azt mondom, hogy a p90 egy noob fegyver. Lehetsz itt felháborodva. A képen mit kell nézni? Semmi nagy szám nincs benne, nem értem.
Perec király vigyázz mert a nagyok ellen már nem lesz hatásos a pro90, el fogsz perecelni.
-
Mezcal
addikt
válasz
perecKING #37542 üzenetére
A barátaim közül, akik anno nem tudtak kikerülni az ezüstből, mindegyik nova master és babérkala között mozog, feljebb nem jutnak, de bőven elvannak ezen a szinteken.
Ha ez csak egy egyszeri kitiltások miatti eset volna, akkor már rég visszaestek volna silver elitbe. -
maximilian4
addikt
válasz
perecKING #37185 üzenetére
Ismerős...
Tegnap ugyanez. Egyszerűen olyan szinten elszaporodtak ezek a kis szemetek. Visszanéztem a demót és olyan hányinger módon csalt, bután, még csak nem is próbálta leplezni. A gyerek 77%, illetve 74% hs rate-tel zárta a meccsett. De igazából én nem tudom felfogni mi ebben a jó. Nekünk se jó, nekik se jó. Most abba nekik mi az élvezet, ha előre tudják ki hol van pl., és csak le kell lőnni (így nem nehéz mondjuk). Ebben mi az élmény neki?A második meccs meg 5 new acc. ellen dust 2, 16-8-ra kikaptunk, ott ketten csaltak. Ugyanúgy wh iszonyat primitív módon.
Tavaly esküszöm nem volt ennyi csaló, de csinálhatna valamit a valve mert lassan nem lehet normálisan játszani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest