- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
kuli detected videó káming szún.
Amúgy lehetett prefire, tudja hová kell tartani, hamarabb ér oda stb. Évek meg a tapasztalat - sznónál meg a vatikáni segítség
-
Mondjuk ha megvan simán a 300 fps, miért fix 128-al játszol?
IreN!CuS
Nekem mindig is nagy kedvencem volt az Inferno, Sourceban imádtam, az előző CSGO-s verziót is szerettem. Ez is jónak tűnik, csak jobban meg kéne ismernem -
Xero
nagyúr
Azt speciel elszúrták szerintem.
Bár tény, hogy realisztikusabb az egész.
-
Xero
nagyúr
Na igen. Most minden nagyképűséget félretéve, de ennyi idősen már túl voltam az angol közép nyelvvizsgán. Az akkori társaságom 80%-a 1-2 éven belül szintén túl volt rajta.
Kérdem én, akkor ezeket a srácokat honnan szalajtották? A 9 éves keresztlányom vidáman néz angol nyelven mesét, filmet és relatív jól olvas angolul.
-
Komi28
senior tag
Köszi így már értem hova kell beírni.
Így jó lesz ha beírom: -port 27015
elég lesz ennyi, nem lesz ennyi nem kell sehol sem szóköz vagy vessző bármi? Kösziadise: nincs szándékomba zavarni becses társaságodat,
Segítséget kértem amit a többiek meg is adtak, köszönöm is mindenkinek
Sajnos én a saját gépemen a telepített mappákban kerestem a beírási lehetőséget ezért volt számomra nem érthető. -
Gentlelelele
aktív tag
És az EB nyitó mérkőzését Nigéria és India játsza. Elnézést Franciaország és Románia.
Na de ez már tényleg nagyon off. Ezért megkérdezném, hogy van-e itt valaki, akinek van prémiuja Faceitre és szokta is használni, mert épp játszó pajtásokat keresek
Illetve még valami. Ha priát üzenetet küldök/kapok PH-n, akkor azt hol tudom megtalálni ?
-
-
kuLi_
tag
Költői kiérdésre gyakorlati válasz?
Nagyon röviden és tömören, szigorúan szerintem; ez a CS-s generáció (tisztelet a kivételnek) szimplán nem nagyon szeret megküzdeni a sikerekért. Pár hónap után lecseng a közös lelkesedés és felerősödnek az egyéni problémák és játékbeli különbségek, amikre a választ nem együtt, csapatként keresik, nem próbálnak javítani a helyzeten. Ugyanitt probléma, hogy sokan a kritikát is rendkívül rosszul kezelik és nem képesek konstruktívként kezelni azt, nem is nagyon tudok olyan csapatról (srsly), akik veszik a fáradtságot és öten megnézik majd kielemzik a saját meccsüket és a benne elkövetett hibákat. -
prtvlogan
aktív tag
Nekem úgy tűnt, hogy silveren belül könnyen feljebb rak, viszont amikor silver elit master vagy, akkor egyszerűen több pontot, vagy elo-t, vagy akármit követel tőled a rendszer, míg eldönti, hogy valóban magasabb csoportba tegyen-e. Eddig a gold nova-n is ezt tapasztalom...
-
MarioAna
senior tag
14-1-ről szoptunk 15-15-re az előbb. Ilyenkor "I am more tilted than JDM" módba kapcsolok.
Hogy kerül olyan ember DMG/LE környékére aki:
1. nem tud lőni
2. nem tudja a füstöket
3. nem olvassa a radart
4. nem hallja meg ha leugranak és elszaladnak mögötte
5. nem hallgat/figyel az infókra
6. nem hallgat a tacticra? -
Xero
nagyúr
Vedd fel ezt az accountomat. Ha van szórakozós mm és hely dobok inviteot, ha más nem ellesel ezt-azt.
-
Spet
addikt
Nem te vagy a béna, hanem a rendszert változtatták 2-szer is. Engem az 5 hónap szünet után nova 3-ból ledobott a silver 2-be és onnan próbálok vissza kapaszkodni, egyenlőre silver master elite, de nem hiába hívom én ezt a régiót silver hell-nek, nagyon nehéz az felfele haladás (főleg, hogy a smurfokat hol ide, hol oda osztja be).
És most várom, hogy silver noob cyka blyat
-
kuLi_
tag
Bros only, soz.
Csapatkereső téren amúgy KODIAK intézett valami okosat az oldalán, arra érdemes lehet rápillantanod, egyéb ötletem amúgy nincs. Mivel kihaltak a budapesti netkávézók, nincsen már cs.hu és annak amúgy anno igen aktív fóruma, így nem nagyon lehet érdemben társakra lelni. Maradnak a fórumok, facebookos próbálkozások különféle csoportokban illetve MM közben véletlen egymásra találás.
-
AllTheBest
őstag
Nem lehet pontosan megmondani, a teljesítményedtől függ, egyik ismerősöm 2 hónapja silverben van, igaz nem is játszik sokat, de nem akarja feljebb dobni, engem a rangrendszer módosítása után kala 2-ből 2 nap alatt visszadobott nova 2-be, utána kb 2 hétig nova 3 és 4 között ugráltam, aztán most már lassan 1 hónapja kalában vagyok... Ha sokat játszol (és persze jól) akkor talán hamar kikerülsz silverből
-
Andris837
senior tag
Köszönöm szépen, lefuttatom. Most bekapcsoltam a gépet, innen írok, alapjáraton 55-58 között ugrál a hőfok. Szerintem a hűtővel van valami. Bár én nem nyúltam hozzá. Ismerősöm azt mondja, hogy a hűtőben van egy alkatrész, ami ha eltörik/elpattan akkor megnőhet a CPU hőmérséklet...
A VGA-nak semmi baja, az elvan, szinte teljesen új.fntastic: Igen, jó ha le van fixálva az FPS vagy 128-ra, vagy 256-ra.
-
Иван
őstag
Ez nem teljesen igaz. A GoldSRC tényleg az idtech 1-2ből nőtt ki, de ha jól tudom a source kódjai már nagyrészt önálló fejlesztés volt, a goldsrc kódjaiból mindössze maximum 2% került bele. Szóval túlzás azt mondani, hogy id alapokon nyugszik.
SZERK
"John Carmack commented on his blog in 2004 that "there are still bits of early Quake code in Half-Life 2"."ID tech kódok még megtalálhatók benne, de egyáltalán nem mondanám, hogy azokon alapszik. Annyira durván módosítva van, hogy gyakorlatilag köze már nincs ahhoz a motorhoz.
-
Sabre
őstag
Hát, márpedig az L2D motorja minden, csak nem korszerű. Persze mindenféle képjavítókkal meg egyéb javításokkal szépen felturbózták. Ehhez azért értenek a valve-nál, nem is kicsit. HL2 mennyire megelőzte grafikában a korát, emlékezzünk csak vissza.
De amiért ment a hurrogás, egy Battlefield 3 még csak nem is ultra beállításokkal, össze sem hasonlítható ezzel kinézetben. Játékmenetben meg pláne professzinálisabb, ami meglepett engem sok-sok év 1.5-1.6 és source után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged