- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lemusz
addikt
Sajnos igen, mert PUBG-hez meg volt egy nvidia release kb 2 hónapja, ahol optimalizáltak rajta ezt azt és jobb lett az fps. Egy igazi WHAT DA FCK SHOULD I USE? helyzet...
(#68370) Redneck: konklúzió: 370-essel kezdődő nvidia drivert használj, abban feltehetőleg jobb a DX9 performantika. Persze csak ha csgóval játszol, mert más, újabb játékokhoz kellhetnek az új driverek.
-
skL86
tag
Nem tudok nonprime-ról nyilatkozni, nem játszok olyat. Prime-ban egyszerűen nem látok annyit, mint itt a napi szinten a csalók miatt hőzöngő kommentelők, vagy a kedves Puff, vagy gyakorlatilag mindenki akivel együtt játszok (random, premade egyre megy) és minden meccsen lecsalózzák a fél mezőnyt, általában persze a vesztesek a győzelemre állókat, vagy aki épp lelövi őket. Itt mindenki baromi tehetséges, skilles játékos, akik sose lőnek 20 alatti fraget, mindig ügyesek, de a társaik bezzeg...meg persze játék közben minden csalót 100% biztonsággal kiszúrnak. Persze az isten veri őket, hogy még csak silverben vagy kalában vannak, pedig a valódi tehetségük okán többre hivatottak, csak ez a sz@r MM, meg ez a köcsög Volvo, meg a szemétláda skilltelen csapattársak, és az a rengeteg csíter, csak azok ne lennének. Teljesen biztos vagyok benne, hogyha egyetlen csaló sem lenne, akkor sem esne vissza jelentősen a reportok száma, sokkal megnyugtatóbb, ha az ellenfél csalt, mintha te szúrtad el. Önkritika még a kanyarban sincs..
Részemről leszálltam a csaló témáról mert pont felesleges ugrálnom ezen
. edgR két mondatban már összefoglalta a lényeget
.
-
lemusz
addikt
Hát inkább olyan 1 napos szuprém, mert bukta is le sas2-re kb azonnal. Ennyit még te is eltudnál érni dugó, bármennyire is nehéz elhinni eme 1 éves szösszenet alapján, de pár hónap koncentrált játék igenis képes lehet 3-4 rangot emelni valaki játékán. Annó téged is úgy emlegettünk, hogy a PH mix leggyorsabban fejlődő játékosa, nem emlékszel?
Szmörfömön - ahol játszottam pufival néhányat - megnéztem és se nekem se ismimnek nem jelzi a játék, hogy csaló lett volna a lobbynkban. Győzelmek száma sem csökkent.
-
-
bepken
veterán
én tényleg annyira keveset játszok (ezzel is), hogy igazából nem a világ vége. de el tudom képzelni, hogy aki évek óta komolyan tolja, mennyire kiég ezektől az idiótáktól... csak az lepett meg, hogy egy olyan játékmódban is izomból csal, ahol nincs is igazán értelme.
de mondjuk nálam picit azért enyhített a fájdalmakon, hogy hydra tárgydobásra most egy, a belépő árának háromszorosát érő skint adott be. erre szokás mondani, hogy "öröm az ürömben" ? csak ugye kár, hogy ennek kell örülni
-
-
GhanBuri Ghan
őstag
Jó neked, hasonló tapasztalatok, de nekem évek óta még egyszer nem írt vissza, hogy csaltak ellenem, jóváírták az így vesztett pontokat - olyan viszont már volt, hogy csalóval játszottam, ennek megfelelően módosították a skill besorolásomat.
És a csalót úgy értettem, hogy demót megnézve látszott, ahogy már a fal mögött fejre tart, és társai. -
Cirkaloo
tag
Az első résszel egyetértek
A 2-5közötti számot már túlzásnak érzem kicsit..de mindig mindig van olyan, hogy hirtelen megtanul játszani az ellenfél.
Igaz, alsó-közép szinten rengeteg a smurf, emiatt is érzik sokan, hogy csal az ellenfél. Közben nem, csak egy jobb játékos van ellenük sokkal.
Tegnap én is elkértem haverom kala accountját mert hónapokat kihagytam, aztán lőttem rájuk 45ötbár néha én sem hittem el mit adott be.
A legjobban az tetszett, mikor 4vagy 5fős török premade ellen (LEM-GE meccsen) nyerésre álltunk talán 13-6ra... Az ötből amúgy 3an extrém botok voltak, volt egy átlagos...az első meg az említett állástól csak deagleval elkezdte baszatni a CSAK fejeseket, 5v1 szitukat lehozni.... volt vagy 100óra az accountján, meg 50+ ölése a végén...
és OW-t se kapott, pedig egyértelműen többször is látszott, hogy csal...
-
Gabrielsen
csendes tag
i5 6600 lenne 41.000 Ft és elég a gyári hűtő és elég egy b250 alaplap ami kb 18.900 ft
i5 6600k lenne 45000+6k a hűtő rá plusz 31.000 ft egy z170 amibe tudom húzni
i7 6700 alapból 59k és kb 100mhz a különbség a gyári órajel és a turbó közt. Azt a +4 szálat meg abszolút semmi nem használja ki (javítsatok ki ha tévedek)megnéztem mit hoz a 980 gtx kártya a 6700es i7-el,kb 20-30 fpsel több,tehát szintén nem éri meg azt a 18-20ezres felárat
-
Redneck
nagyúr
64 tickrate, minden low, 16:10 széthúzva, 1280x800 felbontáson.
Szerintem két kérdés van:
Mi a minimum konfig fix 300-hoz 1024x768, 1280x1024 felbontáson ful lowon.
Mi a minimum konfig fix 300-hoz nem 15-20 éves felbontáson, pár beállítást kicsit magasabbra véve.Egyébként ilyen szar a motor. Ha fejlesztették, netán cserélték volna akkor most több szálon menne jobban, és nem az órajel lenne a lényeg. Nem kéne erőből megoldani.
Plusz lehetne értelmes felbontásokon játszani, mert nem a CPU lenne a lényeg. -
Redneck
nagyúr
Olyan túl nagy tudomány nem kell hozzá. Kell egy 4 magos, nem ezer éves húzható Intel processzor (4,4-4,8Ghz között), 8GB RAM, és legalább egy 750 Ti. Kész a CS:GO konfig.
Szerk:
Az pedig feltételezhető hogy mindenki aki játékra használja a gépet, tudja hogy kell az OS-t és az alap programokat úgy beállítani, hogy ne zabálják a háttérben a gépet. -
szebe
addikt
"140-ből össze lehet rakni egy penya+1050 kombót, ami már pályától függően alulról vagy felülről tartja a 200-as átlagot."
+ott tartunk hogy lassan 5 éves a játék. Ennyi idő alatt azért a játékosok döntő többsége átesik egy konfigcserén. Ha nem lennének a csalós dolgok (steamcloud, egérdriver, stb...), már mehetnének a BYOC lanok, az a 30-40 ICL-es gép meg mehetne bérlésbe.
-
Dave Crank
senior tag
Még nem teszteltem a HDD-t, de kb 8éves Samsung asszem, de már inkább több, mint 8.
Táp új, fps hexa 500+, max 1,5 éves.Szerk:
Rendben, köszönöm! Ránézek!
Igaz, nem mai, se a hdd, se a vga, de egyenlőre nem tudom, mire cseréljem le, ami nem is egy kész vagyon.
HDD mellé meg lassan berakok egy ssd-t, meg ha szükséges, cserélem a hdd-t. -
havri1
félisten
Most jutottam el odáig, hogy a botok erősségét állítani akartam, azt írta hibának, hogy nem tudom, csak a szerver oprátor bla bla..pedig azon a gépen creáltam a játékot..
Szerk.: Már megint az a baj, hogy nem offline botokkal indítja, hanem nyitva van a pálya, és azért nem tudom müódosítani, mert nem is botok vannak!
Mi a fenét rontok el? 2 gyerek egymással szeretne zárt pályán játszaniBeállítom, az engedélyeknél, hogy barátok beléphetnek, elindítom, már akkor gyanús, hogy szervert keres pár percig. Mire belép, tele van online játékosokkal a pálya.
-
30z.Samu
titán
-
Rabbit96
csendes tag
-
-
I Am^^
tag
ragie: szerintem tényleg nem éri meg magyarázkodni. A helyzeten valószínüleg nem változtat. Nekem is gyanus voltál, az elmondottak és a demo alapján meg nem tudom eldönteni. De tény az, hogy sajnos ezzel a magyarázkodással nem érsz már el semmit. Amit tudsz tenni, hogy megmutatod, és leszarod ezt az egészet pl: kahu. Csinál az ember hülyeséget, tény és való, sokan mondják hogy kutyából nem lesz szalonna, ezzel én mondjuk nem értek teljesen egyet, még felnőhetsz. Nem késő,15 vagy, ki tudja 22 évesen lehet olvasunk rólad.
DDD Egy szó mint száz, legyél read-only, és nőjj fel. Sok sikert!
-
lemusz
addikt
-
skL86
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Magisk
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest