- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
XanD3R
senior tag
Elindítod a steamet->play games->jobb gombot nyomsz a cs-source-n->properties
->Launch options-> majd ide beírod hogy -console
ha elindult a játék 0-val tudod elQhívni
vagy játékon belül options->keyboard->advenced-> és itt enable console ( ez nem biztos hogy teljesen ilyen mert fejböl írom -
Macccy
senior tag
A gond az, hogy idáig már eljutottam sőt accountom is van már ..............DE sajna a Steam-en belül nem látom a DOWNLOAD-opciót. Azért kérem, hogy pl. te vagy valaki nézze már meg nekem, hogy hogy lehet mer az a gyanúm, hogy nem én vagyok a hülye hanem megváltoztatták a Steam szerkezetét ......... vagy másik lehetőség, hogy mégis én vagyok a hülye.
Szóval akkor: első lépés kilőve, a Steam telepítve és beállítva .... hogyan is tovább?
Aktív témák
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Egyszerű kávé topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest