- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
satomee
senior tag
Egész pontosan a CS anthology-t tudnám megvenni ennyiért (cs,condition zero,meg még valami,együtt). A HL-t meg nem is tudtam hogy még lehet magában kapni,annyit simán adnék is érte... Nekem csak a HL source van meg,az járt a HL2 díszdobozos kiadásához...
Hol vesztegetik ennyiért amúgy?
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Be kell vallanom, nem hittem volna hogy ennyit számít majd egy drivercsere...
A legfrissebb forceware drivert (91.xx vagy mi) lecserélve az uccsó jól bevált driverre (84.21) látványosan javult a helyzet (értsd max 10-15 fps,de a ''játszhatóság határán'' ez azért igencsak számít).
És összehasonlításképp megpróbáltam beállítani ugyanazokat a beállításokat a nuke-on, ugyanott (6600 non-GT, 500/740)...
[link] -
deter
aktív tag
Nem igazán volt, problémám soha az fps-sel, Source alatt (leszámítva néhány 64 személyes angol szervert
) de én valahogy 800*600-ban jobban szeretek jászani. Lehet, hogy ez csak placebó, de mintha jobban is menne
. ÁÁÁ jut eszembe már nem játszottam több mint két hónapja egy percet sem
Egyébként meg lassacskán megjelenik source engine v2 . Kiváncsi vagyok, mit hoz a válltozás...
üdv:
deter -
satomee
senior tag
Nem gt,csak sima 6600.De előtte egy 9550-el (persze húzva) ugyanilyen fps-eket mértem.Ezért is kérdeztem,mert úgy vettem észre hogy nem a vga miatt lassul így be.Kipróbáltam amúgy 640x480-on is,sőt haver még egy low fps cfg-t is küldött (amitől még a kör is kocka), és az említett mapeknél hasonlóan lehangoló eredményt kaptam...
-
Integra
titán
most mondtad el miért rühellem ezeket
nincsen játék.
kurva jó hogy második körben már hallod ahogy a sok pöcs awp-vel durrogtat, onnantól meg max imádkozás van a sarokban, mert ha kidugod a fejed, halott vagy.
ebben mi a játék?
semmi.
jaj, tényleg!
hogy kell beírnom a konfig fileba a b gombra a buy-t?
meg kéne a desert ígl is az u betűre
[Szerkesztve] -
-
Hi!
Bocsi ezt nem ebbe a topikba kellett volna írnom... én 1.6-ra gondoltam
Amúgy van valami progi Fraps talán a neve... ha ez el van indítva akkor ki írja game alatt az adott FPS-t...
Majd megnézem azzal mennyit ír ki, mert azért csak kiváncsi vagyok ezzel a konfiggal mit tud -
Hi!
Figy mikor CRT-m volt én használtam vsyncet, fordulásnál nem voltak csikok a képernyőn... ott jó volt, de azt nem tudtam TFT alatt már nincs szerepe...
Akkor magyarán minden jó így? tehát ne foglalkozzak vele ,hogy csak 60FPS ír ki??
Amúgy 4x, 8x szűrőkkel fogom tólni... remélem elbírja a gépem 1280as felbontásban...
[Szerkesztve] -
Nah sikerül, de a fentebb említettben néztem a game filtert és nem tudtam ott se sima cs-ét választani...
Most minden OK végra van újra 1.6
Figy TFT mocsival játszom 1280ban és nekem 60hz en frissít a mocsim ebben a felbontásban, na most akkor semmi kép sem tudok 100FPS et varázsolni a képernyőre... ugye?
Minden gameban 60fps-et fogok látni, a frissítésem miatt !? -
awd
csendes tag
hat nemvagom ensem h ez mi, probaltam mar aztis de nem nagyon hatja meg... egyebkent nem csak a szorsz ien hanem sima hl2 is
majd nezek valameik nap 1 win reinstallt is hatha megoldja a problemat... azert ha valakinek van valami otlete vagy talalkozott mar hasonloval, otleteket szivesen varom
-
awd
csendes tag
-
-
Predator666
aktív tag
jah, 1.5ben és 1.6ban is midnig a sas-t használtam, most is azt fogom, kcsit bezavar hogy anno a 3asa volt msotmeg a 2-es dehát...
amúgy a negyedik modellre várok a tk közül amelyiknek az egész ruhája fehér. De ami kijött Krew...hatalmas királyság, meg az a kis bluetooth a fülkében. Nagyon jók lettek...Csak már a dragshotot csinálnák végre meg újra...meg hogy a fakapuknál ne látszódjon át a fegyver csöve, meg kis középen infernon majdnem mozi alatt annál a kis kiugró falnál ne látszódjon át az árnyék...szal kis apróságokat, de ezek waron naygon sok midnent eltudnak abszni
-
Predator666
aktív tag
Én rádiós nettel toléom ami szintúgy iszonyatosan szar. Én ajánalanám neked a kábelnetet, a tonlinetóól, igaz hogy korlátozva van 40gigára asszem, de iszonyatosan jók a pingek, és nagyon stabil. Ráadásul dosolni sem lehet
Amúgy kodiak source vol 2-je meg deep nek ez a ficcenése, még a dragshot update előtt volt
Szóval rádiós netet ne vagyél, inkább kábeknetet mint adslt. Invitelről semmi tapsztalatom -
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest