Aktív témák
-
paramparya
őstag
Az autoexec.cfg-be írd bele a mat_dxlevel 81-et, és meg is van oldva.
-
paramparya
őstag
Tényleg, van még acc-od? Kérdeztem a topicodban, de nem reagáltál még...
-
paramparya
őstag
válasz
Predator666 #4144 üzenetére
Hát, én még aS-en láttam nyomulni sokat (gondolom sejted, melyik
), de már pár hónapja nem találkoztam vele...
-
paramparya
őstag
válasz
Predator666 #4129 üzenetére
Háde' mé'?
2k-ért lehet már venni hl1-et... -
paramparya
őstag
válasz
Predator666 #4127 üzenetére
Nocsak...
1.6 acc mennyié' van? -
paramparya
őstag
Nem cs:sc, hanem cs:s
Hát, nem tudom, hogy jobb lesz-e, nekem sima 6600-zal is 70-100 közt ingadozok (100 fölé nem engedem, minek?), 800x600-on, minden leggyengébb, plusz még különböző cfg-fájl-beli változásokkal le van butítva a graf szinte a végtelenségig :S
Ez ne rémisszen el, mások szerint sem normális, hogy nekem ez így megy -
paramparya
őstag
-
paramparya
őstag
Van CS 1.6 (meg előtte lévő verziók, mint 1.5, stb.), utána jött a cs:cz (condition zero), ami 'nem sikerült túl jól', nem lett nagy sikere, és utána jött ki a hl2 source motorjára épülő cs:s, ami az 1.6 átültetése kisebb-nagyobb változásokkal, ezekkel mind lehet neten gamelni
-
paramparya
őstag
6600-as non-gt kártyám van, és elég gyakran belaggol a játék. Gondoltam arra is, hogy a féléves, telepakolt windows-tól lehet, hát hét elején újraraktam azt is, felment rá sp2+minden frissítés, 77.77-es driver, és ugyanúgy belaggol időnként pár másodpercre, mint előtte. Most kezdtem el nyomni a hl2-t, abban is ugyanaz a helyzet, szóval a videókártyával lehet gond sztem.
Tudja vki, mi lehet a megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest