- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
C^^
őstag
Sracok, kene nyitni az ujat, szoljak egy Moderatornak, vagy szol valaki, vagy szol valaki, hogy o akarja nyitni, vagy szoljak en, hogy en szeretnem nyitni ?
-
C^^
őstag
Nah sracok, enis itt ''hagyok'' egy steam acc nevet.
c4s7inGaR (csak az egyszeruseg kedveert)
Akik itt megadtak azokat felvettem. -
C^^
őstag
válasz
japeen_hun #4771 üzenetére
Elvileg csak annyi, h be kell masolni a megfelelo helyre.
Amit letoltottel lehet, hogy hibas. Probald meg egy masikkal.
Amugy minek skinezed? Mostmar egyre tobb mod kiszuri a skineket, es bannolnak erte + lanon sem hasznalhatod.
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
válasz
he7edik. #4747 üzenetére
Grafikai beallitasok: [link]
(Vissza van veve egy jopar dologbol ahhoz kepest, mint amit o ''optimalisnak'' nevez.)
Nuke-on teszteltem, mind2 felbontasban, ugyanazokon a helyeken, ahol ugyereztem, hogy a 2 holtpont van.
Ezekbol az ertekekbol persze le kell vonni, mert ugye multiban, vagy tuzharc kozben mas a helyzet.
800*600:
-[link]
-[link]
1024*768:
-[link]
-[link] -
C^^
őstag
Hmm. Az source engine 8 lesz nem ? o.O
''de én valahogy 800*600-ban jobban szeretek jászani. Lehet, hogy ez csak placebó, de mintha jobban is menne''
full ugyanez a szitu... pedig meg 1024 ben is elfogadhato fps-eket kapok.
Mondjuk ez lehet, hogy annak koszonheto, hogy egy-ket szirszar ki van love.
Pl. az ilyen kis fizikai targyak: konzervdoboz, ujsagpapir..stbstb. (cl_phys_props_enable 0)
Es ragdoll-t sem hasznalok. (hulla-rongybaba osszeeses).
''64 személyes angol szervert''
GG? -.-
Elvileg a source motor 32 ferohelyet tesz max. lehetove... masreszt meg az alapmapokon is csak 16-16 respawn point van, ezert nem ertem...
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
he7edik. #4744 üzenetére
nono.... 1.6ot enis azzal nyomtam meg 15''os CRT-n.... most a 19-es TFTvel mar kisult tole a szemem, szal 800*600 powa xD
Amugy tenyleg en igy kenyelmesebbenk erzem a game-t, mint mondjuk 1280*1024-be vagy 1024*768-ba.... bar lehet hogy csak bebeszelem magamnak...de igy megy, es kesz.
MOD: mondjuk egy 7950GX2-vel lehet hogy 1024-ben nyomnam
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Figy, ha valakinek csucskategorias VGA-ja van, akkor azert megertem, hogy ad egy kicsit a grafikara, de az igaz hogy kell az fps.
Enis 800*600ban jatszom, hdr off, meg hihetetlen mennyisegu szarsag ki van kapcsolva, egyreszt +fps miatt, masreszt meg zavarja a jatekmenetet. -
C^^
őstag
válasz
Integra #4699 üzenetére
Viszont nemtudom, mostanaban meg mintha nemet szerver se lenne eleg, mert idetomorulnek
.
Amugy mert vagy te ennyire ANTI-AWPs ?
Jo azt mondjuk elismerem, hogy az tenyleg idegesito, mikor >2 vel tobben vannak, 800korrel vezetnek es 5 emberbol 10 awp-zik.
A magozot, azt meg ki kene szedni a jatekbol... az egyik legcsicskabb fegyver...
Kb olyan szinten van, mint 1.6ban a Tactical Shield... Az a masik csicskasag.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
satomee #4675 üzenetére
Csinalsz 1 filet mondjuk notepadban (jegyzettomb), abba szepen kulon sorba beirod ezeket a parancsokat.
(a steam/steamapps/counter-strike source/cstrike/cfg mappaba kell menteni, majd a kiterjeszteset atirni txt-bol cfg-re.)
Ugyanebben a konyvtarban van 1 valve.rc file is. Megnyitod notepaddal, es a vegere, uj sorba hozzairod, hogy:
bind ''gomb'' ''exec fileneve.cfg''
Tehat ha pl. sajat.cfg a file neve, es a numpad9gombbal szeretned betolteni, akkor:
bind ''KP_PGUP'' ''exec sajat.cfg'' -
C^^
őstag
válasz
raczger #4580 üzenetére
A te és a server között lévő adacsomagok milyen késéssel érkeznek meg milliszekundumokban. Rontani úgy tudod, hogy benyelsz valami vírust, játk alatt valami progit futattsz ami lefoglalja a sávszélességed, nagy a PACKETLOSS.
Javítani: Jobb netet köttetsz
Vírust írtasz
Jól állítod be a rate-jeidet. -
C^^
őstag
Neeem nem.
Nekemis tft-m van, szóval 60Hz.
Videókari driverben ki kell kapcsolni a Vertical-sync ot. (magyar driverben függőleges szinkron.)
Látom nvidia-d van. Driverben Performance and quality (teljesítmény & minőség), és ott a vertical sync (függöleges szinkron ) OFF (NEM ELÉG AZ ALKALMAZÁSVEZÉRELT, TEDD OFF-ra !!)
Játékban ahol van az optionsban Wait for V-sync, vagy hasonló, azt is ki kell kapcsolni, de csak ha van.
MOD: cs ben konzolba: max_fps 101 is kellSourceban nem.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Fortissimus #4508 üzenetére
Nincsmit
-
C^^
őstag
válasz
Fortissimus #4502 üzenetére
konzolba, vagy a konfigodba:
bind ''alt'' ''buy m3; buy deagle; buy primammo; buy secammo; buy vesthelm'' -
C^^
őstag
Hello.
Ez úgy működik hogy megveszed vagy a hl2-t vagy a source retailt.
A source olcsóbb mert abban csak a source van a hl2 ben pedig hl2- hl2 lost coast, hl2 deathmatch meg minden egyéb...
Attól függ melyiket veszed de az alapeset ugyanaz. HL2-höz kapsz 5 db cd-t + egy cdkulcsot. Sourcenál is kapsz cdkulcsot, de ott nem tudom hány cd-t végülis lényegtelen.
Letöltöd a steam progit [link] (illetve a cd-n is mellékelik).
Regisztrálsz 1 új accountot, majd aktiválod a cd-kulcsod. Ezzel ''validálod'' hogy jogod van használni a hl2-t sourceot stb... (attól függ mit vettél meg). Aztán felteszed (vagy letölti a steam magától is) és automatikusan frissíti magát.
Kb. ennyi. -
C^^
őstag
Hát emberek... 74%al kevesebb headshot, 30%több csiter, 92%több faltunker.... Rosszabbul cs-zünk mint 4 éve...
-
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4455 üzenetére
Hát ez végülis mindenki tudta, legalábbis érezte, hogy az 1.6nak hagyománya van, és a Valve nem győzi le magát.
Source 1.6hoz képest még versenyképtelen, egy tökéletesen működő lassan 7 éve élő játékkal (legendával) szemben még gyerekcipőben jár.
Sajnos ez van -
C^^
őstag
válasz
Final Fantas #4451 üzenetére
Ilyen nekemis volt, steam bug, próbáld meg steam, options, login as a different user, és bejelentkezel újra.
-
-
C^^
őstag
válasz
Horny256 #4420 üzenetére
Hát pontos választ nem fogok adni, de megpróbálok
A rate-t pontosan nem tudom, a szerver éás teközeted lévő csomag mérete talán bájtokban.
A cmdrate hogy a szerver max hány csomagot küldhet el hozzád egy kör alatt.
Az updaterate meg hogy te mennyit - | | -.
Az interp-meg ''laggtalanít''
u.i. : azért nem privbe válaszoltam hátha mást is érdekel
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4416 üzenetére
Hát az árnyékok tényleg elég bosszantóak. CT-kezdőn áll a gyerek, azt látja hogy röviden futok be... PFF.
-
C^^
őstag
Megnéztem, nekem nagyont etszik a ZÚJ ápdét. Fain az a Krew modell.
-
C^^
őstag
válasz
bagyulajuve #4394 üzenetére
Olyan mint a windows ''néha'' csinál Érdekes dolgokat
-
C^^
őstag
válasz
lordthomas #4386 üzenetére
Gondolom Biztonsági Másolat Verziód van. Steamen keeresztül tudsz frissíteni, de ahhoz kell az eredeti.
-
-
C^^
őstag
Nem hiszem hogy menni fog, mert steamról hl2 enginevel együtt tölti a sourceot is. NA most mivel neked RETAIL sourceod van, az nem tartalmazza a hl2-t, magyarul ez 1 lecsupaszított váz, amivel semmi gáz, csak teljesen kivan lőve belőle a hl2. Ezért nem engedi steamról szedni.
-
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4358 üzenetére
hát akkó' kabbe bazeg
Kösz, inkább kihagyom
De nekem kajak beszokta adninem mindig, de ha pontosan rá lövök akkor beadja dragshottal. zoom nélkül meg közelebbről 70-75% ban.
MOD: pontosítok, t-offline nak csak adsl 512 je jön invitelen. Kábelje egyáltalán nem.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4354 üzenetére
''Amúgy kodiak source vol 2-je meg deep nek ez a ficcenése, még a dragshot update előtt volt
''
Jó mert nekem még most is beszokta adni, még zzom nélkül is -
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4354 üzenetére
Az a baj hogy kábelben nem bízok már.
[link]
Tréofflájn meg nem jön invitelen, csak az 512es csomagja, ami nem lenne gáz, de így telefonnal együtt nem futná rá.
Rádiósat nem akartam, sajnos tudom hogy nem a legjobb. Itt gödöllőn nem vagyok netválasztással a legjobb helyzetben2 választásom van, vagy ez a ********, vagy Invitel ADSL. Az én szolgáltatóm (kábelnet, elég benézni a topicjába..
) itt monopol helyzetben van, és ezzel sajnos visszaél. Belettek már mindenhova terjesztve, iszonyat nagy balhék voltak már, de sz@rnak rá, mert tudják hogy monopol helyzetben vannak.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Kicsit nem a topichoz kapcsolódik, nem aakrom hogy elforduljon off irányba...
De meg szeretném kérdezni hogy ti milyen nettel gameltek?
Mert elég laggos no comment szolgáltatóm van, Szerintem mindenki tudja, F el kezdődik és NET a vége.
Na a lényeg hogy valszeg váltok, és hogy van e valakinek INVITEL 512es ADSL -el kapcsolatban tapasztalata? Pingek, laggos e, stb.? (Főleg Gödöllő érdekelne, ha másnem akkor 28as körzet, de máshonnan is várok válaszokat.)
THX -
C^^
őstag
válasz
Predator666 #4338 üzenetére
Én a filceset még anno CRT monitoron csináltam 1.6 ban SCOUTMAPON
De sourceban szvsz nem kell zoomshot (aka.dragshot) , ha jól rántasz, akkor beadja zoom nélkül is (tapasztalat)
De szerintem hülyeség hogy kivették a dragshotot. Csak meg kell nézni ancients! Deepet[link]
vagy Kodi source Vol2. -t [link]
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Integra #4335 üzenetére
A flash bugos, nem mindig adja be, nekem is volt még régen waron ilyen, B sötétből dust2-n dobják ki a flasht, mögém ment, és nem vakultam el csak sípolt a fülem., aszitték vak vagyok rohannak ki 3an, lelőttem őket, köv körbe meg néznek hogy mivan
Awp-nél meg jellenmző hogy a zoom késik a ghost modeban (halott kamera). Szal ő lehet hogy már rárántott, csak nálad ez nem látszott.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Integra #4331 üzenetére
Na ez a jó.
1.6 ban van ikább nagy anyázás, ott volt régen olyan hogy énis untam, szal voice_enable 0, aztán már csak azt látom hogy kicked and bannedna jó ennyire nem vagyok egoisa
, de tényleg volt olyan hogy jobb statom volt mint az adminnak, és ebből neki az jött le hogy whzok... nc....
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
válasz
Lev Andropov #4310 üzenetére
Na ez nem gyenge
-
C^^
őstag
válasz
Integra #4300 üzenetére
Remélem sikerül.
A skillt nem látni sehol, csak ált. warkeresésnél szokták a klánok megadni saját skilljüket (találomra).
Csak ezzel az a baj hogy nem mindig mondanak igazat.
Nekem is még anno mikor clanban jáccottam, volt olyan hogy mondják low-skill, mondom ok, akkor ip-pass és GO.Erre olyanokat lőttek hogy GG. Low-skill..... NO comment...
Csak lenne jó a netem
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest