Aktív témák
-
Face8814
őstag
Akkor menjünk lépésről lépésre!
1. Megveszed a HL2-t.
2. Letöltöd a Steam-et.
3. Feltelepíted, illetve a telepítés során regisztrálod magad ( Account, Password ).Ez alatt lesz legalább (kapcsolattól függően) kb 2 órás Update. Itt letölti a legújabb frissítéseket, illetve a szükséges fileket.
4. Letöltöd az AllSeingEye ( ASE )nevű progit a szerverkereséshez.
5. Feltelepíted az ASE-t, majd teszteled rajta a kapcsolatod.
6. Kiválasztod a szervert, majd rálépsz.
7. Bent vagy a kiválasztott szerveren. Ha a szerveren lévő map nincs meg neked, akkor azt is Updateli.
8. End -
Face8814
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Nemrég felraktam a Sourcet, de a játék nem fut tökéletesen. Noha az fps számom szerintem megfelel a konfigomhoz ( 60-220) a game mégis akad. Már megpróbáltam mindenféle beállítást (Vsync, felbontás, élsimítás, textura, ... stb) de semmi sem változott. Minden maradt a régiben. Vajon mi lehet ennek az akadásnak az oka???
Előre is köszi a válaszokat! -
Face8814
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Nemrég felraktam a Sourcet, de a játék nem fut tökéletesen. Noha az fps számom szerintem megfelel a konfigomhoz ( 60-220) a game mégis akad. Már megpróbáltam mindenféle beállítást (Vsync, felbontás, élsimítás, textura, ... stb) de semmi sem változott. Minden maradt a régiben. Vajon mi lehet ennek az akadásnak az oka???
Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged