Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
SQX_Barto #3676 üzenetére
Egész hétvégén nézegettem, délutántól hajnalig...
ASE-ban annyi kritérium van beállítva, hogy magyar szerverek legyenek.
Összesen kidob vagy 10-15-öt, de ezeknek a nagy részén nincs senki.
AZ OK, hogy kidob egy BOT-ot ha bejön egy játékos, de szerintem ez akkor sem túl jó.
Az említett szerveren egyszer láttam több embert, mint botot, de az sem tartott sokáig. Szerintem inkább ne legyenek botok, ha jó a szerver, akkor úgyis jönnek majd az emberek.
U.I: Amúgy emlékszem rád, a Source indulásakor játszottunk együtt párszor...
faszláma néven voltam
[Szerkesztve] -
rebi.
tag
válasz
SQX_Barto #3670 üzenetére
A c4 ből mint olyanból kiléptem.
De a c4 nek azóta új neve van ( el!T.|MultiGaminG Clan ),
és abban benne vagyok,most alakítunk egy új LU.-t amivel beindúl végre az eddig elmaradt taktik és speciális gyakorlás!
Holnaptól kezdjük a taktikolást,és a jövőhét végén keresünk magyar ''brutálerős'' klánt egy pcw re!
Ha szoros vagy esetleg nyert war lesz belőle akkor ez az LU marad,és ha WCG selejtezőn source lesz akkor ez az LU megy oda!
Ha nem akkor már van másik variáció az LU ra,és az garantáltan erősebb lesz,mivel 1.6 ból éttérőben lévő játékosok erősítik majd ezt az LU-t
Azért nem egyből a LU2 variációt próbáljuk,mert csak most mondtak igent arra az 1.6 os gamerek,hogy ősszeállnak velünk,és már addigra ősszeállítottuk az LU első variációját!
Persil vagy mi,az lehet jobb! -
Predator666
aktív tag
válasz
SQX_Barto #3661 üzenetére
én: bcsz | Predator®™, (bcsz | )Kalap Úr, Lakatos Józsi, (bcsz | )Lámanéni®™, most tervezem ezt a kettőt beiktatni: Kendő a részeges állat, vagy Indián valami amit még nem találtam ki
, és egy későbbi periódusban a láfoszjóska nevet is tervezem
Jah és 1.6 ban Kalap Ur a molyfing
Edebá a KRTN csapatából hozta meg az ihletet de szolidaritásból az 1.6baültettem át ezt a nevet.
Ui: a láfoszt, nem gépeltem el
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged