- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
én úgy gondolom, hogy ha a haverom Steam accountjával bejelentkezek, amely account alatt regelte a HL2-t a kupon-kulccsal, akkor letölthetőnek kéne lennie a HL2-nek és a CS: S-nak...de mégsem az
nem értem, miért csak a vásárlási lehetőség van feltüntetve
vagy nem jó Steam-logint adott meg a haver (lehet, neki is volt több) -
c41r0^
őstag
A segítségeteket kérem!
Nekem van már egy steames accountom, HL1-es product-key-el, és játszom is az 1.6al már régóta
most viszont ki szeretném próbálni a Source-ot, egyik haverom anno vásárolt kupont, és magának fel is tette, de ő már nem használja sem a Steam accountját, sem a CDkeyt, így megadta ezeket nekem
belépek az ő accountjával a Steambe, és megpróbálom aktiválni a HL2-t a kuponos kulccsal, hogy le tudjam tölteni, de nem engedi, mert azt írja, hogy már egyszer aktiválták ezt a terméket.
ilyenkor mi a teendő? tulajdonképpen ez az eset előfordulhat bárkivel, amikor pl. reinstallja a rendszerét, van neki egy olyan steam accountja, ami alatt anno regelte a CS:S-ot, de újra játszani akar vele
segítsetek nekem plz!
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
El tudná nekem mondai valaki, hogy hogyan tudnék CS:Source-ot játszani a neten?
Úgy szeretném megoldani, hogy letöltöm a Steamen (bár asszem ez nem lehetséges, csak csomagban megrendelni), veszek egy kupont és aktiválom. Azonban úgy látom, külön nem lehet a HL2-t és a Source-ot lehúzni Steamen?
Nem szeretnék HL2-t venni, hanem csak jogtisztán szeretnék játszani Source-ot neten. Milyen lehetőségeim vannak?
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
válasz
Mosqu!to #218 üzenetére
engem pl. kihagytál
1.5 éve inaktív vagyok viszont
gyakorlati pályafutásom csúcsa: Gec2 próbaidő (Raszputyin, mtz80, agent1...)
gyakorlati: publicon hangzott el a még most is aktív foDy^-tól 4vs1 deserttel megnyerése után(1.5):''te sokkal jobb csapatot érdemelnél, mint a diverse e-Sport''
akkoriban rengeteget játszottam foDy^val, és hoztam is kb. a szintjét publicon
a régi szép idők
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest