- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
japeen_hun #4710 üzenetére
ezt te sem gondolhatod komolyan amit írtál...
-
Integra
titán
most mondtad el miért rühellem ezeket
nincsen játék.
kurva jó hogy második körben már hallod ahogy a sok pöcs awp-vel durrogtat, onnantól meg max imádkozás van a sarokban, mert ha kidugod a fejed, halott vagy.
ebben mi a játék?
semmi.
jaj, tényleg!
hogy kell beírnom a konfig fileba a b gombra a buy-t?
meg kéne a desert ígl is az u betűre
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
raczger #4622 üzenetére
szerintem ez update függő, mikor milyen frissítést végez és úgy tűnik még mindig bugos a rendszer ennél a résznél.
ilyenkor én all seeing eye-t használok és abból bekopizom újra az összes fontos nagy magyar szervert, aztán csinálom a szokásos előhozási procedúrát source-ban. -
Integra
titán
tegnap rekordot döntöttem!
egy fordulóban 11-11 fragot lőttem
és utána is körönként 9 körül, egész jól ment, biztos mázlim volt -
Integra
titán
megint volt valami nagy platform meg game update, mit csináltak?
-
Integra
titán
hogy lehet az all seeing eye-t uninstallálni?
-
Integra
titán
nyomtam egy format c-t majd visszaraktam a steamet, mivel d-re installáltam eleve, ezért megvolt a partíción a letöltött cs és hl2
de hova lettek a szervereim???
még a steam szerver listájában se látom -
-
Integra
titán
ma lőttem 9 fragot!!!!
-
Integra
titán
mi a rák az hogy server is out of date?????
ezt írja ki mikor be akarok csatlakozni szerverre -
Integra
titán
ahaaaaa....
ezt még nem láttam
azt szoktam csinálni, hogy mikor megfekszem (sajnos elég korán szoktam), akkor mindig fps nézetben nézem akik még élnek, hogy tanuljak tőlük dolgokat
és olyat láttam már hogy robbant a flash és nem történt semmi elvakulás.....
meg awp-s gyereknél hogy rá se tartotta a célkeresztet, de az ember meghalt a lövéstől..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Predator666 #4330 üzenetére
neeeem, vicc volt, nem káromkodom, nem szoktam, csak a játékra figyelek és ennek megfelelően adok utasítást vagy kapok. azért vannak páran akik tudják használni a mikrot arra is amire kitalálták
és velük nagyon jó együtt játszani.
-
Integra
titán
válasz
Predator666 #4328 üzenetére
béna voltam asszem, nem bug volt
de C koma segítségével már van saját net configom és faszán pofázhatok a játékba hogy looool, meg bőőőőőőő, köcsög kazárok meg ilyeneket, legalább nem lógok ki a sorból az intelektualitásommal -
Integra
titán
miért nem hallatszik a játkban amit beszélek mikróba?
pedig bevan dugva rendesen gaméban is optionsban teszt alatt veszi amit mondok...
megkell nyomni játék alatt valami gombot hozzá vagy mi? -
Integra
titán
válasz
Lev Andropov #4310 üzenetére
nemrég egy olyan office mod-on játszottam ahol lilás árnyalatúak voltak a falak meg a padló is. ritka idegesíő volt, bár még mindig nem annyira mint maguk az awp-k....
-
-
Integra
titán
válasz
Zsöpapa #4290 üzenetére
volt egy szép steam update és elbaszták az egészet ahogy van...
nálam elveszett a teljes kedvencek lista, ami mondjuk nem nagy gond, mert az all seeing eye-ból visszamásolom, az már sokkal inkább baj, hogy nem jegyzi meg a mai napig, és minden kilépésnél elveszik a lista. nem igazán látom, hogy megcsinálnák.... -
Integra
titán
állítólag volt titkos update és újra működik a favourites....
-
Integra
titán
világos, de hiába másolom be...
ugyanis elsőre berakja, már ha berakja, mert már itt is válogat, aztán mikor újraindítom a porgramot, már el is tűnt belőle....
az all seeing eye-nál meg nem értem miért nem képes azonnal váltani szervert.
az nem működik hogy alt+tab, aztán ráklikkelek az új szerverre és azonnal visszaugrana automatikusan a programba, hanem csak úgy működik, hogy kikell lépnem source-ból és újraindítani új szerverrel.. -
Integra
titán
szóval nálam a csodáa update után nem tud elmenteni egyetlen egy szervert sem, olyan mintha nem reagálna a klikkelgetésre, nem ad hozzá semmilyen szervert, illetve ha berakta, kilépek és újraindítom, már megint nincsen ott benne...
az all seeing eye meg miért nem tud úgy változtatni szervert, hogy csak alt+tabot nyomok nekik másikra klikkelek és visszaugrik a játékba és máris connectel?
miért akar mindig újra indítani egy source-ot? -
Integra
titán
bazmeg...
ez az update eltörölte az ÖSSZES kedvencekbe rakott magyar szervert.... -
-
Integra
titán
na hogy is kell az egérgombokra porgramozni a megfelelő dolgokat?
egyáltalán miket szoktatok gombokra programozni?
fegyver váltás? vagy konkrét fegyver ha van?
halvány gőzöm sincsen róla -
Integra
titán
első tapasztalatok:
borzalmasan érzékeny, nagyon kell szokni, nem lehet úgy felemelni meg visszahelyezni középre mint a golyós egeret mert elugrik a csudába
de így is azonnal dupláját lőttem a golyós egeres frag számomnak -
Integra
titán
na kérem megvan a drágassssszzzzzzág
vlr-ben utsó darabot még tegnap félretették délig, az eladó popi mesélte, hogy reggeltől csak valami 20 ember akart náluk venni mx518-at, az enyémet is asztal alól húzta elő, mikor mondtam neki hogy félre van rakva, mert addíg nekem is azt mondta, hogy már nincsen... de tetszett a korrekt hozzáállás és tényleg félre volt rakva a nevemre, pedig csak egy érdeklődő mailt írtam tegnap nekik.
banális kérdés, de usb-re dugjam vagy ps2-re?
van sebességbeli különbség? -
Integra
titán
vlr írta:
''Mi magunk 1+1 év garanciát vállalunk rá a Logitech vállalja a 3évet is.''
ez azt jelenti, hogy a harmadik évben ha valami gebasz van, akkor a logitech-hez kell menni garanciát érvényesíteni? -
Integra
titán
jaja, mindig a cégeket keresem meg, így a legjobb
legszívesebben azt csinálnám hogy az importőrnél vennék, ha ismernék egy alkalmazottat, mert ők beszerzési áron vesznek saját használatra ált bármit amit importálnak. ő megveszi a nevére, megkapja hozzá a garilevelet is és én meg kifizetem neki.
ha tudom, mindig ezt teszem -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3908 üzenetére
egyáltalán hol a legóccsóbb az mx518?
-
Integra
titán
tegnap volt egy érdekes szitu, megyek fel a lépcsön, fordulok be a párkányra, jön velem szemben egy csapattárs. megáll velem szemben, 2 sec eltelik, majd belémeresztett egy sorozatot
szól a teamspeak azonnal, bocsbocsbocs
néha borzalmasan nehéz kapcsolni, és van hogy a nagy igyekezetben pont rosszul dönt az ember -
Integra
titán
fenét
az tényleg 113ezer
szerintem vagy elbasztak valamit, vagy valaki lopja az áramom, nem tudom, teljesen kivagyok akadva, egy fillért sem vagyok hajlandó fizetni most.
a havi díjam is 13ezerre akarják emelni 5400ról..
anyámék nagy családi házának a havi számlája 11ezer és nagyságrendekkel többet fogyasztanak, mint az én kis semmim. egy hűtő, egy boiler és egy kevés tv.. ennyi.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
bazeg, kijött egy 113ezer fortintos villanyszámla, asszem lőttek az mx518-nak egy időre
-
Integra
titán
ezt fújogatom mostanság
[Szerkesztve] -
Integra
titán
remélem ez csak kamu...
Bővebben: link -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3825 üzenetére
aha asszem vágom.
gondolom ez mindenkinek más és más, hogy jön be -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3810 üzenetére
de valszeg, mert most nem tudok erre is áldozni pénzt
addig meg marad az átlag 4 frag
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
LucifeI2 #3803 üzenetére
olvastam a cikket, egy mx518 lesz az tuti! eddig is ezt akartam, de azért nem vettem mert a logitech egereknek eddig hányás volt a görgőjük, semmi határozottság benne. az ms trekker (nem röhög) egeremben is fényévekkel jobb a görgő mint eddig a logitechekben volt, de ahogy olvasom ebben végre ilyen határozottan megakadó pontos görgő van
milyen padot érdemes venni? azt már vágom hogy fém, de abból is van sok féle, nem?
a képed nem jön be úgyhogy passzolom továbbra is ezt az awp dolgot -
Integra
titán
nagyon gáz hogy golyós egérrel játszom?!
meg mi az az awp....? -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3792 üzenetére
frankón? amúgy is egy nagy rakás szar az msn ahogy van, felkéne gyújtani a búsba.....
nézd a pozitív oldalát: legalább a sok idióta msn júzer átszokik icq-ra -
Integra
titán
válasz
Darth_Revan #3788 üzenetére
más lesz ott a hiba
nekem gef3ti500 karin tökéletesen fut 1024-ben
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3781 üzenetére
mondjuk ebben van valami!
-
-
Integra
titán
3771?
-
Integra
titán
válasz
Predator666 #3774 üzenetére
ezért kérdeztem, én még ezt sem tudtam
-
Integra
titán
hogyan lehet saját hangot benyomni game közben??
és mik a kritériumok? -
Integra
titán
válasz
Predator666 #3759 üzenetére
milyen WAR?
Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest