Aktív témák
-
C^^
őstag
Neeem nem.
Nekemis tft-m van, szóval 60Hz.
Videókari driverben ki kell kapcsolni a Vertical-sync ot. (magyar driverben függőleges szinkron.)
Látom nvidia-d van. Driverben Performance and quality (teljesítmény & minőség), és ott a vertical sync (függöleges szinkron ) OFF (NEM ELÉG AZ ALKALMAZÁSVEZÉRELT, TEDD OFF-ra !!)
Játékban ahol van az optionsban Wait for V-sync, vagy hasonló, azt is ki kell kapcsolni, de csak ha van.
MOD: cs ben konzolba: max_fps 101 is kellSourceban nem.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Hello.
Ez úgy működik hogy megveszed vagy a hl2-t vagy a source retailt.
A source olcsóbb mert abban csak a source van a hl2 ben pedig hl2- hl2 lost coast, hl2 deathmatch meg minden egyéb...
Attól függ melyiket veszed de az alapeset ugyanaz. HL2-höz kapsz 5 db cd-t + egy cdkulcsot. Sourcenál is kapsz cdkulcsot, de ott nem tudom hány cd-t végülis lényegtelen.
Letöltöd a steam progit [link] (illetve a cd-n is mellékelik).
Regisztrálsz 1 új accountot, majd aktiválod a cd-kulcsod. Ezzel ''validálod'' hogy jogod van használni a hl2-t sourceot stb... (attól függ mit vettél meg). Aztán felteszed (vagy letölti a steam magától is) és automatikusan frissíti magát.
Kb. ennyi. -
paramparya
őstag
Nem cs:sc, hanem cs:s
Hát, nem tudom, hogy jobb lesz-e, nekem sima 6600-zal is 70-100 közt ingadozok (100 fölé nem engedem, minek?), 800x600-on, minden leggyengébb, plusz még különböző cfg-fájl-beli változásokkal le van butítva a graf szinte a végtelenségig :S
Ez ne rémisszen el, mások szerint sem normális, hogy nekem ez így megy -
paramparya
őstag
-
paramparya
őstag
Van CS 1.6 (meg előtte lévő verziók, mint 1.5, stb.), utána jött a cs:cz (condition zero), ami 'nem sikerült túl jól', nem lett nagy sikere, és utána jött ki a hl2 source motorjára épülő cs:s, ami az 1.6 átültetése kisebb-nagyobb változásokkal, ezekkel mind lehet neten gamelni
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged