Aktív témák
-
dilipok
veterán
hányan voltatok tegnap este? bocsesz csak mégsem értem rá. talán ma
csak azért kérdezem a létszámot mert 10 fő alatt azért nagyon gyér jáccani
-
dilipok
veterán
na idefigyeljél csak! itt aki jáccik, annak jogtiszta van, ezért valszeg nem is fog tudni segíteni hogyan kell a mindenféle buzergált verziókat felrakni. Vedd meg! csak ennyit tudok mondani. Ha nincs kedved elmenni boltba, megveheted a steam-en is, nem 1 nagy összeg. Ennyi. És bocs ha goromba lettem volna, de már mondták neked páran hogy nem tudunk segíteni
-
dilipok
veterán
Hát srácok, el kell hogy keserítselek titeket, mert még az én gépemmel sincs 100on mindig az fps. Hdres pályán (pl nuke) nem ritka az 50 sem. Szal elég jó gépet pakoljatok össze ha maxon akarjátok mindig 100 fps felett
ja és ha ez megvan akkor majd azt is írjátok le hogy ez mivel sikerült -
dilipok
veterán
hát sztem meg nem. én azért kezdtem el jáccani a szórszal, mert teccett ahogy kinézett, csak a régi 9600xt-n nem szaladgált rendesen és ezért maradtam az 1.6nál ami stabil fps-t adott azzal a karival is. a botozást és más single player játékokat meg nem is említeném 1 onlány játék topikjában mint alternatívát. az hogy neked jó 640ben az a te ''problémád'' én szeretek szép játékkal jáccani.
-
dilipok
veterán
válasz
he7edik. #4735 üzenetére
igen én is így tudom, meg láttam is már más ati kártyás gépeken. Azért is mondtam hogy vmit optimalizálni kéne, mert azért az mégsem állapot hogy kb ugyanazt nézem és 1ik helyen 100 másikon meg 40 fps... bár végül is nem sírok mert így is elvagyok, csak hát ha már majdnem csúcskártyája van az embernek amit nem kevés pénzért vesz, elvárná hogy ilyen ne legyen...
-
-
dilipok
veterán
válasz
japeen_hun #4652 üzenetére
ha megnézed az adatlapját láthatod magad is....
-
dilipok
veterán
válasz
CounterBoci #4642 üzenetére
akkor nemtom. Ha ilyen jellegű problémám van amit nemtok megoldani, mindig újrarakom a winfost az általában segít
, ha ez sem akkor hardver oldalon van probléma
-
dilipok
veterán
válasz
CounterBoci #4638 üzenetére
random vág ki? esetleg bizonyos eltelt idő után? vagy vmi meghatározott eseménykor?
-
dilipok
veterán
válasz
raczger #4580 üzenetére
erre valszeg azért nem adott senki választ mert nem is igazán merült fel még sztem. amúgy a szerverhez való késést jelöli milisecundumban. minél alacsonyabb annál jobb. és te nem igazán tod javítani ill rontani, mert a neted sebességétől függ (nem is főleg a sávszéltől hanem a késleltetéstől)
-
dilipok
veterán
válasz
Predator666 #4555 üzenetére
máshol is csinálja ezeket a hibákat? vagy csak a sourcenál?
-
dilipok
veterán
válasz
Predator666 #4531 üzenetére
hát nemtom, én csak abban állítottam, és tökéletes
-
dilipok
veterán
válasz
Predator666 #4529 üzenetére
de miután neki is NV kártyája van, ezért még ezzel sem kell szórakozni csak a driver alól beállítani h milyen felbontásban milyen frissítési frekit szerente
-
dilipok
veterán
igazából nem annyira tűnik fel mert 50 alá nem megy. Csak azért mertem kérdezni, mert kicsit idegesített hogy ha már ennyi pízt kiadtam 1 gépre akkor mér nem megy úgy mint másoknak. De azóta nem érdekel a helyzet, mert közben felraktam az obliviont és minden maxon megy akadás nélkül 1024ben. Szal nem idegeskedem
-
dilipok
veterán
válasz
Predator666 #4465 üzenetére
pedig mondjuk Nuke kinn, 6-8 ember ugrál előttem és alá esik, hidd el nekem. És én azért jáccok mondjuk ezzel mert teccik ahogy kinéz maxon, szar nem nagyon szeretném lejebb venni. Nem azért van ilyen gépem hogy grafot vegyem vissza. Esetleg vmi 5let hogy mitől lehet. Nem hinném hogy a gépben van a hiba, mert a szintetikus tesztek alatt hozza a megfelelő pontokat, valamint minden játék hiba nélkül m1.
-
dilipok
veterán
Hali, 1 olyan kérdésem lenne, hogy az normális hogy az adatlapon lévő géppel 98 fps a stress test? minden maxon van ami csak lehet. 1024ben. Csak azért kérdezem, mert mások mondták hogy 100 alá nem is megy nekik játékban, nekem meg hdres mapon ha sokan vannak előttem leesik 50 alá is.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest