- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
he7edik.
addikt
válasz
Integra #4724 üzenetére
Nekem nemcsak egy játék hanem A JÁTÉK (5.2 bétával keztem )
szal nálam gyorsan felmegy a pumpa ha valaki(k) megpróbálják elrontani a játékomat bármilyen módon vagy csak sz@r a szerver úgyhogy egy ideig le is szoktam a mikrofonról mert soxor mondtam olyat amit mégha igazam is volt nem úgy kellet volna elővezetnem
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Integra #4699 üzenetére
Viszont nemtudom, mostanaban meg mintha nemet szerver se lenne eleg, mert idetomorulnek
.
Amugy mert vagy te ennyire ANTI-AWPs ?
Jo azt mondjuk elismerem, hogy az tenyleg idegesito, mikor >2 vel tobben vannak, 800korrel vezetnek es 5 emberbol 10 awp-zik.
A magozot, azt meg ki kene szedni a jatekbol... az egyik legcsicskabb fegyver...
Kb olyan szinten van, mint 1.6ban a Tactical Shield... Az a masik csicskasag.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
-
Predator666
aktív tag
válasz
Integra #4335 üzenetére
Régebben volt olyan (1.6ban még mindig van) az úgy nevezett dragshot, ami arról szól, hogy megnyomod a zoomot, de még nem zoomolt mikor már lősz. Így hihetetlen gyorsan ráleeht rántani a beugró emberkére, ehhez csak egy kell... érezni a monitor közepét
Nos, ezt a Valve _rendkívül_ bölcsen kiszedték és azóta maximum mákolni lehet a dragshottal sourceban. Úgy kb 50% osan adja. ''állítólag''
-
C^^
őstag
válasz
Integra #4335 üzenetére
A flash bugos, nem mindig adja be, nekem is volt még régen waron ilyen, B sötétből dust2-n dobják ki a flasht, mögém ment, és nem vakultam el csak sípolt a fülem., aszitték vak vagyok rohannak ki 3an, lelőttem őket, köv körbe meg néznek hogy mivan
Awp-nél meg jellenmző hogy a zoom késik a ghost modeban (halott kamera). Szal ő lehet hogy már rárántott, csak nálad ez nem látszott.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
Integra #4331 üzenetére
Na ez a jó.
1.6 ban van ikább nagy anyázás, ott volt régen olyan hogy énis untam, szal voice_enable 0, aztán már csak azt látom hogy kicked and bannedna jó ennyire nem vagyok egoisa
, de tényleg volt olyan hogy jobb statom volt mint az adminnak, és ebből neki az jött le hogy whzok... nc....
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
válasz
Integra #4300 üzenetére
Remélem sikerül.
A skillt nem látni sehol, csak ált. warkeresésnél szokták a klánok megadni saját skilljüket (találomra).
Csak ezzel az a baj hogy nem mindig mondanak igazat.
Nekem is még anno mikor clanban jáccottam, volt olyan hogy mondják low-skill, mondom ok, akkor ip-pass és GO.Erre olyanokat lőttek hogy GG. Low-skill..... NO comment...
Csak lenne jó a netem
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Integra #3935 üzenetére
Ez jó kiindulásnak: Bővebben: link
Bár én nem használok semmit, pl az awp lövés - kés már megy ''séróból'' -
Trak
addikt
-
Trak
addikt
válasz
Integra #3913 üzenetére
Bővebben: link
Lordban jó árnak tűnik. Bár szerintem erre csak 1 év gari van. Lehet, hogy jobban megéri +1-2k-t rákölteni, és élvezni a 2-3 (talán valahol 5 is van? ) év garit.
Holnap megnézem Neked mennyiért van az egyik nagykerben.
(De a DEPO nak ne higgy, inkább hívd fel a cégeket, az a biztosabb)
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
válasz
Integra #3858 üzenetére
Hát ez elég kamunak tünik! Egy az ,hogy éppen akkor videozák amikor éppen roncs persze hihető!
A csávo egyébként is szépen rá jáccik föleg a végén amikor a kamerás menekül a házból és érdekes mod pont a csávo akor jön kih és ott veri szét a hülyeségét amikor a kamera oda fordul....
Egyébként a már emlitett iskolás balhék egyálltalán nem a gamek miatt volt a probléma!Az csak egy kifogás a valos történtetekel,és eseményekel szemben ,amit szeretnek eltitkolni ,mert akkor az áldozatokat is bünösök mutatnák fel valamenyire stb.! Igy meg egyszerüb rá vágni ,hogy örült ok nélkül a jatékok miatt ölt...!
Szerintem iszonyu ritka egyébként is ,hogy valaki kifejezeten a game miatt akar akár gyilkolni is igazábol!
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
Integra #3858 üzenetére
Sajnos előfordul.... de az ilyenek találnának valami mást, CS nélkül is bekattannának előbb-utóbb.
De így legalább van mire fogniuk... azért ha lett volna normális családja, barátai, akkor nem lett volna ilyen gondja egyiknek sem.
Xar hely a világ, nehéz elviselni...
(Nem a videóban szereplő emberről beszéltem, hanem olyanokról akik tényleg bekattantak így, és mondjuk iskolában megöltek embereket.) -
Maggot
csendes tag
válasz
Integra #3837 üzenetére
Azt hiszitek nem próbáltam vagy 10xer felhívni őket mielőtt e-mailt dobtam?
De 1szer sem(!) vették fel...
Az e-mailt már csak végső elkeseredésemben dobtam nekik, hátha, de majd még fogom hívni őket folyamatosan, mert a pöcs kivan, hogy veszsek egy 10ezres játékot, aminek a cd-it még rendes tokba sem tudják beleb*szni, hanem 5 papír szarba tolják, ráadásul még használni sem tudom, mert szar a CD-kulcs.... Hát ez a NO COMMENT. Bazze, az is biztos, hogy az 576-nál sem veszek semmit soha.
Bocs, de jólesett egy kicsit kifakadni -
F-ECT$
titán
-
LucifeI2
őstag
válasz
Integra #3804 üzenetére
Hogy hogy nem jön be a kép?
Nem kell fém pad... és előszőr gondolj bele mennyire komolyan is akarsz játszani mert ha nem annyira, akkor nem éri meg ezeket megvenni.
Én padnak tudom ajánlani a Steelpad QcK-t, szövet és 3k ha még nagyobb kell esetleg Steelpad QcK+. Csak steelapd 4D-t ne vegyél undorítóan hangos szétkoptatja az egér talpát és 3 hónap aktív játék után szemét...Az én Steelpad QcK-m már több mint fél éves és semmi baja
és már vagy 5 haverom vett azóta ilyet némelyik QcK+-t jó kis pad ez
.
Olvasd el a cikket ezekről a padokról... csak a végén van az írva hogy nem tartós nah és ezt hogy tesztelték le egy nap alatt..én iknább a 4D-re mondanám hogy nem tartós.
awm=magnum az a zöld távcsöves puska amibe 10 golyó van... és nagyott durran -
LucifeI2
őstag
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Integra #3750 üzenetére
ebbol amit szoktak es adslnel jo:
rate 20000
cl_rate 20000
cl_cmdrate 80 // lehet 100 is
cl_updaterate 80 // lehet 100 is
A cl_interpolate -t erdemes 1re rakni kulonben szaggat a jatek, cl_smooth-ot meg 0-ra. de szvsz nem attol leszel jo (hosszutavon), hogy ilyen beallitasokat haxolsz, hanem ha sokat jaccol (pl a DM szerveren) -
LucifeI2
őstag
válasz
Integra #3752 üzenetére
A Console-ból tulajdonképpen a Counter-Strike-al kapcsolatos összes beállítás meg tudod változtatni szöveges környezetben.
Fontos hogy a cstrike könyvtárban lévõ config.cfg-dben az alábbi kétsor benne legyen (helyesen kitöltve):
bind ''gomb'' ''toggleconsole'' erre a gombra fog lejönni a konzolod!
console ''1.0''
from www.counter-strike2.hu
amúgy ez is ott volt Bővebben: link
a consol parancsok elején lévő bevezető szövegremélem működik
-
LucifeI2
őstag
válasz
Integra #3750 üzenetére
Persze hogy érdemes.
A rate röviden (mert hosszabban én setudom) a közötted és a szerver között átáramlott adatok. updaterate az az hogy te mennyit küldesz a szervernek, ebből van az hogy ha vki ezt kevésre állítja akkor az a ratehaxor...mert nem lehet eltalálni, mondjuk ő is laggol
. A cmdrate pedig az hogy te mennyi tudsz fogadni ha ezt túl sokra állítod és nem tudod fogadni akkor az gáz
. A többit nem ismerem, még nem tértem át sourcra
De majd minnyá utánna nézek
MOD:
itt találtam egy ilyen rates leírást: Bővebben: link ez 1.6 de a rate sourcra is igaz.
találtam egyet kifejezetten sourcra : Bővebben: link itt azt hiszem le is írja majdenm mindet
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
válasz
Integra #3730 üzenetére
Nem tudom pntosan miket tesznek a ratek, mások itt biztosan jobban vágják da vmi olyasmi hogy hány csomagot kóld a szervernek rólad. És ha ez kevés akkor rajtad átmennek a másik golyói. a parancsok amivel átálílthatod a dafaultról a jó ratekre ezek:
rate 20000
cl_cmdrate 80
cl_updaterate 80
cl_smooth 0
Ezek az ált elfogadott szabályok, viszont volt egy stct-srác akit 100/15/1 es rate-el elkapott az adminaz azért durva volt
-
Trak
addikt
válasz
Integra #3727 üzenetére
Mostmár átérzed miért vagyok keveset magyar szervereken...
(Najó némely külfödin is előfordul ilyen, de jóval kevesebbszer, mint magyaron.)
Van néhány szerver ami nem ilyen, de némelyiken nem tudok 5 percnél tovább megmaradni, mert nem bírom ezeket.
Majd ha nem abból áll az egész napjuk, hogy a nyári szünetben otthon játszanak napi 5-6 órát, akkor megnézem milyen nagy pofájuk lesz...
Mondjuk inkább Ők érettek a szídásra, szánalmas, hogy nem tudnak mást csinálni, csak egész nap a gép előtt ülni, még ilyen időben is
Sajnos ez az elterjedt, hogy mindenkit anyázunk, aki nem tud annyira játszani...
Ha valami nagy hülyeséget csinál (rossz helyre dobja a gránátot, saját csapattársat lő, vagy beáll mögém, és ez miatt nem tudok visszalépni, és meghalok.. stb.), akkor is lehet neki értelmesen írni. Többet tanul belőle, mintha csak leanyázzák
És legalább legközelebb jobban odafigyel.
Ha mikrofonja van, akkor 5-10 másodperc alatt elmondhatná ezt. Ha be akarja írni, akkor legalább 30 mp-t rá kellene fordítania. Rettenetesen sok idő...
erre már képtelenek. -
Trak
addikt
válasz
Integra #3722 üzenetére
A fő fegyverek a Kala és az M4. Ezek nagyjából gyorsan, és erőset lőnek.
Ezen kívül pl. vannak amik gyorsabban, vagy erősebbet lőnek, de minden fegyver másra jó. Van amelyik közelre jobb, valamelyik távolra.
Ki kell próbálni mindent, és majd meglátod
Érdemes pisztollyal is megtanulni lőni, mert sokszor szükség lehet rá.
Deserttel pl nagyon szép fejeseket lehet lőni némi gyakorlás után
Nekem mostanában a kedvenc fegyvereim
Galil
és
FAMAS
Sok gyakorlás után olyan szépen lehet velük fejest lőni... -
Trak
addikt
válasz
Integra #3718 üzenetére
Egy a fontos, ne csíterezz le senkit, főleg így, hogy most kezdtál játszani.
Vannak olyanok, akik 2-3-4, vagy több éve CS-znek, és tudnak olyanokat, ami csalásnak tűnhet, pedig csak a sok gyakorlás eredménye.
Fejlövést hogy csinálják? Sok gyakorlás...
Ismerek olyat, aki több, mint 2-3 éve szinte minden nap játszik. Na az ilyenek bárkit, bármikor fejbelőnek.
Van persze a szerencséből lőtt fejes, ilyenből is akad
Kevés a csaló fejes, és nehéz is kiszűrni.
Nem vic, hanem VAC. És igen, ezek a csalás ellen védettek.
Pár magyar szerver:
Lemming: 193.224.83.133:27015
Obinet: 195.228.156.146:27015
Hentes: 195.70.35.134:27016
PFT klán szerver: 195.228.155.182:27000
SG.hu szerver: 193.138.127.79:27015
Ezek a legnagyobbak.
Arra készülj fel, hogy teljesen kezdőként nagyon könnyen el tudják majd venni a kedvedet. Próbáld figyelni ki mit hogyan csinál, nézd mit csinálnak a többiek. -
Predator666
aktív tag
válasz
Integra #3714 üzenetére
Hát van ugye az All Seeing Eye kezdetnek, de mondjuk nekem beszart, nem tom miért nem jó. Aztán vannak ugye azok amiket megadott Duracell az elején, és még akár én is másolahtok neked párat
Én találkoztam már elég csíterrel ahhoz, hogy azt mondjam van elég. És milyen néven szoktál jáccani?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest