Aktív témák
-
rebi.
tag
-dexlevel 81,ha ez van beírva a löncsopsönszödbe akkor az minden indításnál újra dx81 be teszi a gamet,és mindíg be kell állítanod a video cuccokat.
Figyi beírod löncsopsönszbe (-dxlevel 81) belépsz a játékba beállítod amit akarsz kilépsz és kitörlöd a -dxlevel 81-et,így meg kellene maradnia azoknak amiket beállítottál!
Van másik módszer is dx változtatására,konzolba is lehet változtatni''mat_dxlevel 81'' vagy amit akarsz.
Ha ez nem segít akkor nemtom mi lehet,én már régóta nem állítgatom a dx-et,régebben nekem így ment jól ezekkel a parancsokkal. -
F-ECT$
titán
Hát én úgy vagyok vele, hogy az 50 feletti ping már kezd egy picit zavarni, szóval én ritkán megyek külföldi szerverre. (Arról nem is beszélve, hogy mikor keresem a szervert, akkor ír 24-es pinget, mikor meg belépek, akkor folyamatosan 70-80.)
Az hogy Nálad miért ilyen nagy a szórása a pingeknek egyelőre nem tudok mit mondani, de legalább a többi probléma megoldódott -
-
F-ECT$
titán
Kbra: netes játék esetén a kliensek csak bizonyos időközönként küldenek csomagot a szervernek, ami szintén bizonyos időközönként küldi azt tovább a többi kliensnek. Mivel így az ellenfelek helyzetéről csak bizonyos időközönként kap infót a géped, ezért 2 csomag megérkezése közötti időben megpróbálja ''kitalálni'' (lényegében a korábbi mozgásokból interpolálni), hogy az adott pillanatban merre lehetnek az ellenfelek. Ezt lehet ki/bekapcsolni ezzel a paranccsal.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest