- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
-
-
Trak
addikt
OK, akkor majd együtt
Bár mostanában hetente 1x ha játszom... Utopia néven voltam tegnapelött, de mostmár szerintem marad a faszlama, meg a Trak.
Rate beállítások? AlapAz egyik szerveren még régebben mondta az admin, hogy állítsam át, vagy különben kirúg, mert ratehaxor vagyok... kipróbáltam amit mondott, de az addig tökéletesen futó játék, úgy elkezdett lagzani, hogy inkább elhagytam a szervert.
De érdekes eset volt, akkor mondta hogy állítsam át, amikor vezettem 10 fraggel mindenki elött. Amikor meg visszamentem 10 perc múlva más néven, alapbeállításokkal, és csak úgy mászkáltam, próbálgattam, teszteltem a pályát, hogy a középmezőny alján sem voltam, na akkor már senkit sem zavartam... érdekes
szerk.: 800x600, asszem minden medium, hang high. Ezt szoktam meg már a sima cs-ben is, ezt állítottam be amikor először játszottam a Source-el, és azóta is ez van. A textúra butítással én is próbálkoztam, de nem sok gyorsulást láttam, így maradt alapon. Igaz nem sokáig teszteltem, lenyomtam vele egy pályát, nem néztem az FPS-t, szóval lehet hogy azért számít pár pontnyit.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
''Egyébként te milyen beállításokkal játszol?'' - na ez eléggé tág.
Szóval milyen video beállításokkal? Én eddig semmit nem állítottam az options menün kívül, de most gondolkozok azon, hogy 1024/minden low - off, és mindenféle butítást is betennék. (Pl eső off, szar textúrák, stb.) Kíváncsi vagyok, hogy így meglenne-e a folyamatos 100 fps. -
Trak
addikt
Tudom mire gondolsz, tényleg ritka, hogy összedolgozzon rendesen egy csapat, sokszor nem figyelnek semmire, csak mennek előre.
Nem mondtam, hogy baj, hogy abban a csapatban voltál (amiket leírtál azokkal én is tisztában vagyok, van mikor nekem is ki van a tököm mindenkivel a szerveren, és akkor nem hallgatok senkire, és semmire.), csak megjegyeztem, hogy akkor épp nem mutattál példát. Nem lehet mindig azt tenni
Biztos, hogy emberből vagy?
Persze, eleve kevesebben vagyunk, mint a németek, de 5-7 szerver, szemben a kb. 1000-el azért az elég durva. Remélem javulni fog.
Egyszer elveszett egy hsz.-em amit fél órán át írtam, azóta a hosszúakat mindig kimásolom gyorsan egy erre (és egyébb dolgok gyors feljegyzésére) fenntartott txt-be. De most fáradt voltam.
Hányszor kell lelövetnem magamat Veled, hogy majd olcsóbban add el nekem az X800-ast? -
Zenty
őstag
Publicon már nagyon régota nincs ilyen csapat játékos dolgok,meg normál játék ezért nem is szeretem csak ideg levezető hülyölésnek jóh! Ha normal gamet akarsz meny warazni!
Egyébként szerintem is sza@rab csapatba érdemes állni ,mert a sourbe egyébként sincs kihivás ,igy legaláb lesz egy nehezitett fokozat ! -
Trak
addikt
Nekem sem a C-n van a Steam, de az ennél mind1. Rányomsz, hogy backup, megadod, hogy miket akarsz backupolni (HL2+CS:S), kiválasztod, hogy hova, melyik meghajtóra, és már csak végig kell ülnöd azt a 10-20 percet
Csinál egy jó nagy exe file-t, azt kell elrakni.
Az új winre felrakod a Steamet ahova akarod, elindítod az exe file-t, és ő oda visszarakja a játékokat ahol a Steamed van. A mentések meg az ilyenek nem tudom megmaradnak-e, én megtartottam őket, és bemásoltam utólag az újba.
Ne lepődj meg ha miután visszaraktad az új rendszerre, nem találsz pár könyvtárat, először indítsd majd el a HL2-t és a CS:S-t is 1x, és utána lesz csak meg minden mappa. Utána másolgasd vissza a mentéseket, configokat. -
Trak
addikt
Az, de 1-2 jó dolog azért van benne.
Talán ezt az oldalt, vagy vlami nagyon hasonlót linkeltem én is még a topik elején, de akkor még volt benne jó sok warez, és egy MOD kitörölte.
Kérdés:
Másnak is megy a HL2 CD-nélkül?Amióta újraraktam a rendszert, és visszaraktam a játékot az előzőleg backupolt exe-ből, azóta a HL2 is megy CD nélkül (a source már egy korábbi frissítés óra is megy).
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Ebben egyetértek ! De ha e felé haladnak nem lesz nagy népszerüségü fpse többé!
Nemtudom mit akarnak ,de lehet direkt csinálják ,hogy ne legyen népszerü ,mert akkor nagyob az elvárás,több bug fix foglakozni kell vele!Lehet havidijazni akartak csak rájöttek valahogy fps-nél az nem illendő azt most ez jó lesz a népnek! -
Apophis
őstag
Van is egy arc, aki folyton beugrik a hordóba az Officeon és legugol benne. Ő kilát, de maga nem látható (nem te, a srác
). Ha jönnek, feláll és lelövi. Nagyon LOL.
A beguruló hordók meg baromi irritálóak, csomószor meghalok, mert nem tudom átugrani. Máskor gránáttól körülvesznek, és beragadok. Ráadásul fedezéknek sem jó, folyton kilőnek mögüle...
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Tudom, Assault az egész jó lett, de a többi az kaki...
Nem tudom miért nem az alapmapokat adják ki elöbb, és csak utána az ilyen de_tides -ot és társait. Bár ez a de_tides mintha rémlene a CSZ ből, mintha nem lett volna olyan rossz. De akkor is ezerszer inkább egy inferno...
-
Zenty
őstag
Ip cimek ugynazok némi eltérésel ,általában a port végződésekel szokták cimet különböztetni! Szoval igen a hltv lehet az alap game server mellet is!
Az más kérdés ,hogy birja, a régi csénél a cpl világbajnokságon voltak vagy 4000-en egy hltv-én! Jó mondjuk ott külön hltv servereket állitottak fel,de az is alig birta a népet
!
Igen ugy találhatsz servert ,hogy általába oda irják a server név mellé ,hogy hltv! De régen ugy volt, hogy hltv servereket zöldel voltak jelölve ,igy lehetet tudni, hogy ez ám tv!
De most már én is ki fogom probálni , még nem használtam source tv-ét,de most jönnek a ligák szoval valami csak lesz! -
Zenty
őstag
jó kérdés!
Prodigy mapot is elég sokára adták kih szoval nem nagyon biztató a dolog!
Még az alap fő problémákat se csinálták meg ( hitbox,sebzés,netkód stb)
Bár már jó régen nem adtak hozzá updatet,még a deathmatchet is frissiteték azóta!
Lehet készülgetnek egy nagy updatel amivel kell?(sajna nem valószinü)
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Keresel egy hltv ip cimmet ,be csatlakozol és kész tv-zhetsz!
Lényegében olyan mint ha spectátorba lennél,vagy amikor gambe nyifantál egyet és lessed a társaidat lebegve néhány pozba és nézedből!
Nem kell hozzá semmit letölteni vagy állitgatni! Legalábis a régi csénél igy volt igy szerintem source-nál se más!
[Szerkesztve] -
heihachi
addikt
Igen eredeti, HL2 kuponos, steamen keresztül töltöttem le.
Eddig nekem sem csinálta, csak mostanában (ezen a héten) kezdte el valamiért. Nem telepítettem semmit mostanában, lelőttem a vírustekergetőt, nem fut semmilyen más program. Nincs adware, spyware, vírus... Szal nem értem. Hálózati probléma sem nagyon lehet, mert megmértem tegnap az egyik nagy akadás után 1030/160-al megy a net. Még a tűzfalat is lelőttem, az sem segített. -
Trak
addikt
Én mindig figyelem... biztos azért, mert 2 hónappal ezelőttig (vagy mikor is vettetek rá, hogy vegyek végre egy mikrofont?
sosem játszottam mikrofonnal, és másoknak is kevesebb volt régen, így rá voltunk utalva az írogatásra.
Ti bezzeg, az új kor gyermekeimár nem is tudtok olvasni
-
Apophis
őstag
Én csak a 6-ost szedtem le, de nem semmi. Csávó 3 embert öl 1 sniperlövéseel, a maradékot meg deserttel leszedi, hmmm...
Össznépi felmérést kezdemémyezek: kinek mekkora a sense CS:S-ban. Akartam külön topicot, de valszeg bannolnának. Jó lenne, ha egeret és padot is írnátok, de nem fontos, valamint hogy van-e mouse acceleration és smoothing (ez fontos).
Kezdem és: MX510+Corepad, sense 7.0 no Acc, smoothing ON. (ezelőtt Acc low, és olyan 2.3-3.5 sense, de így az Acc miatt pontatlan sztem, ezért váltok). THX.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Lehet, hogy jól tudnak játszani, de az túlzás, hogy ők lennének a ''nagyok''...
A profi versenyeken azért a 15-20 éves korosztály van inkább jelen (de lehet, hogy csak azért mert a fiatalabbakat nem engedik el).
De mind1, a legjobb akkor is normális 20 felettiekkel játszani rendes csapatban, mikrofonnalAz eredmény már másodlagos. Ha jók a csapattársak, közben lehet dumálni, az ember jól érzi magát.
F-ECTS: Újra addikt
[Szerkesztve] -
Elbandi
aktív tag
innen tudsz leszedni jo mplayert, es szepen lejacca (minden avit, wmv,stb):
Bővebben: link
Amugy allat az a RBT gyerek, nem ritkan 4 embert is elkaszal.... -
Apophis
őstag
Én nem tudok magyar pro-gamerről. Profi magyarról igen, de aki ebből él?
Még a legfelkapottabb clan, az xDk is csak egy Internetszolgáltató reklámot tudott bezsebelni , de nem ebből élnek.
És hogyan nyomják? Mert ma az SGC-n volt egy pali, mindenkit fejessel ölt meg, azonnal, bármilyen távolról, eléggé tudott. Lehet, profi volt?
De nem hinném, hogy sok átjönne, amíg a hitboxokat nem orvosolják...
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Te ősláma
Ha ráviszed a kurzort, akkor megtudod
gy.k.: Kill Per Minute
Bazz, alig játszom az SGC-n, és 9. vagyok?Gigalol
Majdnem 2-es K-D-m van??? Huhh, 1.5-ben sosem volt ilyen jó, büszke vagyok magamra
AZ én statomon látszik, hogy az SGC-n nem vagyok vlami óvatos játékos, elég sokszor halok
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Öööö, flashbanggel hogyan lehet megölni valakit??? Nem lát és lezuhan??? Vagy fejbe sonod???
Spectateltelek F-ECT$, furán tolod: szép lassan osonsz, várod a sarkokon az ellent, már majdnemhogy campelsz, hagyod, hogy a társak berohanjanak az össztűzbe, és amíg őket lövik, te kikukucskálsz, és lelősz valakit... -
geoff
tag
Na ezt arulja el valaki, h hogy lehet bronze-rol silver-re upgradelni. Mert en megvettem a bronze-ot a steam-en de upgradelni mar nem tudom, mert azt irja ki, hogy mar tulajdonosa vagyok vmelyik csomagnak, nem vehetek masikat.
Irtam nekik, de persze b@sznak valaszolni.... -
b.bone
senior tag
-
Trak
addikt
Együtt játszom velük a kezdetektől, aztán ők megcsinálták a klánt, hívtak egyből engem is, de nem álltam kötélnek
Minek klán ha az ember nem warozik... Majd beszélek velük, rég láttam őket úgyis. Ha csak be akarok írni vlamit előtagnak, akkor még 1.3-as, 1.5-ös CS ből volt egy klánunk, beírom azt. Bár inkább haveri társaság volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged