- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
válasz
raczger #4658 üzenetére
Kevés játékom van meg eredetiben (mondjuk ma már szinte nem is játszom), de pl. a Cs:S ilyen. Feltehetőleg csak paranoia, de eredeti játékkal nem merek tört szerverre menni.
Más. Ezt már többször akartam kérdezni, hogy hogyan tudok tudok offline cs-zni (mert pl. csak botokkal akarok játszani). Jó tudom ha lelövöm netet, akkor source felajánlja, hogy offline-ban játszak, de ez a megoldás nem tetszik (nincs msn, stb).
Tehát a kérdés: Steamnél be lehet állítani vhol., hogy ne menjen netre, csak offline cs-zhessek?
mod. juhhé!! másodszor lettem fanatikus
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
raczger #4622 üzenetére
szerintem ez update függő, mikor milyen frissítést végez és úgy tűnik még mindig bugos a rendszer ennél a résznél.
ilyenkor én all seeing eye-t használok és abból bekopizom újra az összes fontos nagy magyar szervert, aztán csinálom a szokásos előhozási procedúrát source-ban. -
Azazello-
senior tag
-
C^^
őstag
válasz
raczger #4580 üzenetére
A te és a server között lévő adacsomagok milyen késéssel érkeznek meg milliszekundumokban. Rontani úgy tudod, hogy benyelsz valami vírust, játk alatt valami progit futattsz ami lefoglalja a sávszélességed, nagy a PACKETLOSS.
Javítani: Jobb netet köttetsz
Vírust írtasz
Jól állítod be a rate-jeidet. -
dilipok
veterán
válasz
raczger #4580 üzenetére
erre valszeg azért nem adott senki választ mert nem is igazán merült fel még sztem. amúgy a szerverhez való késést jelöli milisecundumban. minél alacsonyabb annál jobb. és te nem igazán tod javítani ill rontani, mert a neted sebességétől függ (nem is főleg a sávszéltől hanem a késleltetéstől)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest