- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Szerintem...
aktív tag
Az a röhej hogy csak ha lövök vagy HE robban akkor lemegy 5-re de amúgy 80 min 50...
-
Szerintem...
aktív tag
Tudom Fects de az a 10000 Ft amivel olcsóbb volt jól jön most karácsony környékén. Amúgy ismerlek CS-ből
Én [AL]Smog^ nicken játszok... Na mindegy... Nem tud valaki megoldást a problémámra? Az igaz h nem 6600 GT a karim de azért nem egy olcsó darab volt...
-
Szerintem...
aktív tag
Vk pls segítsen. Ma vettem egy GeFX5900XT. Előtte MX440 volt és nem volt semmi probléma. Most az van h rendesen megy a játék 60-80 FPS-sel de ha lövök vagy gránát robban akkor hirtelen 10-re megy le
DX9c van fent és legújabb driver. Próbáltam Omega driverrel (mert azt használtam MX440-nél) de az se segít
Akkor most hiába vettem a jó videókártyát (Eredetileg 6600GT akartam meg is rendeltem de amikor mentem nem volt
Mindegy ez is kihúz egy évet vagy fél évet aztán lesz új gép. De MX440 után valami hihetetlen csoda nekem
)
Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest