- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz
Palika71 #2912 üzenetére
nem is!
két dolog lehet. A CPU-Z bugos. Illetve ez biztos, mert pl. most kaptam el:
FSB 400
FSBRAM 1:1
Memory Frequency 425
érdekes
itt a kép: [link]
szóval üttörő becs szavamra, meg aztán tényleg nem szokásom megpróbálni átverni itt senkit, nem mutatta helyesen a cpu-z a feszt! Többet mutatot, mint amit a biosban beállítottam. ráadásul a lapok nem is szokták hozni azt az értéket, inkább kevesebbet.
innen is jöhet, hogy ilyen hideg ez a proci.
Egyébként 3 lapban tudtam megnézni, egy P5B Deluxban és két P5W64 ben. Mindben tök ugyanazokat az értékeket és eredményeket hozta.
Aztán arra is gondoltunk, hogy hibás az érzékelője. Én ezt a témát mondjuk nem vágom, de okosok azt mondják, az alapján, ahogy egyre melegszik a tuningtól, hogy tök normálisan viselkedik, csak mindent vagy 10 fokkal kevesebben. Lehet, hogy ennek tutin felfekszik a kupakja, vagy mi.
Persze, ha van valakinek ötlete, hogy hogy lehetne kilogikázni, hogy tényleg hibás-e, előre is köszönöm! -
Speed®
titán
válasz
Palika71 #1805 üzenetére
Thx_a lot of_but:
1. Bízom benne hogy 3200MHz nem fog gondot okozni,bőven e feletti eredményeket látni.-hallani ettől a proctól,sőt,ugye a kisöcsi E6300mas tól is. Nomeg a P5B Deluxe-al sem bízom a véletlenre azthiszenm,bár ha az árát nézem,lehet jobb lenne egy Giga 965P-S3,csak ne lenne olyan ''bugyutakék'' és ''ocsókondis''. ASUS a fekete nyák és a nyolcfázisú CPUtáplálás miatt favorit nálam. Remélem sikerül egy alapfeszen vagy ehhez közel ennyit teljesítő procit kiemelni.
2. GeiL Value lesz akkor,feleslegesen minek kidobni 10kt
3. 60km lesz VGAra -
Core2Duo
csendes tag
válasz
Palika71 #1389 üzenetére
Valóban nem tudom, de majd holnap kiderül. Ugyanis holnap megjön postán a ram, azt megkezdődik a nagy kockulás, meg valahogy a sulibajárás elhanyagolása. Foggalam sincs ez miért van?
Na de a lényeg, hogy a boltban azt mondta csávó, hogy kb 46%-os túlhajtásra képes a P5B alaplapi northbridge, az kb olyan 2.5-2.6 Ghz körül mozog. Ez a max, amit most el tudok képzelni, többet egyszerűen ma még nem. Érdekes, hogy írták, hogy kb 3Ghz-ig még stabil a
rendszer, szóval télleg nem tudom. Hna mind1.Ami pedig a vieokarit illeti, kiváncsi vagyok, hogy a Gigabyte 7600Gt-m mire lesz képes, e azonban már kicsit off, bár valamilyen szinten azért összefüggnek, nem?
hna 1előre ennyi, legyetek jók, csákány!! -
Mankó
veterán
válasz
Palika71 #1372 üzenetére
A 3.2 nem ugyanolyan feszültségbeállításokkal ment. Már minden fajta beállítást megpróbáltam, hogy menjen az Orthos, de semmi nem tetszett neki.
3.2Gigán simán tudtam vele játszani a Carbonnal, de az Orthos 3 másodperc alatt kivágott a blend tesztnél.
3Gigán több mint 3 órát ment az Orthos, de a Carbon vagdosott ki fél óránként. Erre mondtam, hogy most akkor nem értem az Orthost.
Fogalmam sincs már, hogy milyen beállítással menne stabilan 3.2-őn. Full tanácstalan vagyok. -
petisan
csendes tag
válasz
Palika71 #468 üzenetére
F6 van fent. MCH és FSB +0,1V-ra van állítva, RAM +0,3V. 3200-on 1,47V-on mondjuk a gyári hűtővel már jóval 80 fok fölé szokott menni core temp szerint, így a stabilitás már valószínűleg emiatt is sérülhet...
Viszont másoknak ekkora feszemeléssel jóval magasabb órajeleken szaladgál a proci, nálam 8x375-ön 1,328V-on stabil, míg 8x400-on eddig nem sikerült stabillá tennem.
Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged