- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Aktív témák
-
Zull
senior tag
Azert mondtam hogy 3.2-3.3

Amugy a lap meg az uj tapom megvan, most 9kor beszelek giannival mert pont most vittek el tole a 6600-asait, es azt mondta pont most kap beloluk, szal mek ki kosztolanyira ugy fel 10re atvenni a procimat... aztan nemtom hogy ma hazakeveredek-e de holnap tutira menni fog a gepem... -
Zull
senior tag
Hat en nemtom (amugy ez msot mindkettotoknek szol) en nem vagom mennyi az alapfesze a C2D-knek, de sztem annyi mint itt ezeknek: [link] Es sztem ezek elegge 3.2-3.3Ghz korul vannak
(Es mondanom se kell hogy y gyai koolernel is lehet plus feszt adni, en anno 630-al elvittem 1.475V-on, es multkor kitargyaltuk, ez par fokkal melegebb csak egy 630-nal azonos feszen...) -
Zull
senior tag
hyper6+-omat 10k-ert eladtam mikor a bolti ara 11.4e brutto
(hehe
) asszem most nem lesz viz, elmegy ez leggel is, pl en egy infinity-re gondoltam, az mar elegge izom, az viszi az 1.6V-ot... Bar lehet memmel varok picit, merthat most naygon az egekbe vannak a memarak.. . Talan jovore kicsit csillapodik a helyzet... -
Zull
senior tag
Gamekben legyen jo, meg renderben, arra asszem jolesz
Amugy ja idozitesek suck... Volt jo coolerem csak jo aron meg tudtam tole szabadulni (hyper6+) Azert dontottem mellette, mert 1. hosszu tavu befektetes 2. epp emiatt kesobb meg jol johet a cache (gamekben mar msot is jol jon) Ram-al sztem karacsonykor megajandekozom magam 
-
Zull
senior tag
Sajna zs hianyaban ez: P5B-D, E6600, 2x512 533 Kingston, MSI Nx7800GT @ 470/1140, Diamondmax 9/10; PATA/SAT; 200/250GB, LG Flatron L1752T, Razer Diamondback, Steelpad S&S... (amugy a konfigom nem is igazan lesz uj, csak mivel elhalt az alaplapom azt garinal becsereltetem egy P5B-D-re, es veszek hozza egy E6600-at... kingstonok mennek 800-on, szal a 400-as FSB-vel ''nem lesznek gondok'', az utolso ket cumo meg cs-s mivoltomra utal
) -
Zull
senior tag
Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Születésnapos a Noctua
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ott már 70+ fokos orthos alatt..

.de van itt a ph-n egy teszt és sztem elég jó..
de meglesz a vege eleg hamar sztem... marmint leggel...