- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
Aktív témák
-
Mankó
veterán
-
Zull
senior tag
válasz
westlake #1000 üzenetére
Mit, a kisebb orajelet?
Mert ugye 356-os fsb-nel 712mhz, 400-nal meg 800mhz... es ugyanazok a beallitasok mind2onel (timing, fesz, minden)
De amugy elkepzelhetonek tartom hogy nem birjak, de miert pont a kisebb orajelet nem... Mindenesetre kell szereznem 1. Infinity-t 2. uj memeket... Szted P5B-be mi a legjobb 800as ram? -
Zull
senior tag
válasz
westlake #998 üzenetére
Oh hallod, van itt meg erdekesseg boven... Elobb 356-os FSB-n elinditottam... (9x szorzo, tehat 3200mhz) Alapfesszel el se indult, 1.4V-al meghalt bootkor, 1.45V-al alig ment az orthos 5s-et, es 1.5V-al is kb ugyanez... (ekkor mertem az a hofokot amit elobb postoltam)
Mostpedig: 400as FSB, 8x Szorzo, (ugyebar ez is 3200mhz) es alapfesszel vigan szaladgal az orthos... Kezdek begolyozni... Pedig telleg minden ugy volt ahogy leirtam...
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
-
-
Zull
senior tag
válasz
westlake #985 üzenetére
Hat nemtudom... [link]
Amugy meg 1 tippem van... AZ lehet hogy maglassulaskor leallitja az egyik magot? Mert adtam neki egy kis feszt (1.4V) de a cooler most silence modeba van, es igy alapon is elegge forrofeju, es siman kinezem hogy dual prime utan tullepi a hatart... De amugy telleg az az erdekes az egeszben hogy egyszer kihasznalja egyszer nem... -
GanXstaZ
tag
válasz
westlake #978 üzenetére
Akkor viszont nem variálok most is megy 3,4et ha nagyon akarom a 6400.
Az viszont lehetséges hogy a gyári paszta és a Tt paszta között 10fok csökkenés is lehet gyári hűtőt használva? ujrapasztáztam a procit a gyári paszta össze volt állva elég rendesen, pedig ezzel sem melegedett de most még jobb lett. -
-
Zull
senior tag
válasz
westlake #931 üzenetére
muszaj lesz neki, mert eddig nem eppen tuningbajnok alkatreszeket fogtam ki... holnap mek haza, es szerelem ossze
aztan megnezek alapon egykét ''padmárkot'' (benchmark xD) aztan leirogatom szepen az alap ertekeket had viruljak mikor tokik megrangatva latom majd a kulonbseget
-
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake #806 üzenetére
nalam csak winbol engedi 370 fsb felett a p5w dh-m! és akkor is cl5-6-6-18-ról cl 5-4-4-18-ra ha mas erteket adok neki restartol pedig birja asszinkronban a ram a 800 cl4-et... amugymeg 370 felett akarmit allitok a biosban leglassabb idoziteseken sincs post!
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #620 üzenetére
igen ez érdekes, latod en is egybol ravagtam hogy a retailomhoz kepest az ES-ed huvosebb volt
ugyan azon a feszultsegen...sapka-mag illeszkedese valszeg nem minden esetben lehet tökéletes ?vagy a hőérzékelőnek ekkora a szórása?
lehet egy kentsfieldet kaptal kezhez abban a 6300-asbancsak a selejt mag letiltasa félig meddig sikerult
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake #596 üzenetére
kell, de sztem az 1.6 sok lesz
én a 100%os teszteket 1.5-1.52-vel nyomtam, többhöz már kicsit kevés a G-Power, ezért meg nem fogok venni egy 15k-s Ninja-t
és ahogy ismerjük itt a népeket, kevesen adnának neki 1.6-ot.. (ne vegye senki sértésnek, de ez igy van..)
[Szerkesztve] -
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake #552 üzenetére
nem tudok, ha mar feljebb csavarom és nem adok feszt akkor restartol...sőt mondom ez sem stabil érték mert a prime is leall, meg az orthos is!, a memoriak cl5-ben mint ahogy most vannak bírjak 900-ig asszinkronban leteszteltem kulon szal elvileg azzal nem kelelne hogy gond legyen..
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake #536 üzenetére
arulod is oket?
nem szamitanad be ezt a jo kis procimat 6600 es-be?
okes akkor majd megdumaljuk ezt is elso most a vga lenne most irtam a srácnak hogy postazza aztan azt kellene megnezni, aztan az anyagiakat majd megdumaljuk azzal kapcsban is!tudom mondtad ingyen dolgozol, de nem maltai szeretetszolgalat vagy tudtommal
szal koszonet elore is a segítsegert!
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #529 üzenetére
hat ha adsz helyette valamit felolem viheted
hiaba fixelek, mar probaltam mindent nem tudom emg mit kellene, minden beallitas offon vana biosban aminek offon kell lennie, a cpu microcode update az be van kapcoslva de mas nem... és most pl 1.33xx V-t kap így van meg az 1.3V terhelve.
1.6V-vel talán talán bejön a 3600, de ott is ha tesztelek erosebben akkor mar ujraindul...
memoriaval is ekkorat szivok hogy nem meg csak 900-on masnak a geil ultrai mennek cl4-ben szépen 900-onenyem az sem 900-at cl5-ös leglassabb időzítésekkel birja éppenhogy, 2.3Vnal hiaba hutom a memeket mar minden órajelen hibazik a primeben, 2.2-n hűtve megy de ott is ha nem hűtöm akkor egy idő utan felforr és jönnek a hibák..sőt a lapban 370 felett nincs post ha akarmiylen lassúra allitom a memek időzítését csak spd-ben hajlando elindulni!
ha visszaosztom mint a franc akkor sem, csak spd-ben van post...egyszerűen mar szetverem a gépet ott tartok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake #431 üzenetére
hat igen, mondjuk viszonyitas kerdese az egész
ha azt nezem hogy mekkora igy is a teljesitmenye akkor picit nyugodtabb vagyok
de ha ugy hogy masnak ennyin 3600on megy úgy nem teljesen szal lehet eladom és nézek valami olyan hetit amiről jobbakat irnak, de persze az is lutri...
-
válasz
westlake #368 üzenetére
Az én Celeron 300A procim 1999 augusztus óta hibátlanul megy 558MHz-en 2V helyett 2.2V-on. Gyári hűtővel, terhelve 55 fok körül van teljesen szellőzés-mentes házban.
Kb. 3 éve napi 24 órában megy rajta a letöltés. Havonta 2szer-3szor kapcsolódik ki, ha a mikro kivágja a biztitÉs amint észreveszem visszakapcsolom. Szóval ennyit a tuningolás ártalmairól... (bocs az off-ért)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Autós topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest