- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
válasz
westlake #368 üzenetére
Az én Celeron 300A procim 1999 augusztus óta hibátlanul megy 558MHz-en 2V helyett 2.2V-on. Gyári hűtővel, terhelve 55 fok körül van teljesen szellőzés-mentes házban.
Kb. 3 éve napi 24 órában megy rajta a letöltés. Havonta 2szer-3szor kapcsolódik ki, ha a mikro kivágja a biztitÉs amint észreveszem visszakapcsolom. Szóval ennyit a tuningolás ártalmairól... (bocs az off-ért)
[Szerkesztve] -
Remélem kijön valami E4300-ként beharangozott proci! Olyan, ami alapból 200MHz-es FSB-vel megy. Akkor az FSB emelés nem lesz olyan kritikus, és olcsóbb is lenne.
Nagyon szeretném, ha minél elöbb lemenne a Core2 ára, mert már idegesítenek a 15 órás renderelések...
Westlake: Akkor én várok, míg nem találok egy 4GHz-re húzható példányt!
[Szerkesztve] -
válasz
vazimódó #153 üzenetére
Hali! Itt a link: [link]
Igen, olvasom, ha rám gondoltál.
Csak nem voltam net közelben eddig.
A teszt írója szerint főleg az alaplapok FSB tűrése a gyenge pont, mert a memót vissza lehet osztani (gondolom), de az FSB-t mindenképp emelni kell.
Ezentúl figyelni fogom az itteni eredményeket, mert egy 805D és egy olcsóbb fajta Core2 között vacilálok. Jelenleg mindent összevetve a 805D szerintem jobban megéri az árát, mert olcsóbb cucc is elég a 4GHz-hez, de megvárom, míg jönnek a 4 magos proccok, és akkor már occsóbb lesz a 2magos Core.
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Tudom, hogy nem teljesen ide illő kérdés, de egy 6300-as procival mekkora tuning reális, egy Scythe Infinity hűtővel, vagy egy hasonlóval?
Tételezzük fel, hogy szerencsés példányt fogok ki és annyi feszt emelek, amennyit a hűtő enged.
És ehhez melyik a legolcsóbb lap, ami ajánlott?
Köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged