- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
GanXstaZ
tag
én a default 10-es beallitassal tesztelem és sacc/kb semmit nem tudok mellette csinalni sőt a timer-je is több mp-t ugrik 1xre
igy birja félórát is de azert rendesen melegszik minden kivéve procit ami stabil 70fok egyidő után.
-
GanXstaZ
tag
válasz
Stalker-2572 #2816 üzenetére
nem nyúltam hozzá, de everestben nézve is 1.3 volt.
de megy vkinek majd 3,6on is DS4ben. [link]
jó kis proci a 6400-as, bestbuy -
GanXstaZ
tag
válasz
Overlocker #2810 üzenetére
sajat tapasztalatból a stock cooler addig jó amig az ember nem emel feszt
nekem a 6600-ast 3,8-on 1,6V-n a gyári terhelve nem birta 85 alatt tartani
míg a 6400-as alapfeszen ment 3,2ön 50-60 fok környékén.
-
GanXstaZ
tag
Kérdés othos gurukhoz
Játékok, minden fut fagyás nélkül, orthos mégis kivag 1mp utanTömörites minden okés amit neztem több óra után is stabilnak mondható a rendszer. Ötlet?
420 fsb valós
vcore 1,63 valós
mch 1,65 bios
memória 2,1 bios
[Szerkesztve] -
GanXstaZ
tag
válasz
Overlocker #2487 üzenetére
27 fokos mag?
a hűtőben van a gép?
Nállam i 3,96nal vége a p5w dhnak, stabilan pedig 3,6-3,8 kozott lehet kihozni belőlle.
-
GanXstaZ
tag
válasz
westlake #2392 üzenetére
Megmondom nállam most 400*9-on kell a biosbeli 1,6V (igy idle 50-60fok, terhelve 55-65)de pl 440-en is be tudok bootolni 1,675el csak win nem jon be
viszont 430-al látok win-t és nem melegszik jobban mint 1,6-os bios beállíttással.
Ez a szivárgás mit tesz?+ Mcht meddig egeszseges feltekerni? 1,65ig probaltam
csak le ne füstöljön a lapról
-
GanXstaZ
tag
válasz
westlake #978 üzenetére
Akkor viszont nem variálok most is megy 3,4et ha nagyon akarom a 6400.
Az viszont lehetséges hogy a gyári paszta és a Tt paszta között 10fok csökkenés is lehet gyári hűtőt használva? ujrapasztáztam a procit a gyári paszta össze volt állva elég rendesen, pedig ezzel sem melegedett de most még jobb lett. -
GanXstaZ
tag
Erdekes ez mert az en 6400asom 3,14-en alapon megy, ill autora pakoltam mindent es stabil. Bar ortost nem toltam neki de napi par olra komoly igenybevetel van és müködik szepen.
-
GanXstaZ
tag
válasz
afterburner_ #523 üzenetére
az es sokert meg ez a nincs de majd rendelünk téma felidegelt bementem importőrhöz-disztributorhoz és megvettem, 84-85k volt áfásan. Mostmár lehet több. Ahogy a memória árak alakulnak....
-
GanXstaZ
tag
válasz
Johnnie Walk #395 üzenetére
Nekem is E6400-as van de ide szvsz keves a 667-es ram, nallam 800-as ramokkal fesz emeles nelkul tartóstesztben (több napja) 8*380-on megy a proci (3,04) ugye itt a ram már 760-on megy amit egy kingmax 667 nem fog tudni szerintem. Elindul a gépem minden fesz és egyebek állítása nelkül is 3,2-ön (8*400) de neha történnek érdekes dolgok. Főlleg ha jól megterhelem.
Egyebkent nallam minden auto-n megy. És teljesen meg vagyok elegedve a teljesitmenyevel -
GanXstaZ
tag
Összeallt a gépem talán végre
nagyon kiváncsi leszek ezzel mit lehet 6400ból kihozni, 3,2 remelem stabilan, de megpróbálok egy 3,3-3,4et is. Konfigomból szerintetek mit lehet kihozni?
ADATA ramot meg nem szidni jó kis ram az.
Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest