Aktív témák
-
-
Core2Duo
csendes tag
válasz
Konflikt #1381 üzenetére
Nos, Konflikt, a következő config áll rendelkezésemre:
Intel Core2Duo E6300, Asus P5B, Gigabyte 7600GT(még nincs megnincs lóvém rá)
1gb 800Mhz Kingmax Mars+ a ház, amit a linkben írtam, nagyon faca...hát kb ennyi szerintem. de már mind1 a ramnak, meg má megvettem, meg jobb szeretem 1et venni, mert akkor több helyem marad, mert te is tudod, hogy a P5B-be 8giga megy bele. ezért.
Szal ha később a dual 1gb-ot be akarom cserélni 1 db-ra, akkor rá kell fizetnem, ami mekkora szopás már, nem? -
vazimódó
senior tag
válasz
Konflikt #587 üzenetére
Nálam az a gond,hogy az Asus P5 lapomban ha 1,7V-ot beállítok,terhelés alatt 1,5V-ot kap a proci.Nem tudom hogy megoldaná e a problémát a beavatkozás,vagy továbbra is ugyanitt lennék. Bár attól tartok hogy az én esetemben inkább a lapot kéne volt-moddolni,hátha akkor stabilabban adná a feszt a procccnak.
-
westlake
félisten
válasz
Konflikt #561 üzenetére
ez a ket tekercs a fesszbalyzo ic utani elso ket tekercs.. alapfeszen (1.3 volt korul) mind a 8 tekercsen majdem ugyanazt a feszt lehet kimerni... 1.5 voltnal mar majdnem 0.05volt elteres van az elso es az utolso tekercsen mert feszek kozott... melegszenek a tekercsek, igyromlik a hatasfok.. az utolso tekercs laban lehet kimerni a (szerintem) valos feszt..
Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged