Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
egyébként nem akarok senkit megbántani mert én is elkezdtem valamikor de kicsit olvassátok már el a kezdő hsz-t amikor ide írtok.állítom sokatoknál nem volt meg és nem tudjátok miről szól ez a topik.segítünk persze ha valami nem megy de haladó szinten nem az alapoktól
van erre is topik amire utaltam de ide az eredményeket kell bepostolni amiket utána kibeszélünk hol lehet javítani rajta még kicsiholni egy két mhz-et.kicsit k@rva dühítő amikor ilyeneket olvasok hogy nem tudom húzni a procim pls help
ez azért húz fel mert ha már ennyit beírtok legalább a tüneteket is be lehetne írni hogy mit csinál a gép mit állítottál és mondjuk hogy milyen cuccaid vannak.azért van a cuccok menüpont az adatlapodon hogy kitöltsd ha már arra lusta vagy hogy leírd mid van legalább tudjak tippelni és elirányítani a megfelelő topikba. ha valakit elküldök egy másik topikba az többnyire nem azért van mert nem akarok segíteni hanem vagy azért mert nem tudok vagy mert baromira nem ide illik a kérdése és szétoffol egy előző beszélgetést.mellesleg az off gomb is hasznos hogy ne kelljen minden ez nem megy az nem megy hsz-t végigolvasni.....
akinek nem inge....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van erre is topik amire utaltam de ide az eredményeket kell bepostolni amiket utána kibeszélünk hol lehet javítani rajta még kicsiholni egy két mhz-et.kicsit k@rva dühítő amikor ilyeneket olvasok hogy nem tudom húzni a procim pls help
ez azért húz fel mert ha már ennyit beírtok legalább a tüneteket is be lehetne írni hogy mit csinál a gép mit állítottál és mondjuk hogy milyen cuccaid vannak.azért van a cuccok menüpont az adatlapodon hogy kitöltsd ha már arra lusta vagy hogy leírd mid van legalább tudjak tippelni és elirányítani a megfelelő topikba. ha valakit elküldök egy másik topikba az többnyire nem azért van mert nem akarok segíteni hanem vagy azért mert nem tudok vagy mert baromira nem ide illik a kérdése és szétoffol egy előző beszélgetést.mellesleg az off gomb is hasznos hogy ne kelljen minden ez nem megy az nem megy hsz-t végigolvasni.....