- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Még mindig nem cserélték ki a gyári hibás P5K-mat. 3 napon kívül döglött be, 5 napot ment az új konfig. Bevittem a nagykerben ahol elmondtam hogy nem működik ez és ez a baja. Ahol megállapították, hogy ez tényleg nem működik. Mondták hogy ehét hétfőre megmondják mivan, hogy csere vagy dőljek a kardomba. Felhívom őket ahol közlik majd holnap, kedden calll--->>Majd holnap gyere és tutti kicseréljük. Odacsapok nagy sungra, nagyon jó kedvem lett. Bemegyek, már a lépcsőn lobogtattam a szervízlapot, bemegyek, rákérdezek, és közlik, hogy semmi, mert még nem nézték át teljesen.....Ezt meg hogy vagy megnézek valamit teljesen vagy nem? Vagy el sem kezdem, főleg egy ilyen igényes cuccot, ami csupa odafigyelést meg teszetet igényel. Mondom neki, hogy akkorr tulajdonképpen semmi nem történt, ahhova küldték..és ott egymás kezébe adják a munkát... vagy csak maraha ráérősendolgoznak, végtére is idő az van...... hebegett habogott...nézett nagy szemekkel.....mire kibökte hát hogy ő beszélt velük, és hogy jövőhét hétfőre amikor sábesz van és munkaszüneti nap akkor lesz cserejóváhagyás vagy valami....Felvilágosítottam hogy hétfőn kedden, még a fű sem nő nemhogy az ASUS pöcsöljön a lapokkal. Hát de neki ezt mondták...Ám lehet hogy tényleg annyira lelkiismeretesek, hogy megcsinálják...Nah szo szo megmondta, hogy szerdára biztos lesz valami és majd hív....Persze B.Meg gondoltam. És hogy addigre felém is rendezni kell valahogy. Vagyis kéne aztán, hogy mi lesz belőle azt csak a jósiten tudja.
Áramszünet volt a szitiben és amikor visszajött az áram, kapott egy izmos túláramot és attól ment haza. Szóval akinek ilyen van az lehetőleg vigyázzon rá, ha ilyesmi előfordul a környéken. Hibajeléenség-->Bekapcsolás után elindul a cpu cooler de csak egy picit pörög fel kb 1 mpre leáll 2mp szünet majd z a folyamat ismétlődik, amíg ki nem húzom a konektorból, mertgombbal kikapcsolni nem lehet.
Bocs ha untattam valakit, de tanulságként mondtam el, meg sűrűn írogatok én is ide a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- További aktív témák...
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Eladó 2 db Intel Pentium Gold G6405 (15W) 4.1 GHz - 2 core/4 thread - LGA1200
- Core i7 6700 processzor
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Eladó Intel Core i7-7800X processzor (LGA2066)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest