Hirdetés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Alakulsz rendesen.
Szerintem is, ez a tiszta munka, minden plusz funkció ami nem hoz látványos javulást..hanyagolni kell. Energiakütyüt hagyd ben nyugodtan.X Factor : sajna a tuning nem lineáris, s bizony, vannak üresjáratok.(hiába a plusz fesz, keveset hoz-vagy semmit- a konyhára).Mérlegelned kell. Megér-e annyi plusz feszt az a párszáz MHz Neked vagy sen.(érezhető-e hétköznapi használat közben teljesítménynövekedés)
Szerintem ..1ik sem áll. felesleges kihajtanod. Finomhangolások..Persze, hogy jó dolog, de csodákra ne számíts. Én mindíg "nyersen-durván" nézem a 24/7-es beállítást, hogy álmából kelve is tudja. Utána ha tudom, finomítok rajta, de a fesz-FSB már marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem is, ez a tiszta munka, minden plusz funkció ami nem hoz látványos javulást..hanyagolni kell. Energiakütyüt hagyd ben nyugodtan.