- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Hát.. bocs, de szerintem is csak egy plusz, és rossz valami. Igaz Ilyen 1,3v -os feszeknél nem lehet baj belőle,de, hogy használ..Ahol ez használ, ott...szar a lap.
Ha én valós 1,6v felett ráengedném..vehetnék új procit,s nem látnék soha [ilyen validot] (nem a valid -on van a hangsúly, nem arra értettem, hanem arra ,ma du. melegben valós 1,66-on simán hajtom tiltott kütyüvel, de ha engedélyezem, 1,3v alatt teszem csak, s az is véletlen..
puttputt: Ott fura, misztikus dolgok történnek, de ezt már beszéltük. Asszem nálad az energiakütyükre is szükség volt a stabilitáshoz, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Intel Pentium Gold G6405 (15W) - 2 core/4 thread - LGA1200
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest