Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
Úgy is van
Fura, mert nem bootol a win, ha nincsenek bekapcsolva, viszont direkt figyeltem, ALT-TAB-oztam komolyabb progik-játékok esetén Everest-re, de nem láttam semmiféle "kóros elváltozást", max visszaesett picit a fesz, de felfelé sosem lépte át a biosban beállított "bűvös határt", igaz, nemigen dolgoztam még meg 1,3 felett...
Most örvendezek az 500fsb-s stabilitásnak (P5Q-s topikban sztorizzuk páran), aztán megyek tovább..., meg lehet, én is csinálok egy ilyen háttértáras trükköt egy XP-nek, hogy tudjak biost downgrade-elni.
A linket köszönöm, már vagy 5-ször letöltöttem, több helyről is, nem a progiban vagy a leírásban a hiba.
Szerintem ez rendszerhülyeség lesz, mert ha elindítom a telepítőt és jönnek a rejtélyes hibaüzenetek, akkor már a 7.0...-es verziókat sem tudom használni, viszont újraindítás után érdekes, megint működnek, szóval ez Vista gubanc.
(Mondjuk, nem véletlenül nem írják oda a gyártói oldalon sem, hogy "Vista" a kompatibilitási fejlécbe...) Annak örülök, hogy legalább az új verziókat visszahoztam, bár erre a "csodára" az Asus EZInstall is képes BIOS alól. -
laragirl83
őstag
válasz
lipi67
üzenetére
1.6V feszen 45nm-es cpu-t küldeni amúgy is öngyilkosság, ha nem a LLC öli meg akkor a szépen lassú halál degradáció miatt...
Értelmes hobbi OCs szinten (levegős 4ghzes max...) a loadline calibration nem okozhat gondot, mivel ott nem lépi meg az ember azt a feszt aminél káros lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fura, mert nem bootol a win, ha nincsenek bekapcsolva, viszont direkt figyeltem, ALT-TAB-oztam komolyabb progik-játékok esetén Everest-re, de nem láttam semmiféle "kóros elváltozást", max visszaesett picit a fesz, de felfelé sosem lépte át a biosban beállított "bűvös határt", igaz, nemigen dolgoztam még meg 1,3 felett...