Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz puttputt #10257 üzenetére

965 vs p45 ?
    Szerintem kben az Abit IP 35-öm simán veri a csigabigámat procituningban. Másban jobb ez, ez ok. A p45 nem olyan jó sztem mint a p 35, nagyon nem. Sokkal többet vártam.

Miért? Ezen sokat vitatkoztam eddig is. (kben 1x adtam el magszemnek procit, (2180-ast,igaz azt 19,5k-ért,s tudta aki vette ,hogy Bios 1,8v-ot is kapott,de..9x420-on simán ment 24/7-ben.s a 4060MHz-et se 1 tesznél 2mp-ig produkálta-meg is bántam, h eladtam, a 6750 közel se volt olyan..:( . Ma is beszélünk napi szinten, nála egy "L"-es gigában(nem egy bajnok...)3,8-on szaladgál..
    Visszatérve:
    Nem kisérletezgetek (ill. azért többnyire tom, h mit csinálok,s ellenőrzöm folyamatosan!)Egy 1,7v-os tuning után, 1-2 órát rögtön megy prájm alá alapon, s nézem: kell-e esetleg több fesz neki, vagy esetleg jobban melegedik e -az nem lenne ok..-
    de , nem. S tudod, azt az 1 db 2180-as procit is hogy akartam hírdetni? "szarráfeszelt 2180-as drágán eladó".2xxx topiklakók tudják. Csak megelőztek,s priviben kérték, h adjam oda, odaadtam..
    Ellenben jön a süket duma: x-y proci eladó, sose volt húzva stb..Hm. S jobb az ,ha gazsi beleteszi a gépébe, minden auto-n,s folyamatosan túlfeszeli a lap. Hőt sose néz, van rajta egy gyári venti, ház nem szellőzik, s isten tudja hány °-on kinlódott hónapok óta. Esetleg tuningolja. Emel ezt-azt stb..

Kicsigeri pont most szólt, h nézzem már meg, hogy mennyi a lapom meg a proci , így netezésnél mert nála 46°. Nálam lap 38°, kupak 26°, magok 35°. prájmolásnál: alaplap 39°, kupak 33°,magok 38°. -alapon 3,166MHz-en
    .

Új hozzászólás Aktív témák