Új hozzászólás Aktív témák
-
Teo6667
csendes tag
És akkor még megkérdezik, miért nem akarok egy magyar klán sorai közé tartozni
-
Teo6667
csendes tag
Sziasztok!
Az egyszemélyes guild-ből átlépést fontolgatóknak: ne gondolkozzatok rajta mert megéri! Én 122k might-tal léptem át egy nagy guild-be és azóta 171k lett a mightom. Amit vesztesz ha elhagyod a saját kicsi klánodat hogy a boss időhöz kötött és nincs meg a szabadság hogy akkor tolod mikor akarod. Nagyobb guild-ekben inditáskor instant ütés van kisebbekben szoktak várni 3 percet és után mehetnek a nagyok.
Ami pluszt kapsz egy nagyobb aktívabb guild-től:
- gw (hb, fame)
- torch battle (shard, hb)
- feltehetőleg jó társaság, sok-sok infó
- wg2/wg3 és mesa csapat akikkel feltehetőleg fixen lemegy
- lr/lb ream setup, base setup help
- és még ami nem jutott eszembeSzóval keressétek meg a megfelelő boss időt és hozzá egy guild-et.
Puszi.
-
Teo6667
csendes tag
Jó lesz ez az update. TW szerveren már kint van!
-
Teo6667
csendes tag
válasz
Zolkomolko #10912 üzenetére
Szia!
Én ugyan ebbe a dilemmába kerültem kb 1 hónapja. Volt egy evo1 lvl 183-as PD 10/10-es skillel revit 4/5. Nagyon szerettem ezért egy másik PD-re tettem a zerket. Azóta kicsit megbántam mert most a zerk PD evo1 lvl 200 10/10-es skillel és szinte mindenhova őt használom. Szóval egyszerűbb lett volna a revit 4/5-öt lecserélni a zerkre mint hogy elbaszni nagyon sok shardot egy új PD-re. Én azt javaslom cseréld le nyugodtan, mert revit crestel ugyanolyan jó lesz a zerk PD is!
-
Teo6667
csendes tag
5/8 zerk-et kire tennétek???
-
Teo6667
csendes tag
Hát a "nem kell csinálni semmit" azért az erős túlzás, főleg most a GW miatt. Ha nem teszi oda magát az ember mind támadásban mind védekezésben akkor azért le lehet csúszni az első helyről. Aztán akkor oda a fame, nem csak nekem hanem mindenkinek.
Mellesleg én már megéltem az egytagú magyar klánomban. Elég nehéz volt az elején
Most ez így egy kicsit lazítósabb.
-
Teo6667
csendes tag
Hát ennek megvannak az okai.
egyet kiemelnék. torch battle-t lenyomják azok akik akkor ébren vannak én meg felkelek reggel és átveszem a jutalmat
nem kell azzal szopni hogy hajnali 3kor felkelek defendelni meg ilyenek. Ezek miatt megy folyton a sírás az IGG felé. Így legalább ez meg van oldva.
Szines a klán TW forumról jön az infó lefordítva angolra ha oda kikerül valami. Stb stb. -
Teo6667
csendes tag
Nem. Nem nagyon ismerek más CC-est a guild tagokon kívül. Saját kis Guild-ban toltam de aztán torch miatt átmentem a ZENbe, de ha nem tettem volna meg korábban most a GW miatt tuti léptem volna.
Most ez a heti 2k fame nagyon jól jön és a guild is nagyon klasssz!!
A legenda klánra azért kérdeztem rá hogy megtaláljam megtekintés céljából.
-
Teo6667
csendes tag
Vicces hogy a legelső gw-ben egy csoportba kerültünk a top1 guildal
-
Teo6667
csendes tag
Nagyon szivi! Ha lesz, máskor is postolom!
-
Teo6667
csendes tag
More events/Collect codes
Írjátok be mind a 4 kodot és kaptok shardot meg spec.herocardot
ATCSHTQY
GK9RSUG2
QFZTZ5DB
Q3DQVPDZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mercedes topic
- Yettel topik
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest