- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
vendingo #12155 üzenetére
Ronin szerintem nem túl jó hős, inkább azt mondanám, hogy idegesítő ha a másiknak van, de én nem használnám. Minden játékmódra van jobb hero, és nemigen fér bele a top6ba (gw defense, LB esetleg ahol játszik, arénában, gw attack, dungeon, hbm mind felesleges és sok jobb van nála) Ha nincs sok minden másod megérhet valamit, de nem venném prioritásnak
Tripla evoról már régóta van szó hogy egyszer lesz, de egyelőre csak még nagyobb különbséget jelentene a p2p és f2p játékosok között. Szerintem előbb kapunk insane 8at, meg HBM AG-AJ -t esetleg 11es skillt, de egy éven belül szerintem esélyes hogy kell valamit lépniük ebben az ügyben, úgyhogy én azért meghagyom az értelmes dupeokat
Amit tudsz velük csinálni és többet ér mint 200 shard az akkor reális ha nagyon sok HB-d van, felhúzod adott hőst hb mennyiségtől függően lvl100-160ra és megeteted az ugyanolyan hősöddel. Szal pl Druid skilljét húzod, kinyitsz egy druidot felhúzod, megeteted a fő druiddal így kicsit több value van benne mint 200 shard. Nyilván ez attól is függ mennyi kártyád van én azért 5öt meghagyok druidból is hátha egyszer beesik a triplaevo.Sancheza szerintem királyak az újítások, főleg a gyorsítás fél óra lava helyett 10 perc alatt megvan, meg végre lesz türelmem elhasználni a 80+ hero trial kártyámat. Az odds-okhoz nem tudom hogy hozzányúltak-e de túl nagy különbségnem hiszem hogy észlelhető lesz. A free roll király dolog.
New user - iOSon vagy Androidon játszol?
-
Sacrich
csendes újonc
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
sebijani1982 #12126 üzenetére
Ares fervor, ares frenzy, guardian angel, snowstorm - szerintem soha nem is használtam mást. A snowstorm eleg fontos későbbi dungeonökhöz ezeket érdemes minnel előbb maxolni.
Sancheza remelem pdre raktad!!
The_Shrike köszi mar érett egy ideje
gf előtt is konzisztens volt AF4ig de az 5ik wave mindig kipusztított
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
The_Shrike #12121 üzenetére
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
The_Shrike #12115 üzenetére
Ez igen, grat ! Én most elnapoltam a dolgot amíg lesz megint pár fölös HBM card, GF már devo200 és egy stone skint is kapott (meg a második lvl4 wg crestet) úgyhogy jövő héten remélem meglesz
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
The_Shrike #12112 üzenetére
Mivel mentél AF ellen? 5ik waveig eljutottam 5x a 20 próbálkozásból de nem akartam több tryt a kukába dobni úgyhogy félre tettem. Gh Anubis Pd Val Vlad Pk-val mentem, Gf nem rég óta van és még nem devo, HB meg nincs
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
maigret #12093 üzenetére
Ilyen esetekben a bossok cap-elve vannak, 60k felett nem tudsz rájuk sebezni, így nem az számít hogy mennyire erősek a heroid hanem hogy mennyi darabot ütnek - ez a dps (damage per second) 2-3 pd mindenképp felgyorsít és erősít annyira hogy maxot sebezz így érdemes olyan herokat használni akik gyakran proccolnak. A normál ütések esetében mindig 200 ms azaz másodpercenként 5 ütés a max, akármennyi pd is pörget. Ha beraksz pl egy phantom kinget akkor láthatod hogy majdnem mindig proccol és lövi a cuccait mert nincs rajta cooldown, és fast-energy recoveryje van tehát nem kell neki 7 normál ütés mint a többi heronak hogy feltöltődjön az energiája (DD HQ még ilyen herok) hanem megfelelő sebesség után tulképp minden ütésére jut egy proc azaz majdnem 2x annyi a dps-e mint mondjuk egy druidának. Az már más kérdés hogy a phantom king nem a te saját bossodra fog proccolni hanem a többire, de nem is az számít hogy ki öli meg a sajátját leghamarabb hanem hogy összességében hogy végeztek vele. Artifactokat ettől függetlenül maxolni kell darabja 34k merit de némelyiket elég nehéz unlockolni
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #12097 üzenetére
Így van, a sárga a critical hit, amit az artifactok módosítanak ( axe: increases crit rate by 20% ) valamint vannak herok akiknek alapból magasabb a crit rateje (pl heartbreaker)
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #12046 üzenetére
Pixiet továbbra is csak GWben tartom jónak de ha valahova kell healer sniper scatter hero akkor jól jöhet, de nem mondanám hogy prioritás
Trixie szerintem inkább end game hero, nemtudom mennyi hasznát veszed, főleg archdemon ellen, guild wars védelemben, meg lost battlefieldben használják de oda meg kell neki egy revit -
Sacrich
csendes újonc
Szia
Szerintem a legjobb 5 ebből ami mindenhol hasznos:
PD - mert kell
Cupid - dmg boost és energiát is ad, pd-vel ketten elég hasznosak
Druid - heal, dmg boost
SK - legjobb tank amit találhatsz, jóval magasabb szintű herokat is simán kinyír
WL - legjobb sniper a játékban, plusz az a pajzs is néha jól jönAmit még érdemes:
Santa és TG dungeonök miatt, SK és WL helyére úgy optimális csapat
PK jó de főleg később, mesaba, lost realm demon ellen
Pixie jó sniper és plusz healer guild warsban, LR demon ellen jó a scatterje is
Immortep HBMhez hasznos amíg nincs jobb AOE-d -
Sacrich
csendes újonc
válasz
szibe22 #12043 üzenetére
Szia
PD-nek sokkal jobb a berzerk, de amíg az nincs a revive se rossz. De később tudsz crest-et rakni a hőseidre amiből van revive és sokkal többet ér ha a talent valami hasznosabb, mert az 1-es szintű revive crest is ugyanúgy újraéleszti csak kevesebb hp-val
Az öklös dolog pedig a fame, amit guild warsban, (guild hall --> Coliseum --> Guild wars) és Lost Battlefieldben (arena --> lost battlefield) osztogatnak főleg, de mindig amikor hőst vagy talentet pörgetsz kapsz egy keveset.
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
csuzda #12041 üzenetére
Csuzda:
Egyet értek épület ügyileg, 2 és fél éve játszok, most ért minden torony és hero base lvl 25re, 5 építőm van amióta az eszemet tudom. TH 25 persze de az 5ik army campet meg se építettem. Az elején egyébként is a 6ik hero base majd az 5 millió gold miatt oda kell figyelni és építeni folyamatosan, ideálisan szerintem egy account előbb ér oda hogy evolvolni tudjon, mint 5 milla gold kapacitáshoz
Emerich:
Pixie guild warsba nem rossz mert a "remove buffs" rész azt jelenti hogy pl leszedi az SK-ról a dmg cappet, meg a psyshieldeket stb, gyógyít is úgyhogy nagy szintű tornyok ellen is tudsz snipeolni, máshol viszont annyira nem fontos.
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
-ZeeZee- #12003 üzenetére
Helló!
Mindegyiket érdemes fejlesztened valamennyire mert 5 hero based van (gondolom) de sok játékmódban használhatsz így is 6-ot. A prioritásokat tekintve Michael nagyon erős tank kezdheted vele mert egyedül is megy mint az állat plusz neki van a legtöbb HP-ja a játékban.
Druida kell healernek szinte mindig - amíg nincs ghoulemed úgyis ő a legjobb opció, másodiknak jó választás.
Grizzly raidnél, expeditionbe és guild warsba fontos, ha ezekben szeretnél fejlődni akkor ő
Tg főleg dungeonbe de azért máshol is megállja a helyét.
Pk később lesz fontos boss, demon ellen, mesába stb
Immortep hbm-ekben kell majd de az nem sürgős dolog meg lassan fog menni úgyis
Dungeonökben kell főleg előre jutnod hogy fel tudd húzni a hőseidet, könyvet kapsz egy csomót úgyis a napi belépésekért, lvl100-120ig nem kell annyira sok hb sePetek többsége legkisebb hpjú vagy random herokra proccolnak, mindegy melyiken vannak. De Aviar pl akkor proccol amikor ütik a heroját - érdemes a tankodra rakni. Ami akkor amikor a heroja üt, azt jó a pkra rakni mert az gyorsan üt alapból. Mindamellett hogy használod őket herok skilljére kell viszont főleg költeni. Meg pd-t pörgetni! Milyen platformon játszol?
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11940 üzenetére
Medusa jó hero de azt mondanám hogy inkább lategameben amikor fontosabb az energia-csökkentés. Bossok ellen, stb nagyon jó dps-e van, érdemes használni, de nem top5 vagy top6 hero, mert elég megbízhatatlan hogy hova proccol, lost battlefieldben lost realmben viszont király. Esetleg gw védekezés de én inkább totembe rakom.
Harpy queen hbm3ra elvileg jó de én személy nem szeretem annyira, ha van rá egy jó war god talentnek akkor szépet sebez és hasznos hogy lassítják a cuccai az enemyt de szintén nem sorolnám top kategóriába. Van egy evo 180as és kb sose használom, boss5 ellen slow down taktikával megyek de onnan is kikerült (medusa került a helyére) Hbm AC-ben bepróbáltam de végül nélküle ment le. Ha nincs vladod és ghoulemed akkor here be monstersre hasznos lehet, de nem javaslom, hogy túl sokat költs rá.
Persze ezek személyes vélemények, plussz ha kevés jó herod van akkor egy darabig hasznosak lehetnek -
Sacrich
csendes újonc
Mystic: Én ios-on játszok főleg de az egyik androidos accountommal beléptem a whisky-hez (köszi laca17kecske ) mert itt elég passzív vagyok. Ha nyugis helyet szeretnél ahol nem rúgnak ki ha nem csinálod a guild warst meg stb akkor itt jól jársz. Azért kérdezem mindig az iost mert ott van jó guildem meg azzal játszok minden nap
Talgorius: Én erre azt mondanám hogy santát jellemzően csak dungeonökben használom, nem szeretem hogy össze-vissza megy a dmg-e de persze sokszor jól sül el. De ahogy e=mc² is mondta, mindig aktuálisan ami kell.
Petekről nagyvonalakban, igen kombinálni kell több petet hogy a skilljét is húzni tudd, de lvl2-es pet kell hozzá hogy a skill 2-es lehessen, utána viszont lvl4-es pet kell hozzá hogy 3asra tudd húzni a skilljét. Összesen 30 pet lvl és 8 pet skill lvl van, de a vége az mind pet ügyileg mind shardban elég húzós úgyhogy egy jó darabig el fog tartani a petek húzogatása (és nem vagyok róla meggyőződve hogy magasabban szinteken megéri húzni őket shard miatt)
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
laca17kecske #11847 üzenetére
Csak nem a Noble_blood-ban voltál?
Ott volt az egyik androidos accountom és a világ legidegesítőbb leadere volt aki ugyanezt csináltaMedusa szerintem csak player versus playerbe jó, de ott nagyon. (Esetleg gw defense de lehet inkább totembe raknám) Mivel épületet is céloz támadásnál nem a legjobb de lost battlefield, lost realm, arena nagyon jó terep neki (főleg egy szép szintű revittel)
Meg itt pont az ellenkezőjét csinálja mint a santa mert az a sok darab sebzés miatt feltölti energiával az enemy herokat medusa meg csökkenti (az egyikkel legalábbis) Főleg akkor op ha egy helyen van az enemy mert akkor mind a két karikája eltalál mindenkit -
Sacrich
csendes újonc
válasz
kiezTe90 #11831 üzenetére
Robekraptor ioson játszol vagy androidon?
Kölyök - Warlock az egyik kedvenc herom az egyik legerősebb sniper a játékban, annyiban biztos jobb a phantom kingnél támadásban hogy a wl csak herot céloz a pk pedig épületet is
Mellesleg autoproc hero szóval ha 5/5 revit van rajta akkor rögtön sebez es pajzsot is ad 3 allynak
(És ha nincs rajta revit akkor is hasznos hogy nem kell ütnie a procchoz, ha tele lesz az energiája rögtön csinálja a dolgát ) -
Sacrich
csendes újonc
válasz
Sanchez638 #11826 üzenetére
Sanchezsa - Talent roll annyira random mint a hero roll, én két éve játszom és pl most esett az első 5/8 berzerk meg war god is, de 5/5 revit már van 4, ez is csak szerencse..
A hbm xp kiosztás pedig annak ellenére hogy random, általában elmondható hogy a J után legközelebb a P vagy a Q éri meg ha xp miatt sweepelsz. (Q az ahonnan biztosan jobb vagy)
Egy kis reddit matek, ha érdekelnek a számok:
https://www.reddit.com/r/CastleClash/comments/400yyf/exp_and_drop_stats_for_hbm_pt/
Nyilván random, de azért elég nagy minta alapján valószínűleg hasonló eredményre jutsz
Mike - 160k mightom van és most jött az első vlad nekem is, aries pedig még mindig hiányzik (egyre jobban)
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
-vitya- #11814 üzenetére
Egyetértek vitya, egyrészt nem tudom mire költ egy guild manapság shardot (boss3 + boss5 ? 75 fős klánban nemhiszem hogy probléma ) másrészt ha heti 2 torch battle-t maxolsz akkor is napi átlagva leosztva 3k hb meg 230 shard a bevétel. Aki nagy, annak nem kell, aki kicsi annak jól jön persze de akkor se kelnék fel érte hajnali 3kor
KohanTroon
Szerintem reklám helye is lehet nyugodtan
én is azért írtam ki ide mert olyan emberekhez jut el az info akikhez máshogy nem
Robertinyo
Grimfiend állat igen, főleg hogy sk counternek lett csinálva (buff removal) nekem sajnos nincs, de én se nagyon tudnám hova rakni
Egyik guildtársam devo 180as gfjét arra használja gw-ben hogy a most menő lóhere basek közepét kitakarítja, hero baseket lerombolja, így nemcsak a buffot de a hero base által adott defense bonuszt is leszedi róluk, jó az a range amiben üt
Lava ügyben meg javaslom hogy beszél BettiBy-vel ha a klánhoz nem is akarsz csatlakozni lehet elfér egykét külsős lavaba, nálunk is van egy-egy ilyen.
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
robertinyo70 #11810 üzenetére
Robertinyo! Ioson játszol vagy androidon? Ha van line-od addolhatsz gyorsabb kommunikáció érdekében ( sacrich_cc ) mondjuk ha androidon játszol akkor sokat nem tudok segíteni de ioson pont alakul a guildünk 3ik lava teamje, be tudnál csatlakozni
Grimfiend meg tényleg eleg jól megáll a lábán mert a skillje healeli magát úgyhogy egyedül is elmegy faszán
Sanchezsa hbmbe J után M-N környékéig sima az út, O-tól megint kezdődik a szopas
-
Sacrich
csendes újonc
Mike!
Valamilyen corner base, de mondj egy town hall szintet anélkül nemtudom hány falad van. Minden esetre sarokba minden torony meg esetleg egy vault a hero basekkel falak mögé, többi meg 2-3 felé elosztva kívül
Paatikus
Santa, dungeonbe a legjobb segítség márpedig az adja a legtöbb xp-t és shardot ha elég sokáig eljutsz bennük, Beast Tamer érdekes hero de nem igazán hasznos a skillje, szerintem túl lassú. Persze ha nincs más hasznos hogy két hero egyben de santa fontosabb
Sanchezsa
Pd cupid együtt nagyon király kombó, cupid dmg boostot is ad ami elég hasznos az energy növelés mellé. Tg egyik legjobb shard hero, de mindenképp a pd-cupid párosra koncentrálnék, ha az ő skilljük erős, az egész csapat profitál belőle. Phantom king jó hero mesába/lavaba meg arénába, máshol nemnagyon használom
-
Sacrich
csendes újonc
válasz
Talgorius #11790 üzenetére
Ezek szerint valahol expert 7-8 körül járhatsz. Menj biztosra hogy az összes előző dungeon 3 flames. Ha ezekután menned kell tovább akkor :
- Pd skill hős, nem a szint a legfontosabb hanem a skilljének a szintje, javaslom hogy fejleszd 8/10re. Talentnek berzerk vagy revitalize kell rá, játékmód függő, dungeonre és hbmre berzerk a jobb.
- Mindenképp a DDvel tankolj, főleg hogy ld van rajta.
- Santára próbálj meg wargodot vagy bulwarkot szerezni, ha talentből azt nem is kapsz rakj rá crestből, neki egy dolog számít a minél nagyobb dmg.
Cupidnak revit5 a legjobb, addig igazából mindegy mi van rajta de a dmg növelés miatt megintcsak muszáj dungeonbe.
Kell egy jó healer is, druida vagy ghoulem mindenképp. Hiába van állat ghoulemem én mindig a druidát használom dungeonbe mert a ghoulem sokat pusztít és "feleszi" a pd elől az épületeket amiket tudna ütni hogy folyamatosan aktiválódjon a skillje.
6ik hősnek pedig dungeontól függően vlad vagy warlock. Van amikor a wl pajzsa segít, van amikor kell a vlad sebzése.Sok helyen meg lehet azt csinálni hogy a pd-t külön rakod a többi hősödtől, army camphez ahol sok katona van. Elkezdi azokat ütni és folyamat proccol tőlük (proc = skill aktiválódása) mert az energiája nem csak attól nő hogy ő üt, hanem attól is ha őt ütik. Rakj rá olyankor egy restorationt, ha úgyis meghal akkor guardian angelt, a többiek alá pedig az ares frenzyt. Az 5ös szintű varázslatok fontosak de előbb is megtudod csinálni insaneig bőven, de mivel azok hosszú távú dolgok fontos hogy folyamatosan fejleszd őket. És ne feledd hogy 5ös szintű snowstormhoz 20as relic hall kell. Heliknek az hogy 4-es vagy 5ös nem sokat számít de fejleszd azért persze.
Összefoglalva: Pd, cupid, dd, santa, druid/ghoulem, warlock/vlad pd-t próbáld külön tenni, fejleszd a magicet.
Szívesen segítek akkor is ha konkrét dungeonbe vagy elakadva. Sok sikert!
-
Sacrich
csendes újonc
Sziasztok!
Én új vagyok itt (a fórumon legalábbis, ccben nem) és a guildünkbe keresünk új tagokat. Meglehetősen kompetitív guild vagyunk, csak jó guild wars playereket keresünk akik mightjukhoz képest is magas pontot érnek el.
Amit kérünk:
60k might + (kevesebb nincs kizárva de győzz meg róla)
Részvétel minden guild warsban, és folyamatos jó teljesítmény. Ha nem tudsz valamiért részt venni, szólj előre. Ha nehézségeid vannak szólj, és segítünk hasznos tippekkel tanácsokkal stb.
Line - ingyenes chat app (olyan mint a whatsapp kb) a játékon belüli chat használhatatlansága miattAmit nyújtunk:
Viszonylag új guild vagyunk, de régi játékosokkal, a guild élete során kb 30-40 guild wars volt eddig ebből csak kettőt nem nyertünk meg (azok is épphogy második helyek)
Top 200-250 közötti helyezés (következő héten már 150-200as "kosár" a cél)
Fortress Feud-ot eddig mindet megnyertük
Boss 3 minden nap magyar idő szerint 20.30kor (server time 13.30)
Mesa 4 és wg3 általában boss után, de bármikor napközben is
Ha magas a mightod és Lava island a célod, alakuló félben vannak csapataink mind lava2 mind lava3ra.Amit NEM nyújtunk
Jó torch battle - a maxolásához magyar idő szerint hajnali 3kor kéne aktívnak lenni így Európa központú guildként nem vagyunk jók benne.NEMZETKÖZI GUILD - a kommunikáció nyelve ANGOL, rajtam kívül nincsenek magyarok.
Ha bárkinek kérdése van tegye fel itt, vagy Line-on keresztül ahol sacrich_cc id alatt találtok meg (ott gyakrabban mint itt)
Üdv, Sac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest