- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csákány. #2507 üzenetére
Nem lehet hogy szimpla lagrol van szo es csak belekepzeled a szandekossagot?
Az atlagos ping ellenerre meg rengeteg minden tortenhet az os network stacken (user modeban megy a tcp kapcsolat, nem kernel modban, eleg egy pillanatnyi cpu spike core 0an ahol az OS fut es a halozat stabilitasa banja), illetve szerver oldalon is.
A killcam azert mutat mast, mert az azt rendereli ami a szerveren tortent, nem azt, ami a klienseden. Ez mindig is igy volt. Ha nem akarsz ezen zsortolodni, kapcsold ki mert csak megkeseriti az eletedet. Nekem az elso dolgom minden online shooterben, hogy kikapcsolom.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csákány. #2502 üzenetére
Ha csak anekdotikus érved van a hitboxok manipulálására meg a recoil változására és nincs rá valós bizonyítékod, akkor sajnálom, nem fogom ezt megenni.
"In god we trust, others must bring data"
A matchmaking ciklikusságát én is érzékelem, azon ha éppen nincs kedvem küzdeni nálam sokkal jobb emberekkel akkor simán kilépek és játszok mással.
Azzal hogy emberek áldozatként állítják be magukat hogy a mocsok matchmaking függővé tesz, az nem az én nyomorom...
A játék közbeni algoritmus alapú belenyúlást érzem orbitális blődségnek. Nulla bizonyíték van rá, csak elbeszélések és 10000 órás én érzem szintű marhaságok
-
Acheron
őstag
válasz
csákány. #2204 üzenetére
Nyilván lehet ezt finomítani, a térképet sem ismerem, csak találomra választottam a földetérési helyeket. Már régen is voltak, akik csak vadászgatni jártak oda - mostanra az arányok fordultak nagyot, szinte már nem találni "gyűjtögetőt".
#2205BandiHUN: No igen, az XP -k (kiváéver a BP) pörögtek, ha egyszer - kétszer alacsonyabban álló fegyver került a kezembe, használat nélkül is pörgött felfelé a szint számláló, ahogy níltak a ládák... Ha még érdekelne a fegyver szintezés, biztosan ide hoznám őket - de nemAz a négy sniper, és max a marksman fegyók nekem doszt elég lesz szórakozni arra a pár órára.
#2206Raymond: Ha nem vagy sniper fan, akkor sok tartalom nem volt benne, pár matrica, charm, calling card, töltöképernyő, egyéb csecsebecse lapult a dobozokban, de egy pisztoly blueprint és egy perk is (Reflexes - a hozzád leeső gránátot fel tudod venni úgy, hogy nem robban fel, amíg nálad van). A fő ajándék egy Anti Material Rifle sniper fegyó volt az eventben. Részletek pl itt. -
Acheron
őstag
válasz
csákány. #2200 üzenetére
87 hiányzott még tegnap este - 5 plunder meccs alatt meglett, és még maradt 15.
Ha nem is minden ládából esett Archie figura, de azért kicsit több mint 20 megvolt átlagosan (néha csak 10, néha harminc).
Szóval just in time meglett az AMR.
Viszont mi pocsék lett ez a plunder, az nehezen fogalmazható meg. Az ötből talán két meccs volt, ahol rajtam kívül más csapattárs is gyűjtött pénzeket, leginkább mindenki a másikat vadászta. A TTK úgy tűnik, itt sokkal rosszabb, mint a multiban - biztos van valami trükkje, de én alig - alig tudtam kiszedni a rám vadászókat (mindig volt, jöttek sorban a "pénzszagra"), de ha bárki rámlőtt, én rögtön feküdtem. Multiban ez jóval kiegyenlítettebb, Core módban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest