- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Peace.
Amúgy megoldom úgyis a kevés időt, már most lehet venni dupla xp pakkokat, most +weapon xp-vel is... inkább, mint valami cuccot venni a store-ból. De egyelőre ez se kell.Camo-kra leszek kíváncsi prestige-nél főleg. Mert régen minden be nem fejezettet nullázott... hátha most menne tovább,lehetne nyomni bármikor a prestige-re.
-
BandiHUN
veterán
A fegyókra gondolok+ ugye ha prestige-elsz, bukod is a szintjüket, a régi jobban tetszett, hogy 1 szint több dolgot is feloldott.Nomeg csak fejes kill a camókhoz?
Meg eleve fáj, ha minden be nem fejezett skint nulláz a prestige...
Egyébként értem, hogy 1 nap, de már benne van 5 órám, nagyon több időm sincs játszani/HÉT... Emlékszem, mikor utoljára prestige rendszer volt, kényelmesen meg tudtam csinálni 10 órából dupla hétvégén +1 prestige-t. Hát, ez most nem így néz ki, és még battlepass nincs is. Értem, hogy kell kihívás, de ez inkább tűnik most második munkahelynek, avagy marad az ember szürke kisegér, bármilyeneket is megy.Ne Te legyél az etalon már, mert Neked ma kész az első prestige. Ez a "munkád" kb. Minthogy a napi 5+ órát játszó streamerek se a "normális" szint. Unatkozzon csak az időmilliomos, Ő rohan, nem Én kések az eddigi két napra 5 órámmal...
Egyébként mi a hivatalos, mi bukó a prestige-el? Gondolom marad az 1 token/prestige permanent unlock.
-
-
KaitouP
nagyúr
Igazad van, de a BO6 az omnimovementtel egy új szint, és ez már tényleg elvetemült. Sok savat kapott anno a levegőben ugrálós jatpackezés, de az sem nem volt annyira rapid, mint itt, ahol sprintből oldalra vetődik, közben meg tol egy 720 fokos no scope-ot csukott szemmel.
-
Acheron
őstag
Szerintem itt nem egy Rainbow Six Siege -t várnak a játékosok, amikor taktikáról és gondolkodásról esik szó, sokkal inkább a nagyobb, összetettebb pályák adta lehetőségekről, vagy olyan környezetről, amikor van idő megállni, szétnézni a térképen, picit kitalálni, mire gondolhat a szembenálló fél, és úgy becserkészni az ellent, stb.
A béta alatt is szóba került már, hogy láthatóan kisebb, rush -ra kihegyezett (és abba kényszerítő) pályák felé tolják a játékot, ahol megállni sincs idő, mert rögtön rád esek valaki jobbról - balról - hátulról. Kivették azt a parányi agyat is, ami volt korábban a játékban, és egy full agyatlan darálás felé viszik el - érzésre engem ez kifejezetten zavart a bétában.
A magam részéről ezért (sem) érzem úgy, hoyg sok idő fog belekerülni ebbe a részbe multi oldalról - biztosan elő lesz véve néhány este unaloműzőnek, de nem lesz fegyver camo vadászat és egyebek, max egy - két kézre álló fegyó lesz kimaxolva, és azzal egy, a lehetőségekhez mérten hozható saját tempóban lesz vadászgatva az ellen.
Legalább lesz időm szétnézni, van -e (idővel lesz -e) bármilyen épkézláb konkurencia. -
zozika84
őstag
Regen nem ez volt a Cod
De az uj reszek sajnos egyre jobban a hülyéknek készülnek
A korabbi reszekben legalabb latszatra meg volt a taktika es a gondolkodas. Lassan mar egy sima objective alapu modot nem mernek bele tenni, mert a jatekosbazis nem ertene, hogy mit kell csinalni -
BandiHUN
veterán
Hát igen, mindenki szíve vágya egy nonpluszultra n..ger operátor...
Így, hogy nincs early single, kb. el se fogom indítani. Mindenki 0-ról indul, az elejét kell megtolni, hogy legyenek felszerelt fegyók. Inkább lenne 1-2 free jobb skin, ami egész évben hasznos lehet...Ez megint olyan semmi cucc.
Abban bízok, hogy lesz day1 HC, na AZ fontos. A single-t meg még aznap felteszik cinematicban úgyis... -
nutella1
őstag
-
Spizzi
tag
Érdekes, ha rossz májú akarok lenni azt mondanám, hogy azért, nehogy a korai review-ok elindítsanak egy refund + kritika hullámot a megjelenés előtt pár nappal.
Egyáltalán nem jó előjel az ilyesmi, még az MWIII szánalmas kampányát is engedték játszani. Akkor ezek alapján milyen lehet ez a kampány?
-
Acheron
őstag
-
Linem
senior tag
Nem az összes előző rész, de nálam HQ-ban alul benne van az MW2019, CW, és Vanguard is. Ja meg a warzone, mintha külön játék lenne...
Ez már elkezdődött a CW megjelenésénél, hogy menüből lehetett választani, MW, Warzone, CW. Aztán hozzácsapták negyediknek a Vanguardot is. Azóta folyamatosan bővül a menü.
Mindig első helyre kerül a legújabb rész, hogy erőltessék a vásárlást. -
-
Valóban nagy baromság ez, hogy elindítom az MW3-at, majd onnan indítom a BO6-ot és kilép, majd újra betölt. Aki ezt kitalálta, annak lehet szakember kell az Activionnél.
Amikor ezt megláttam pénteken azt hittem csak valami átmeneti, első indítási dolog, de folyamatosan ez van.
A másik meg ami zavaró, hogy elindítod a játékot, majd kiírja, hogy frissítés van a játékon belül és restartol. Ezt miért nem lehetett megoldani másként? -
Spizzi
tag
Soha nem azzal van a baj, hogy mekkorák a pályák, hanem a méretbeli diverzitás hiánya, ill. nem a megfelelő játékmódok vannak a hozzájuk passzoló pályákon.
Ott van pl. az MWII ahol pont fordítva van, a legtöbb multi map egyszerűen túl nagy és bonyolult felépítésű a sima 6v6-hoz. Oda simán belerekhattak volna Strike, Mercado stb. hasonló méretű pályára 10v10-et.
BO6 ahogy elnézem meg a nagyobb pályák hiányában fog szenvedni, ami azért baj, mert az egész gameplay egy agyatlan, szüntelen dara. Olyan minden meccs mintha egy MW epizódban csak shipmentet tolnál. Nem kell figyelni a hangokra mert annyi minden történik egyszerre kis helyen, hogy amúgy sem tudnád szeparálni őket, nem kell figyelni az ellenség lehetséges útvonalaira mert olyan kicsi a pálya, hogy mindenki spawnol mindenhova stb... ezért (is) lesz többnyire unalmas nagyon hamar ez a játék mert csak a daradaradara megy, nincs 10mp szünet sem a gameplayben amikor lenne időd gondolkozni, taktikázni, hallgatózni vagy akármi. Sikerült egy mezei run n' gun cumóvá alakítani a játékot, ami sokkal inkább hasonlít egy Quake-hez, mintsem akár két évvel ezelőtti önmagához.... amivel nem lenne baj, ha a naptár 2002-őt mutatna, de így 25' derekán ez így ebben a formában inkább ciki.
-
Spizzi
tag
A GP miatt 2024 Q4 biztosan úgy lesz lehozva, hogy a "legtöbbet játszott COD a BO6", az megint más, hogy ez pénzben mit fog jelenteni a kiadónak.
Az MWII elment 30 millió példányba, az 30m x 70 euróval számolva 2.1 mrd.
A BO6-ból a GP miatt kevesebb fogy (meg azért is mert ránézésre is gagyibb, ill. Treyarch codok nem fogynak jól mostanában), legyen mondjuk 20m x 80 euró, az 1.6 mrd. Itt létrejön egy 500m difi, amit 15€ GP-vel számolva 33+ millió olyan előfizető kellene akik csak dedikáltan a BO6 miatt fizetnek elő újonnan... nekem lehetetlenségnek tűnik. Illetve azt sem tudom, hogy a GP-ok mennyire hívei a mikrotranzakciózásnak, pláne ha 15 eurótól indul a kis kutya kukija meg két embléma értelmes operátor nélkül még... ami önmagában 1 havi előfizu ára.
Nem vagyok közgazdász, pláne nem Acti által alkalmazott pénzügyi szakember.... biztosan kiszámolták miért éri ez meg nekik így, de a béta alapján nekem úgy tűnik csak azért, mert GP nélkül a Core TDM-hez is 5 percig keresné a meccset olyan Februártól környékétől. Azt a 30 millió plusz előfizut meg nyilván szét kell osztani 11-12 hónapra ami mindjárt barátibb mint a launch hónapjától elvárni azt egyben... csak itt meg bejön a képbe, hogy a shareholderek negyedéves chartokat néznek, nem ígérgetéseket, hogy "nyugi, jövő ilyenkorra tuti kijön a matek", pláne ha a 24 Q4 gyengébben fog teljesíteni mint a 23-22 Q4, megindul egyből a betyárkörte és veszik ki a zsetont az ACTI-BLIZ-ből.
-
Acheron
őstag
Auchanban még külön szigetet is építettek neki , de ott talán később került ki, én is a Tesco -ban találkoztam vele először.
#322Spizzi: Az MW II egyetlen okból bírt meg egy "DLC -t" az MW III formájában - megkapta a legjobban futó MW cím, a 2009 -es MW2 teljes pályacsomagját. (amennyire tudom, ez egyébként nem csak MW, hanem a 2019 (Warzone) előtti éra valaha is legöbbet játszott COD játéka volt). Ez a fanoknak akkor is kötelező vétel lett volna, ha nincs hozzá kampány sem. Még egy ekkora címet nehéz lesz előhúzni a kalapból (nem lebecsülve az első két BO részt, én pl kifejezetten kedveltem azokat is) -
Spizzi
tag
Az első nap játszottam a bétával csak, most nem tudom mi a helyzet már. Nem merek jászani a refund miatt, olyan 1 óra 50p körül tettem le mert tudtam, hogy refund lesz belőle és a 2 órát nem szabad meghaladni.
Ha a hétvégéig visszajön a pénz akkor a free accesbe ránézek megint, bár ha már most megunták az emberek az egyetlen újdonságnak nevezhető dolgot, a mozgást, akkor nem tudom, hogy mit tud tartogatni ez a CW 2.0. Maga a gameplay annyira nem jó mint egy MW-ben, hogy tartalom nélkül is a hangulat elvigye a hátán (aka. MWII, ahol kajakra semmi kontent nem volt 1-1 szezon között, de legalább jó volt maga a játék alapja ami bent tudott tartani). Ha ugyanúgy mindenki csak diveolgat meg slideolgat azért kár ez a BO6, azt lehet az MWII/III-ben is. Ha tippelnem kellene, ez az első és egyben utolsó rész is amiben van Omnimovement. Kíváncsi leszek az eladásokra és hogy mennyi playert tud megtartani a játék megjelenés után, az semmilyen indikátor funkcióval nem bír, hogy az epilepsziás streamereknek tetszik a béta és teljesen felsz*opták a játékot, miközben a maradék 99%-nyi casual Okt. 25. után csak döglődik-vergődik és Dec. 1.-re már ment is az uninstall a tábor legalább felének. Azon se lennék meglepve ha a Sledge vagy IW kapná a parancsot az Acti-től, hogy a saját játékuk előbbre lett hozva 2025-re, mert a BO6 nem fog elbírni egy "DLC"-t mint az MWII. (Volt már ilyesmire példa korábban, hogy a studió menetrendeket megcserélték)
-
Ryoo
senior tag
Itt nem írja, hogy letöltőkódot kapsz, azt írja, hogy aktiváld a tokent. A játék már le van töltve, ha aktiváltad, onnantól kezdve játszható, mindenkinek letöltötte a játék automatikusan a beta-t, ha akarta, ha nem. Nekem az a frissítés tönkre is vágta a játékot, tölthettem le újra a warzone-t és az MW III-at a frissítés után, mert azt írta, hogy nem elérhető.
-
-
turho
addikt
Nem értem még mindig, hogy a napokban az a 102 Gb már az előtöltés volt? Mert most pl. semmilyen letöltést nem ajánl fel még mindig X-en. Csak vault upgrade van, 11k. Vagy mit nem értek?
(nem is lesz letöltés csak holnap este?
)
Update: BO6Bet 36 Gb telepítve a könyvtárában, akkor elvileg nem szóltam...
-
nutella1
őstag
Én ezt értem, csak látatlanban nagyon nem kell ráizgulni, sem rápörögni, néhány teaser alapján. Majd meglátjuk. Aztán majd mindenki eldönti, saját magának, tetszik-e, vagy sem. Az Advanced Warfare szerintem a legmellé és félresikerültebb rész volt a játék történetében. De szíved joga választani.
-
nutella1
őstag
Na, ez már hatásvadászabb mint a Zombie-é volt. Igaz, jó trailert vagy teasert bárminek lehet csinálni, még mindig azt mondom. Ahogy egy mosógép kapszulának. Eddig még nem láttam COD-ot, ahol ne törekedtek volna a marketingesek az eladásokra. Mindenesetre behúztam a Vault-ot, természetesen, cirka 80 euro-ért, PC-re.
-
Spizzi
tag
Bizalomkeltő a trailer. Azok a pár héttel ezelőtti PS4 gameplay-ek inkább elvették a kedvem tőle mintsem meghozzák, graf jó, animációk jók....így kívülről persze, aztán az megint más, hogy milyen érzés játszani vele élesbe. A NEXT esemény még megvárom, hogy igazi gameplay-t is lássak, aztán majd meglátom.
-
Spizzi
tag
Jaja, amikor mutogatták a dev office-t akkor ott volt az egyik monitoron, hogy a lobby Nuketown-ra megy.
Én nem bánom egyáltalán, nem baj ha van egy kissebb, extrém pörgős pálya ahol gyorsan lehet szerezni a killeket. Idő és ambíció hiányában az MW-kben is Shipmenten camoztam a fegyvereket, könnyebb abszolválni az ilyen point blank kill, kill from behind stb. idegesítő challengeket.
Bár a Nuketown azért nagyobb mint a Shipment, nem annyira mikro map.
-
Spizzi
tag
Na így pár perccel túl a bemutatón abszolút pozitív véleménnyel vagyok. Kegyetlen hangulatosnak néz ki a kampány és a sztori biztos erős lesz narratívában is.
A grafika az pompás, végre nem ez az esport mesterséges fény van a pályákon, hanem olyan a bevilágítás mint az MW2019-be. Sokan fognak sírni miatta, hogy a fekete ruhás operátorok eltűnnek majd az árnyékban, de ez van, végre 5 év után ismét nem úgy néz ki a játék mintha PS3-ra készült volna.
Az animációk, az apró kis részletek mint a weapon inspect, a fegyver modelleken a karcok, rozsda stb.. aki fogékony az ilyesmire (mint én) azoknak biztos feltűnik, hogy ez a rész végre ismét art design szempontból egy igazi premium release.
A 16 MP map és a 2 db teljes értékű round-based zombie pálya már csak hab a tortán, az MWII2022-ben szerintem még a Season 6-ra se jött össze ekkora választék.
Részemről nagyon várós, a legígéretesebb epizód az MW2019 óta. Aug. 28.-án lesz a teljes multiplayer bemutató a COD Next keretein belül.
Egyetlen dolog nem tetszik, gondolom látják ők is, hogy ez nem egy ilyen Sledgehammer szintű bohóckodásos valami kis ratyi.... szóval az ára onnan indul, hogy 70 eur helyett 80, a Vault Edition meg 100 helyett 110.... Bár szívesebben fizetek ki egy igazán jó játékért 110-et mint egy közepesen húgymeleg valamiért 100-at.
-
Spizzi
tag
Szerintem ez amúgy nem is volt soha tervben, tekintve, hogy teljesen más a két játék. Más időben, más karakterekkel játszódik. MWII -> MWIII esetében abból a szempontból érhető volt, hogy közvetlen folytatása volt egyik a másiknak.
Aminek viszont lehet valóságalapja (sajnos), hogy a Warzone (4?) megörökli a Warzone (3?) összes tartalmát, ami személy szerint számomra eléggé unszimpatikus. Úgy sem lesz semmilyen MWIII fegyvernek értelme ahogy a jelenlegi WZ-be sincsen az MWII fegyvereknek mert úgyis a BO6 arzenál lesz a buffos. Arról nem is beszélve, hogy megint az lesz mint anno Caldera esetében, hogy már 3 db, időben, témában, tematikában eltérő játékból van összetákolva szerencsétlen, ami inkább emlékeztet egy útszéli hányásra, mintsem egy koherens, hangulatos, jól balanszolt battle royale-ra.
-
Spizzi
tag
Az egész Vault Edition-ös csomag úgy látom nagyon épít a zombi módra, a skinek, fegyverek, gobblegums-ok legalábbis erre engednek következtetni. Számomra szimpatikus mert szeretem ezt a módot és ha ennyire kapja már a kontentet a preorder is akkor tuti összerakták ezúttal rendesen.
-
Spizzi
tag
Végre valós történelmi szereplők, valós konfliktusok (nyilván alapjaiban nem pedig, hogy a mi karaktereink mit csinálnak eközben). Számomra egyből komolyan vehetőbb az egész és "súlyosabb" mint egy ilyen random, inkoherens androidról PC-re felportolt koreai játék hatású MWIII.
-
Spizzi
tag
Valamilyen szinten érthető, elkezdték fejleszteni 2020-ban (4 éves ciklus ugyebár), akkor még gondolhatták úgy, hogy persze, ki kell adni PS4-re mert az 5 akkoriban csak éppen megjelent.
Másrészről én sem támogatom az ilyesmit 2024 közepén, emiatt néz ki egy csomó játék még mindig mintha nem fejlődött volna semmit, mert a 11 éves hardvernek is bírnia kell.
Viszont ha a BO6 tényleg crossgen, akkor a 2025-ös is az lesz (elv. ugyanolyan "DLC" type cucc lesz mint az MWIII az MWII-nek) és majd csak 2026 lesz a nextgen az Infinity Ward új megjelenésével ("only nextgen" 6 évvel a konzol gen. megjelenése után, parádé amúgy tényleg
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Kerékpársportok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest