- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panther_KMB
csendes tag
válasz
Casanova* #3307 üzenetére
Casanova, te olyan vagy mint egy konzolpápa!
Naponta mantrázod, konzolt vegyél. pc szar, konzol jó. nekem konzolom van,buta pc-sek..stbPc-hez kért tanácsot,de rávágod neki hogy vegye meg konzolra. Lehet nincs is neki. Tudom..ne mondd. Vegyen konzolt,mert az jó.
Nekem megvan az összes cod, bf, borderlands,cs,crysis..nem elfogultságból mondom, de egy COD-ra azt mondani hogy gyönyörű a grafikája szerintem több mint vicces. Évek óta ugyanaz a botrány grafika,semmi extra. Gyakorlatilag 4 összekötött krumplin el kéne futnia
Ez, meg hogy egy rohadt szervert nem lehet bérelni egyenesen gáz. Összesorsol a játék oroszokkal,inkákkal, szomáliai kalózokkal és csodálkozunk, hogy laggol. Minden más játékban meg van oldva..itt nincs és nem is lesz már soha. Arról meg ne is beszéljünk, hogy azt mondták természetesen lesz dedikált szerver. Hol van?Ha nem sejteném, hogy 12 éves vagy, azt mondanám hogy a playstation, vagy a mediamarkt marketingese vagy.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
Casanova* #3320 üzenetére
Akkor az ugrabugra hol szerepelt legelőbb, ha nem ott? De ott legalább van értelme, mivel az az eredeti ötlet, de tudjuk, manapság ez nem sokat számít: eredetiség. Pedig fontos egy tényező.
El kell fogadni azt is,hogy van akinek nem tetszik, nem csak a "tetszelgőknek" létezik egy fórum, másvélemény kinyilvánítására is. El kell fogadni, ez van. -
RMZ250
senior tag
válasz
Casanova* #3300 üzenetére
Pedig erre a játékra akkor is az a legjobb szó, hogy GAGYI. Grafika gyönyörű - Ha-Ha-Ha
Egy rakás összehajigált "konténer" összekötve néhány csővel azt kész. Az összes pálya ugyan az kivéve egy-kettőt. Mondom ezt annak ellenére, hogy szeretek vele játszani, de akkor is gagyi. -
ricogsm
őstag
válasz
Casanova* #3272 üzenetére
itt mit mezzek? BO2 ez pont
-
front3r
őstag
válasz
Casanova* #3235 üzenetére
Van multiban is, mivel használom. Lehet a mértéke nem olyan, mint single-ben, de egyértelműen működik, főleg akkor zavaró, ha a közelembe ugrik egy ellenfél, és rögtön elrántja a kamerát felé a játék, akkor tudom hogy nem haver, és azonnal lövöm is le.
Nem "ész nélkül" működik, csak ha a célkereszt közelében van az ellenfél, és valamennyire felé irányítod a célkeresztet, na akkor segít ráhúzni, persze nem rögtön a fejére, neked kell ezt megtenni azért. -
törölt tag
válasz
Casanova* #3213 üzenetére
Meg ahogy látom új Patch-et sem nagyon akarnak kiadni mostanában,még tavaly adtak ki egy 200-300 megás kis foltozást azóta nuku...Szerintem nem is nagyon fognak több patch-et kiadni, mert az eddigi meglátásom az, hogy amikor megjelenik egy új játék akkor a megjelenés után kb 2 hónap alatt kiadják a patch-eket és vége....
-
mcwolf79
veterán
válasz
Casanova* #3196 üzenetére
Megsúgom nem csak COD létezik.
Úgy állítjátok be (ismét) mintha PC-n semmi nem lenne. Én is megvettem az AW-t, annyit amennyit fizettem érte megért. Amikor esztelen hentre vágyom akkor elindítom, és "lazulok" néhány órát. Erre jó.
De van más is amivel játszhatok kompromisszumok nélkül, VALÓS FullHD-ban (nem felskálázott xaron), 60+ fps-sel.Mellesleg ha már belelendültetek kíváncsian várom valaki mikor böfögi be a "PC csak setup-olásból és config-olásból áll" dumát.
SwitcX:
Fejtsd már ki légyszíves, hogy te mit értesz konzolosítás alatt a BF-ek esetében? Tényleg érdekel, no cicizmus. -
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #3191 üzenetére
A gond inkább ott van, hogy egy erős 10 éves motor van a játék alatt. MW3-ig még okés volt a dolog, mert egy vasalón is elfutottak az addigi részek, de a Ghosts-al viszont elég erőteljesen átestek a ló tulsó felére. Szerencsétlen engine-t egyáltalán nem erre tervezték.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Casanova* #3191 üzenetére
Jaj megint ez a xar duma!
Mivel a grafikus motor ugyanaz évek óta (minimális polírozás van csak) igazán fordíthatnák az energiájukat a gameplay tökéletesítésére.
Az is nonszensz, hogy évek óta nem bírnak egy normális anti-cheat rendszert összedobni. Érdekes módon a BF3-BF4-ben 2 kezemen meg tudom számolni hányszor találkoztam nagyon pofátlan csalóval.
COD-okban azért sűrűbben belefutok feltűnően pro és "halhatatlan" játékosokkal.szerk.:
És ez kinek a hibája? A fejlesztőké.
Én csak arra reagáltam, hogy jöttél megint ezzel a púderrel, hogy aki tud ,csináljon jobbat.
A DICE miért tudja normálisabban megcsinálni az anti-cheat rendszert? Ők is belexarhatnának a user-ek pofájába, de nem teszik. A BF4 játékmenetében inkább csak polír történt, de ők aláraktak egy továbbfejlesztett motort. Mondhatni a jót tovább tökéletesítették.Lehet mondani, hogy a COD konzolon milyen faxa, de játékmenetében továbbra is rókabőr. Most kicsit megvadították az exo-skill-ekkel, de ezzel ki is fújt az újdonságok listája.
-
törölt tag
válasz
Casanova* #3188 üzenetére
Nem látszik az a nagyon jó minőség. Le is szarják az alkotásukat. Nyomnak egy SP-t mellé, ami a következő CoD-ig kitart, aztán hátrahagyják a játékukat. A hardverigényhez képest egy ocsmány játék, rengeteg csaló van, nem tudunk szervereket bérelni / modifikációkat beépíteni, hozzáadni.
-
törölt tag
válasz
Casanova* #3158 üzenetére
Tök jó lehet ezt a folyamatos jump stílust konzolon tolni. Főleg, hogy a CoD igencsak merített az aréna fps világból, most meg felnőtt emberek két gombával bohóckodnak. Oké, te lehet egérrel űberatom leszel, de a többség marad a joynál.
Én akkor inkább kiszállok ennél a megállónál és keresek olyan játékot, ami tényleg ízig-vérig pc-re lett írva.
(Természetesen semmi bajom azzal, hogy átmész konzolra. Ha neked ennyire sokat jelent ezt a játék, akkor mindenképp tedd meg a lépéseket.)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Casanova* #3124 üzenetére
Fritz Christen német katona 13 tankot pusztított el 3 nap alatt EGYEDÜL.
SS-önkéntes Gerardus Mooyman 13 tankot pusztított el 1 éjjel, EGYEDÜL.
1 zászlóalj Waffen-SS katona felszerelkezve tankelhárító fegyverekkel NEM pusztít el egy mozgásképtelen tankot.
-> "Legjobb munkám ami valaha volt..."
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #3113 üzenetére
De eladja a fegyvercsicsa és a bizniszelés,amin persze a mezei user csak bukik...szaréhúgyé egy ősjáték tényleg CSAK felcicomázva.
És egyébként érdekes a világ is...ott a sokat emlegetett cod4 is,hogy az milyen jó,de akkor miért nem azt toljuk azótais?
Én azért mindig hozzátenném ilyenkor,amikor feljönnek régi jó játékok....hogy voltak,a maguk idejében.
Egyébként a gót az 1.6osok is csak fújjozták,de már igyis régi játék,komolyan alig jétssza valaki,fele azért,hogy vagizzon a drága pénzen vett szinesfegyójával,a másik fele meg azért,hogy trédeljen,és lehúzza az első csoportot.Egyébként egy FB játéknak vagy mobilra való minőségű cucc...Bár azért pl.a Dead Trigger,Modern Combat széria,a N.O.V.A. azért üvölt,hogy ott se csúfolódjak már holmi csével...Tulajdonképp ez a játék a szegény gyerekek fps-e volt csak mindigis.A FEAR Combat ingyenesként megverte a gót is...
-
-
Con Troll
senior tag
válasz
Casanova* #2970 üzenetére
Nem mondom, hogy itt nincs lag, mert 1-2 meccsben azért érzékelhető volt. De jobb a helyzet, mint PC-n. Rengeteg játékos van bármikor is megyek fel, és nincsenek retek csalók.
De hozzátenném, hogy egyelőre csak wifin kapcsolódik a netre a PS, így majd véglegeset akkor tudok mondani, ha megoldottam a kábelezést. Most egy ideig még visszatérek gépre, megcsináltam, hogy a géppel is használni tudjam a kontrollert. Amíg nem jövök bele az irányításba, addig inkább a PC-s profilomat rontom a rossz eredményekkel.
Btw. a kontrollertől nagyon tartottam, de hamar kezd rákapni az ízére az ember. Bőven béna vagyok még vele, de 2 nap alatt is már sokat javult az irányításom.
-
válasz
Casanova* #2966 üzenetére
Nyugi, én is konzolon (One) tolom a COD-ot kontrollerrel, és semmi problémám azokkal akik egérrel játszanak. A lehetőség mindenkinek adott.
Ettől függetlenül az a véleményem, hogy anélkül is lehetsz überkirály, tehát ne azzal kezd majd a konzolos karrieredet, hogy beszerzel egy egeret..
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #2941 üzenetére
Hatalmas tévedés kijelenteni valamit, ha nincs róla információd.
Én is játszottam a napokban, ő nem az eredetit kérdezte (ami csúnya-csúnya rossz dolog..
). Nekem eredetiben van meg, mégsem azon tolom, mert ott valóban kevesen játszanak. A "másikon" azonban lényegesebb több szerver és játékos is van, mint a Sztímes "változatban".
-
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Casanova* #2923 üzenetére
Sorry, only China akart lenni. Borderlandsből is ilyet hoznak ki, de azért a remény hal meg utoljára..
Ha "A free-to-play üzletpolitikát használó program 2013. januárja óta nyílt béta státuszú", akkor 2 év alatt eljuthatott volna hozzánk is, még akkor is ha csak béta.
Egyébként miért lenne baromság? Ha ottani cég készíti nem feltétlenül adja el a jogokat másnak, hogy angolosítsa a játékot.
A nyafogásunkról pedig annyit, hogy hsz-eken át azt olvastam, hogy téged hergel fel a CoD így meg úgy, mennyire egy sz*r játék stb.Nem sírok, de olvasd el az egész cikket amit linkeltél. Elhiszem, hogy neked bejönnek a CoD részek, de azok az újítások, amiket írnak kiölik a CoD-os fílinget.
Járműveket akarnak bele.... (featuring vehicles, such as tanks, jeeps, and motorcycles)
Minden az elejétől unlockolva lesz, nincs XP-s szintlépés..(All weapons and equipment are unlocked from the start, and XP based ranking is removed.)
Mindezektől függetlenül lehet ez még jó játék, a single player biztosan hozni fogja az elvárt színvonalat, de a multis része már eléggé eltávolodik így a CoD széria megszokott elemeitől. -
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #2918 üzenetére
Adná az ég, hogy hagyjuk már a modern kort, bőven sok volt belőle, ráadásul részemről alapvetően is sokkal kevesebb hangulattal bírnak mint az II VH-s játékok, ott valahogy sose untam meg, mert körüllengte őket a hangulatuk, itt meg inkább idegesítő a 10. afgán vagy épp terroristák, oroszok, kinaiak támadása.
-
SipiBcs
őstag
válasz
Casanova* #2903 üzenetére
A kérdés arra irányult leginkább, hogy ha az ellenfél lelő, akkor én látom e, hogy ő vagy valamelyik csapattársa éppen használja-e az exo pinget.
Mindezt azért kérdezem, mert pont neked panaszkodtam a minap, hogy vannak WH-sok. Na azóta a véleményem szerint az elmúlt napokban rettentően megszaporodtak a retkek., de még mindig adtam neki egy lehetőségt, hogy valójában megy az exo ping, csak én azt a killcamban nem látom.
Az biztos, hogy ha olyan lő le, aki éppen használja, azt egy vékony kék gyűrű veszi körbe.
-
atidzsiforc
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #2865 üzenetére
Menj HC-re...1-2 WH-gyanúst leszámítva(no persze ott azért eléggé kijött,hogy levédve is szednek mint a verebet) marhajó körök voltak ma,még 1-2 klánt is elp...áztunk DOM-ban úgy,hogy top 1-et lőttem...kivételesen ma csak pub,semmi kolléga.
Mára azt mondom,jól osztotta a népet.
Persze leszámítva a sz@r mapokat,de azt is végigtoltam,mégha másfél percig csak akadozok is.
Ennyiből nem is rossz dolog top 1-eket lőni az én gépemmel
Csak annyi,hogy a korábban írt prioritás-átrakást meg kell csinálni minden kör elején,mert visszaáll,komolyan a vacak 2 magosommal is tudok repkedni...
Persze januárban egy 3.2 giga körüli xeont beújítok.Végülis nem durva a 80w,de 4 mag,órajel ott,amim most van,de ezek mennek simán 4-et úgy,hogy nem lesz kazán,támogatja a lapom,és nem mindegy,hogy csak 12ezer...Ennyit még ér a PC.
De jövőre én is a konzolon gondolkodom,főleg ha alakul az egér-bill játék azon is.Amibe egy normális gép kerülne,azért kapok egy One-t.Addig meg csak kihúzom valahogy,csomó játékom van,ígyis kábé a 10%-ának nem elég a procim,amivel játszok is,neten is.Az új BF nem mozgat már meg...bétáztam(ezzel a géppel),akkor tetszett,de bekavarták azt is.Azt vettem észre magamon,hogy inkább egy 5 perces cod kör,mint a BF félórás,kitudja milyen csapattársas(na jó,pubon szar és kész) körei.És erre ez még jó.Sokkal jobb,mint a Ghosts,pedig azzal is mentem ünnepek körül pár kört egy PH-s kollégával.Hát dedós valami az AW-hoz képest.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Casanova* #2865 üzenetére
Én 95 óra played után tegnap este találkoztam az első emberrel akire rá mertem 100%-ra mondani, hogy csaló, a tipikus ugráló célkeresztes, mindenen átlövős kategória volt.
Bár remélem azért még ha napokba is telik, a reportok, mert, hogy biztos nem csak tőlem kapott megteszik a hatásukat, aztán mehet single playerbe csalni vagy amit akar. -
-
törölt tag
válasz
Casanova* #2807 üzenetére
Félreértettelek, azt hittem csak ezzel a móddal játszanak
Jó nagy mapnak tűnik így videó alapján! Na majd holnap rápirítok.
Kár ezért a csúszkálós camo challengért, még mindig nem tudtam összehozni
Megértem a problémád. Egy húszast kidobtam az alap+sp-re, ami már most halott
Elő is szedtem az X360 kontrollert, muszáj lesz megtanulnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged