- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a játékkal. A Problémám a következő:
Mind Single-ben, és mind Mlutiban egy, és ugyanúgy beszaggat a játék nekem minden második másodpercben és soha nem hadja abba.Holott MSI-vel nézem, egyébként pedig 50-60 FPS Fix-en megvan, és hozzá a gép szépen. Akkor most mire fel ez az állandósuló szaggatás. Állandóan beakad a kép pár tized másodpercre, sőt még néha a hang is megakad vele eggyütt.
Amit eddig tutira próbáltam, és egyenlőre semmit nem használt:
-Levenni mindent Lowra, Preload Shaders-t próbáltam On-on/Off-on Semmit sem használt.
-Lehető legkisebb felbontást is próbáltam - 800-600-ig. Semmi.
-Próbáltam a Config.cfg, illetve Config_mp.cfg-t teljesen lowra átirni. Semmi.
Ugyan olyan jól fut Highon! is 50 És afeletti Fps-el, de egyszerüen csak akadásból áll.
Windows 10 van a gépen különben!
Köszi előre is a segitséget! -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy egyszerüen akárhogy próbálom Grafikailag lejjebb venni, vagy akár még feljebb is tenni, semmi nem változik, játszhatatlanul beszaggat állandóan. Multiplayer-ről lenne szó.
Amig a Ghosts nak a Multiplayere akadás mentesen megy 40-50 fps-el, az Advanced Warfare ugyanennyi fps-el megy mint a Ghosts, csak itt állandóan beakad. 5-10 Másodpercenként megakad a kép, és folyamatosan. Még a menübe is. Viszont, mint mondtam mikor abba hagyja arra a pár ms.re akkor a Fraps 40 FPS Körülit ir, szóval egyébként az akadást leszámitva tökéletesen menne!!!!
Próbáltam config_mp-ben babrálni egy kicsit, Lejjebb venni a játékban minden full lowra - kivéve persze a Felbontást. Semmi sem segit.
Mit tehetek? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest