Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norbi095HUN

aktív tag

Sziasztok!
    Lenne egy problémám a játékkal. A Problémám a következő:
    Mind Single-ben, és mind Mlutiban egy, és ugyanúgy beszaggat a játék nekem minden második másodpercben és soha nem hadja abba.Holott MSI-vel nézem, egyébként pedig 50-60 FPS Fix-en megvan, és hozzá a gép szépen. Akkor most mire fel ez az állandósuló szaggatás. Állandóan beakad a kép pár tized másodpercre, sőt még néha a hang is megakad vele eggyütt.
    Amit eddig tutira próbáltam, és egyenlőre semmit nem használt:
    -Levenni mindent Lowra, Preload Shaders-t próbáltam On-on/Off-on Semmit sem használt.
    -Lehető legkisebb felbontást is próbáltam - 800-600-ig. Semmi.
    -Próbáltam a Config.cfg, illetve Config_mp.cfg-t teljesen lowra átirni. Semmi.
    Ugyan olyan jól fut Highon! is 50 És afeletti Fps-el, de egyszerüen csak akadásból áll.
    Windows 10 van a gépen különben!
    Köszi előre is a segitséget! :F

• Norbi095HUN

aktív tag

Sziasztok!
    Egy olyan problémám lenne a játékkal, hogy egyszerüen akárhogy próbálom Grafikailag lejjebb venni, vagy akár még feljebb is tenni, semmi nem változik, játszhatatlanul beszaggat állandóan. Multiplayer-ről lenne szó.
    Amig a Ghosts nak a Multiplayere akadás mentesen megy 40-50 fps-el, az Advanced Warfare ugyanennyi fps-el megy mint a Ghosts, csak itt állandóan beakad. 5-10 Másodpercenként megakad a kép, és folyamatosan. Még a menübe is. Viszont, mint mondtam mikor abba hagyja arra a pár ms.re akkor a Fraps 40 FPS Körülit ir, szóval egyébként az akadást leszámitva tökéletesen menne!!!!
    Próbáltam config_mp-ben babrálni egy kicsit, Lejjebb venni a játékban minden full lowra - kivéve persze a Felbontást. Semmi sem segit.
    Mit tehetek? Köszi előre is! :U

Új hozzászólás Aktív témák